Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלא 4-איזה שער הכי קרוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל,

לא ציפיתי להרבה יותר מבן אדם כמוך - באמת שלא.

אגב,מצחיק שאת הסטיגמות של בעלי הגולף אתה לא מייחס לעצמך - אתה נוהג ברכב אצולה! ברחבי נתניה! גולף כסופה!

צריך להשתחוות בפנייך?

אגב אייל,

אנשים משתנים עם הגיל,המקרה הזה קרה לפני שנתיים מאמין שהתבגרתי מאז.

דבר לעניין, תגיד שעשית טעות והתבגרת מאז. זה מה שהיה הכי משמח פה את כולם.

נ.ב. אני לא חושב שלנסוע ברכב גולף בן 10 משייך אותך לאצולה כלשהי כמו שלנהוג ברכב מנהלים ישן לא הופך אדם למנהל :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הוא היה במצב שסביר להניח בתנאים מסויימים, אפשר היה להביא גם אדם רגוע שאינו אלים

למצב שבו יכניס לסוהר שפורפרת בראש.

באמת? לא נראה לי...:roll:

פורסם

לא אמרתי שכל האנשים הרגועים יכולים לעשות משהו כזה, אבל יש כאלו שכן.

ואף אחד לא מצדיק מעשים כאלו אבל זה לא הופך אותו לעבריין /אדם אלים או משהו נורא אחר.

פורסם

בשיא הכנות, אני לא רואה איך אדם לא אלים מגיע למצב של לדפוק לסוהר שפורפרת של טלפון בראש, לא משנה מה הוא עשה לו וכמה הוא קילל אותו, מקסימום להחזיר לו כמה קללות (שזו אלימות בפני עצמה), אבל לא להגיע למצב של אלימות פיזית.

זאת דעתי.

לא אמרתי שכל האנשים הרגועים יכולים לעשות משהו כזה, אבל יש כאלו שכן.

אז לא ממש אפשר לקרוא להם אנשים רגועים...:idea:

פורסם
קספר,יש כמה דברים שאני מוכן לסבול בחיים- ואני ממש לא טיפוס אלים/רעשן/בעייתי.

אבל ברגע שאני יודע שאמא שלי מודאגת כי הייתי צריך להגיע ב6 בערב הביתה וכבר 3 לפנות בוקר - והיא בטח הפכה את כל העולם ואני מדבר עם בחור צעיר בגילי, שבטוח מבין את הנקודה והוא שם זין? למה? כי יש לו כומתה כחולה? כי הוא הסוהר שלי?

ושוב,קצת אנושיות נכנסתי לכלא על "שילוב ראוי" לא על סחר בסמים/אלימות/אונס או שום דבר כבד.

תגיד אתה אמיתי?

עשית מעשה אלים ממדרגה ראשונה, ועוד מעשה אלים כלפי איש חוק.

זה חצי בעיה.

החצי שני והבעייתי יותר שאתה מנסה להפוך את המעשה הברברי שלך ללגיטימי במקום להודות שעשית טעות רצינית מאוד.

אתה מגדיל לעשות ואומר שהיית עושה זאת שוב.

אנשים כמוך לא היו צריכים להגיע לצבא, הצבא עשה לך רק טובה שלקח אותך אליו ואולי הכניס בך משמעת ובגרות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בשיא הכנות, אני לא רואה איך אדם לא אלים מגיע למצב של לדפוק לסוהר שפורפרת של טלפון בראש, לא משנה מה הוא עשה לו וכמה הוא קילל אותו, מקסימום להחזיר לו כמה קללות (שזו אלימות בפני עצמה), אבל לא להגיע למצב של אלימות פיזית.

זאת דעתי.

אז לא ממש אפשר לקרוא להם אנשים רגועים...:idea:

אדם יכול להיות רגוע מאוד. אבל לכל אחד יכולה להיות נקודה רגישה אחת(אצל הרוב זו המשפחה). במקרה הזה - לסוהר לא היה אכפת לגרום לאמא של הבחור כאב לב, דאגה ומי יודע מה(כל מה שאמא עוברת במצבים כשאינה יודעת איפה בנה). זו הייתה הנק' שגרמה לבחור לעשות את מה שעשה. אני לא מצדיק אותו, אני חושב שזה בהחלט פסול, אבל אני יכול להבין אותו.

פורסם

אני לא מוכן להבין שום מצב שכזה.

אתה קובע נקודה כזאת כנקודה מובנת, מחר יבוא מישהו אחר ויגיד שמבחינתו הנקודה היא שמספיק שמישהו ידבר אליו ברחוב.

אתה מבין שלא צריכה להיות אפילו הבנה כלפי דברים שכאלה? התנהגות אלימה היא דבר בלתי מובן. אם הבחור היה מקבל איום, אז אולי אולי הינו יכולים להבין את הפחד שלו ולהגיד שזה סוג של להקדים תרופה למכה כהתגוננות עצמית. אבל במקרה הזה האלימות לא הגיעה מחשש כזה אלא נטו מכוחניות וניסיון להשליט פחד בצד השני (כדי שהצד השני יתן לו מה שהוא רוצה).

שיגיד תודה שהוא בארץ, בחו"ל סביר להניח שהוא תופרים אותו מלמעלה עד למטה ואמא שלו לא היתה מזהה אותו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אדם יכול להיות רגוע מאוד. אבל לכל אחד יכולה להיות נקודה רגישה אחת(אצל הרוב זו המשפחה). במקרה הזה - לסוהר לא היה אכפת לגרום לאמא של הבחור כאב לב, דאגה ומי יודע מה(כל מה שאמא עוברת במצבים כשאינה יודעת איפה בנה). זו הייתה הנק' שגרמה לבחור לעשות את מה שעשה. אני לא מצדיק אותו, אני חושב שזה בהחלט פסול, אבל אני יכול להבין אותו.

אוקיי, אז הסוהר אידיוט, למה צריך להתנהג כמוהו?

אתה יודע מה הייתי מבין? אם היה דופק את הטלפון ברצפה מתוך תסכול\עצבים, את זה עוד אפשר להבין איכשהו, אבל לדפוק לו שפורפרת בראש? גם אם תמלא פה 2 דפי פורום לא תצליח לגרום לי "להבין" התנהגות כזאת.

ד"א, לגבי הדאגה של האמא - לא שאני מצדיק את ההתנהגות של הסוהר (כנראה אדם מאוד מסכן), אבל אני מאמין ששיחה אחת למפקד של הבחור היתה מספקת לה את המידע ומסיימת את הדאגה.

פורסם

טוב בואו נבהיר כמה דברים,

א. אני באמת מתחרט על זה במבט לאחור.

ב. המפקד שלי רס"מ סוג ז' החליט לסנן את אמא שלי .

ג.יש לי אמא חולת לב - ואני לא יתן לאיזה 0 לגרום לה חס וחלילה נזק.

ד. ממש לא רציתי לפרט לגבי אמא שלי.

ציינתי בפניו את הבעיה, הוא החליט להתעלם ממנה - ואני הגבתי כמו שהגבתי.

טעות? כן יקרה שוב? מאמין ומקווה שלא.

לגבי הצבא,אני אישית בצבא רק התדרדרתי ,התגייסתי לצבא ילד טוב ירושלים .

ממש ככה.

פורסם
תגיד אתה אמיתי?

עשית מעשה אלים ממדרגה ראשונה, ועוד מעשה אלים כלפי איש חוק.

זה חצי בעיה.

החצי שני והבעייתי יותר שאתה מנסה להפוך את המעשה הברברי שלך ללגיטימי במקום להודות שעשית טעות רצינית מאוד.

אתה מגדיל לעשות ואומר שהיית עושה זאת שוב.

אנשים כמוך לא היו צריכים להגיע לצבא, הצבא עשה לך רק טובה שלקח אותך אליו ואולי הכניס בך משמעת ובגרות.

מעשה אלים או לא,תאמין לי שאי אפשר לקרוא לשום שוטר מ.צ איש חוק.

אל תשכח שהם גם עדיין ילדים בגיל 21 גג שלא בדיוק יודעים להתנהג,ועוד במיוחד במיוחד בכלא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
טוב בואו נבהיר כמה דברים,

יודע מה ההבדל בין חכם לפיקח?

לגבי הצבא,אני אישית בצבא רק התדרדרתי ,התגייסתי לצבא ילד טוב ירושלים .

נשמע קצת... איך לומר בלי לפגוע? בולשיט

חביבי, אתה מסוג האנשים שלוקחים את החוק לידיים שלהם, ולא משנה אם החוק הוא שוטר או מד"כ מעפן שהתגיס חודשיים לפניך. מישהו החליט שבכלא 4 המד"כ הוא זה שיאמר לך מה לעשות ואיך לעשות, ואתה צריך לכבד את זה, אין מה לעשות.

אתמול דפקת שפורפרת בראש למד"כ, מחר אולי תוריד ג'ק לפרצוף של מתנדב מתנ"א ש"לא בא לך טוב".

הצרה במדינה שרוב האנשים הם כאלה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
חביבי, אתה מסוג האנשים שלוקחים את החוק לידיים שלהם, ולא משנה אם החוק הוא שוטר או מד"כ מעפן שהתגיס חודשיים לפניך. מישהו החליט שבכלא 4 המד"כ הוא זה שיאמר לך מה לעשות ואיך לעשות, ואתה צריך לכבד את זה, אין מה לעשות.

אתמול דפקת שפורפרת בראש למד"כ, מחר אולי תוריד ג'ק לפרצוף של מתנדב מתנ"א ש"לא בא לך טוב".

הצרה במדינה שרוב האנשים הם כאלה

ממש לא.

נשמע לך כמו בולשיט? איזה אינטרס יש לי לשקר עלייך?

הייתי ילד טוב ירושלים כשהתגייסתי,ומי שמכיר אותי יודע.

רק בצבא ראיתי את כל החרא צף.

יש גבול לכל תעלול,שוטר של משטרת ישראל זה משהו אחר לגמרי.

אגב,לא כל כך מעניין אותי מה תגידו - אתם לא הייתם במקומי ככה שלא ממקומכם לשפוט.

לחוות דעות,בשמחה אני מקבל.

אגב,יש לי אבא בצבא ככה שכל מה שאני אומר די מבוסס .

טוב,אני זזתי לבסיס שיהיה המשך שבוע נעים.

פורסם
ממש לא.

יש גבול לכל תעלול,שוטר של משטרת ישראל זה משהו אחר לגמרי.

זו בדיוק הבעיה

אני ממש בספק אם היית מרביץ למד"כ עם שפורפרת , או שהיית מקבל "רק" 22 ימים בצינוק אם זה היה

א.בנאדם מעל הגיל שלך

ב. בנאדם עם הכשרה נכונה

ג. בנאדם עם נשק (לא אקדח - אלה , או גז מדמיע - למרות שיש כאלו בכלא שפשוט מגיעים רק כשמצב כבר קרה)

הייתי בכלא , ומה שעושים שם ממד"כים זה פשוט צחוק.

המד"כים הרציניים יותר הם בכלא 6 בפלוגה ג' ועוד יותר רציניים באגף , אבל גם מהם עושים לפעמים צחוק

לדעתי , אין להם מספיק כח , אין להם גיבוי , ואין להם יכולת והכשרה להתמודד עם אוכלוסיה כזו

אם זה היה קורה בכלא של השב"כ - אותו סוהר היה מקפל את maxizem קיפול 16 תוך שניה ואחר כך זורק אותו לצינוק, אבל פה זה בחור בן 21 שרק רוצה לשרת 3 שנים וללכת.

גם מבחינת משמעת , יש חיילים שיודעים שהם על"מ (עציר לפני משפט) ואי אפשר להוסיף להם ימים לכן הם עושים מה שעולה על רוחם , כי פשוט אי אפשר להוסיף להם ימים , כי הם עוד לא נשפטו וקיבלו גזר דין.

ובנוסף , אלא אם כן זה משהו חמור כמו מכות למד"כ , מכות עם אסיר , מרד או משהו רציני , גם לא יזכירו את התנהגותו בבית המשפט.

צריך באמת להעביר את השליטה בכלא הצבאי לגוף כמו שב"כ או אנשים עם הכשרה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שק חבטות שלו? זה בסדר,עדיין הייתי שלם עם עצמי על מה שעשיתי.

אנא הסבר בשנית. מתחרט או לא ?

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...