Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלא 4-איזה שער הכי קרוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אמא מחכה לטלפון אז לגיטימי לדפוק שפורפרת טלפון בראש לסוהר. הבנתי.

אם אמא מחכה ל SMS אז מותר לזרוק רימון יד לתוך הבית של מי שעיכב אותך?

אני לא מבין איך בן אדם מגיע למצב כזה של התנהגות ואלימות ובגיל כל כך צעיר.

מה הבעיה בלעשות 3 שנים צבא כמו בן אדם בלי להכנס עם הראש בקיר?

זה יכול לקדם אותך ברמה האישית ולעשות ממך בן אדם, מה עדיף? להסתובב באשדוד עם הקוואליר עם סיגריה בזווית הפה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שהוא בגיל שלך לא משנה, מעשית הוא אחראי לאכוף את כללי הכלא ולהכניס בך משמעת.

להכניס משמעת זה אומר כמה דבר, שאחד מהם זה לעשות מה שאומרים לך.

אם אסור להתקשר בשעות האלה, אתה לא תתקשר גם אם יתהפך העולם. אמא שלך לא אמא שלך, זה לא מעניין אף אחד. אתה יצרת לעצמך בעיה שבגללה הגעת לכלא, תשלם את המחיר ואל תנסה להראות שאתה יותר גבר כי אתה לא.

אם הית חכם ורוצה להיכנס בו, הית צריך לעשות את זה בדרך נורמלית יותר שלא תכניס אותך לעוד ימים בכלא.

על הדרכים הטובות יותר אני לא אספר פה כדי לא לתת לצעירים כמוך רעיונות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם אמא מחכה לטלפון אז לגיטימי לדפוק שפורפרת טלפון בראש לסוהר. הבנתי.

אם אמא מחכה ל SMS אז מותר לזרוק רימון יד לתוך הבית של מי שעיכב אותך?

אני לא מבין איך בן אדם מגיע למצב כזה של התנהגות ואלימות ובגיל כל כך צעיר.

מה הבעיה בלעשות 3 שנים צבא כמו בן אדם בלי להכנס עם הראש בקיר?

זה יכול לקדם אותך ברמה האישית ולעשות ממך בן אדם, מה עדיף? להסתובב באשדוד עם הקוואליר עם סיגריה בזווית הפה?

כן, אני לא מתאר מה עבר לאמא שלי בראש כשהתקשרתי גוביינא ב3 לפנות בוקר והיא רק הספיקה לשמוע "הלו".

אל תגזים אייל,ואל תשווה לתת שפורפרת בראש לאיזה טמבל שחושב שהוא ה' "עבד כי ימלוך" לבין לפגוע באופן רציני בבן אדם.

אני אלים? בעיית התנהגות? אני יכול להעיד על עצמי שאני ילד טוב.

מה הבעיה? שלא כולם מוכנים להיות סמרטוטים של רס"מ עלוב שבא עם מדים מלוכלכים לצבא ,לא מגולח ונראה יותר כמו מוכר עמבות בשוק מאשר מפקד מחלקה.

מה קידם אותי ברמה האישית?

שלמדתי טכנאי רכב ,לפני הצבא - זה קידם אותי ברמה האישית.

יש משו רע בלנהוג עם סיגריה בפה? אתה מכיר אותי בכלל?

אגב,תקבלו את זה איך שנראה לכם - אבל אני לא מתחרט בכלל על השפורפרת בראש שנתתי לו.

דרך אגב,ביום שיצאתי מהכלא הוא היה בקבלה והוא אפילו לחץ לי יד ואמר לי ברוסית " הגזמתי,אנחנו לא יושנים פה מספיק.."

דווקא אני אחד האנשים הפחות אלימים שיוצא לי לפגוש,אבל מה לעשות שלכל אחד יש גבול מסויים ואצלי למרבה המזל זה המשפחה שלי ולא דווקא חברים/חברה/שרמוטות/סמים.

פורסם

אז אתה מאלה שהולכים עם החברה למועדון, מישהו מדבר עם חברה שלך או סתם זורק לה מילה, ואתה ישר מתחיל איתו במכות?

זכור לי שהיו איזה 2 3 רוסים במועדון שפשוט נתנו מכות לאנשים כמו מתאגרפים וזה שודר בחדשות, ואם אני לא טועה זה היה בגלל החברה של אחד מהם.

אז אני מבין שמקובל עליך שאם אתה תדבר עם חברה שלי אני אדפוק לך את הטלפון בראש?

1. ברגע שהרמת יד, זאת אלימות פיזית ואין לך שום דרך להסביר אתה עבריינות הזאת פרט להגנה עצמית (וזה לא היה הגנה עצמית).

2. בכלא אתה סמרטוט וזה העונש שלך, שוללים ממך את רוב הזכויות שלך, ולמעשה אתה רק מספר ולא מעבר לזה וככה גם מתנהגים אליך.

אתה כנראה לא הפנמת את עניין הכלא. יום יבוא ואתה תחטוף, אולי אז באמת תבין מה קורה שאתה מחטיף לאחרים. תמיד תזכור שיש חזקים ואלימים ממך. ותהיה בטוח שאם אותו סוהר היה רוצה, הוא היה דואג להפוך אותך לשק החבטות שלו (פיזית). עוד לא טעמת באמת את טעם הכלא.

להבדיל אלפי הבדלות, אבל שהיתי צעיר, בבית ספר היתה חבורה שאף אחד לא התעסק איתם כי פחדו מהם, היו מציקים לי מידי פעם, עד שיום אחד תפסתי אחד מהם והוא לא הגיע אחרי זה שבוע לבית ספר. מאז הם לא התעסקו איתי ושמרו מרחק.

אתה כנראה כמו החבורה הזאת, יום יבוא ויכנסו בך חזק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא,זה למה אני לא הולך עם חברה שלי למועדון.

במועדון אני מנסה להיות כמו דני דין "רואה ובלתי נראה" ,לא מחפש צרות רק בא להנות מהשתיה והמוסיקה.

שק חבטות שלו? זה בסדר,עדיין הייתי שלם עם עצמי על מה שעשיתי.

אגב,כנראה שגם הוא אם הוא מצא לנכון לא לערב בזה עוד גורמים וללחוץ לי יד ביציאה שלי מהכלא.

אני פשוט לא יפה נפש חלק מחברי הפורום,אלא אני מספר בכנות על דברים שקורים/קרו לי.

פורסם
אם לדפוק שפורפרת בראש של מישהו הופך אותך לדבריך לאחד האנשים הכי פחות אלימים שיש, אז החברה שלנו בבעייה רצינית.

לצערי,גם בעולם של היום לא ניתן לפתור הכל בשיחה עם חיוך :wink:.

ומי כמוני יודע,אני מלצר ומי שיודע מה זה יודע שזה אחת העבודות שדורשת הכי הרבה רוגע :roll:

פורסם

קודם כל אפשר לפתור הרבה דברים במילים ועובדה שגם ההתנהגות האלימה שלך לא פתרה את הבעייה (זה שדפקת לו את הפורפרת בראש לא גרם לו לתת לך להתקשר). אם במקום זה היית מבקש יפה ממנוט שהוא רק ירים טלפון שנייה אל אימא שלך להגיד לה שאתה בסדר ובכלא רוב הסיכויים שבמקום עוד ימים היית מקבל את מבוקשך ושניכם הייתם יוצאים מרוצים.

מעבר לזה הגיע הזמן שתפנים שלא כל דבר שתרצה אתה תקבל ושיש דברים שלא תפתור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ביקשתי יפה,הסברתי לו את המצב בצורה הכי יפה ובטון הכי עדין בעולם...

קצת קשה לצעוק ולהרגיש מלא בטחון עצמי כשאתה עם כובע טמבל :oops:

פורסם
לצערי,גם בעולם של היום לא ניתן לפתור הכל בשיחה עם חיוך :wink:.

ומי כמוני יודע,אני מלצר ומי שיודע מה זה יודע שזה אחת העבודות שדורשת הכי הרבה רוגע :roll:

בקרוב במקומון "זמן אשדוד" / "השבוע באשדוד" :

מלצר דקר לקוח באמצעות מזלג / מלצר שבר בקבוק ללקוח על הראש / מלצר ערף את ראשה של לקוחה באמצעות מגש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

לא ציפיתי להרבה יותר מבן אדם כמוך - באמת שלא.

אגב,מצחיק שאת הסטיגמות של בעלי הגולף אתה לא מייחס לעצמך - אתה נוהג ברכב אצולה! ברחבי נתניה! גולף כסופה!

צריך להשתחוות בפנייך?

אגב אייל,

אנשים משתנים עם הגיל,המקרה הזה קרה לפני שנתיים מאמין שהתבגרתי מאז.

פורסם

אי אפשר לשפוט את הבנאדם. הוא היה במצב שסביר להניח בתנאים מסויימים, אפשר היה להביא גם אדם רגוע שאינו אלים

למצב שבו יכניס לסוהר שפורפרת בראש.

• תוכן חדש...