Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלא 4-איזה שער הכי קרוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, על תשפטו את הבחור בחומרה רבה מכיוון שמי שלא היה בכלא לא ממש מסוגל להבין את הבחור ומה עבר עליו באותם רגעים.

אני לא מצדיק את מעשיו.

איזה כייף לי :)

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שלא היה בכלא לא יודע איך זה,לא יודע שמתנהגים אליך כמו כלב ויותר גרוע,ורק אם אמרת משהו לא במקום אז יכולים להכניס אותך לאגף,תאמינו לי לא נעים.

אז במקרה של המד"כ הזה היה לו מזל שזה נגמר רק בטלפון בראש.

אין לכם מושג מה בכלל הולך שם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מי שלא היה בכלא לא יודע איך זה,לא יודע שמתנהגים אליך כמו כלב ויותר גרוע,ורק אם אמרת משהו לא במקום אז יכולים להכניס אותך לאגף,תאמינו לי לא נעים.

אז במקרה של המד"כ הזה היה לו מזל שזה נגמר רק בטלפון בראש.

אין לכם מושג מה בכלל הולך שם.

מחזק.

אני נגד האלימות המדוברת ולא הרמתי יד או פה על אף אחד בכלא 4 למרות שהתייחסו אלי... לא כמו כלב

אלא יותר כמו סוג של מקק !

אבל אין לכם מושג כמה אתה נתון לחסדי המד"כים המושתנים האלו וכמה הם סאדיסטים, אל תשפטו לפני

שהייתם שם תקופה , ולא במקומות ה"קלים" של הכלא.

• תוכן חדש...