Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי, אממ ראיתי את ה P3 עכשיו מהבחור שמוכר עם התיבה, היא נראית ממש מקצועית, לא הרגילות האלה מעץ וריפוד עליו.

הוא אמר שזה 1000W עם הספק של 500RMS.

שווה 600 שקל לא?

אגב מה עם phoenix gold octane ?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדבר היחיד שאתה צריך זה לשמוע את הסאבים שאתה מעונין בהם,תלך על מה שנשמע לך הכי טוב.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ה-PG קסנון הוא סאב ברמה גבוהה יותר מהאוקטן

סאב איכותי וחזק ,600 שח כולל תיבה זה מחיר טוב עבורו.

אופציה לחדש +תיבה ב -600 שח הייתי הולך על קיקר CVR עם שני סלילים של 4 אום.

פורסם

באמת שאני לא מבין איך אתה מתלבט בין הקסנון ל-P3. אין מה להשוות ביניהם. הסאונד ביניהם שונה לטובת הקסנון ובענק. גם בעוצמה הוא יותר חזק. תחשוב טוב טוב לפני שאתה מחליט ללכת על מוצר מסויים בגלל שהוא "1000 וואט" :roll:

נ.ב

אם הסאב שמור, 600 ש"ח זה מחיר זול לסאב כזה. ואין לי שום אינטרס בקשר למכירה של החבר פורום, לא מכיר אותו ולא כלום. ממליץ מהלב :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני יודע שה 1000W זה לא נתון שבגללו קונים סאב, סתם רשמתי את זה לפי מה שהמוכר אמר, אם היה לי ידע כלכך טוב בנושא תאמין לי לא הייתי שואל אנשים ומתייעץ בפורום.

פשוט אני לא רוצה לקנות משהו שאני יתבאס עליו.

אגב הצעה נוספת, סאב בוסטון, שהמוכר אומר שהוא 600RMS ב 500 שקל ללא תיבה, מישהו מכיר?

פורסם

אם אתה לא מבין במשהו לא בושה להגיד אני לא יודע, בדיוק כמו ההתעלקות שלך על השרשור של MAZDA_MAN, הבנתי בדיוק את מידת ההבנה שלך בסטריאו לרכב.

הינה אתה שוב מפיל את עצמך.:lol:

אתה מצד אחר אומר לא בושה להגיד שאני לא מבין במשהו,כאילו שאני לא עושה את זה ומבין ויודע הכל.

במצד שני? אתה סוטר את עצמך ואומר שאני לא מבין משהו, וראיתה את זה בשרשור של MAZDA MAN,אז עובדה שאמרתי תודה לרומם שעזר לי להבין,למדתי משהו חדש שלא הייתי בטוח בו ולא סגור עליו ולכן גם לא הייתי ממליץ עליו למישהו אחר,הייתי מחכה שירשמו לו תגובות אם הוא היה שואל ולומד על הדרך גם משהו חדש,בשביל זה אני כאן בפורום,כל הזמן לדעת יותר.

ואם כבר מדברים על התעלקות-זה בדיוק מה שאתה גורם לשרשור הזה,רוצה לפתח וויכוח אין לי בעיה אני יתן לך תשובה לכל שטות שתירשום לי עד שתרים ידיים,כי שאני יודע שאני צודק יותר ממישהו אחר אני לא מוותר לו כל כך מהר,אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש ביוזמתך שם יהיה וויכוח בטעם טוב על הנושא ומי שרוצה יביע את דעתו,בנתיים הפניות אליי בפרטי ממשיכות להגיע-למה?-כי אנשים רואים שאני אוהב לעזור,ואתה קורה לזה אוהב לחרטט את כולם כניראה.

פורסם

שי - בוא נצא מנקודת הנחה אחת, אתה לא מבין מה שאתה קורא, כשתהיה לך הבנת הנקרא וכשתנגב את הוואטים הראשונים מהמערכת שלך תחזור נדבר אולי זה קצת יותר יתחבר לך.

אתה כנראה לא קולט דבר אחד - 99% מההמלצות שלך הן על סמך ניסיון של חברי פורום אחרים ועל סמך דברים שאתה קורא פה בשרשורים, אין לך תכלס ידע בשטח של הדברים, כשיהיה לך נדבר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

תצא אתה מנקודת ההנחה הזאת,אני ממשיך בדרך שלי,נסיון יש לי,לא כמו שלך(כי זה הרי מה שאתה רוצה לשמוע נכון?),אבל יש.

זה לא שהגעתי לפורום עם כל הידע הזה-אני ישקר אם אני יגיד שלא למדתי פה המון דברים שלא ידעתי,אבל אחרי שאני שואל שאלה היא נועדה כדי שהמומחים כאן ילמדו אותי משהו חדש,ותאמין לי אני ממהר מאוד בקטע הזה של ללכת ולראות כיצד זה באמת עובד,ואז אתה כבר לא יכול להגיד שלא התנסתי במה שאני עונה כאן לאנשים.

אין לי בעיה להרחיב את הוויכוח,אני יודע מתי להרים ידיים,במקרה הזה אתה כניראה רוצה להישאר צודק ולהישאר עם האשליות האלו שלך שאין לי נסיון,סבבה.אבל אני לא מתכוון להרוס את השרשור של חבר הפורום,לכן אין לי שום בעיה שתיפתח שרשור חדש,מיצידי תרשום בכותרת ש"חבר הפורום שי לא מנוסה מספיק לדעתי ונותן דעות לא מוצדקות ולא על סמך נסיון" איך שבא לך,אני יקבל כל דבר,אני יכנס כל יום ויגיב על השטויות שלך,אבל לבנתיים,זאת ההודעה האחרונה שלי בשרשור הזה (בנוגע לוויכוח הזה).

IBIZA,מיצטער אם זה הפריע לך,הוא אוהב לעזור לאנשים כל כך הרבה שהוא מרשה לעצמו להגיד עליי שכל הידע שלי מגיע מנסיונם של אחרים,ולזה קשה לי היה לשתוק.בהצלחה בהמשך השרשור וכמובן אם יהיה משהו שיש ביכולתי לענות אני אמשיך לנסות ולעזור ידידי:wink:

פורסם

פשוט אני לא רוצה לקנות משהו שאני יתבאס עליו.

בדיוק בשביל זה יש לכתת רגליים להתקין את המגבר ברכב במידה ועדיין לא מותקן ללכת ולנסות כמה סאבים שמוצעים כאן עם הרכב והמגבר שלך ורק אז להחליט.

אין טוב ממשמע אוזנייך.:arrow:

פורסם

בוא נגיד שמשמע אוזניי הם לא בדיוק דרך לבחון ולכן אני מתייעץ עם חברי הפורום.

אני רק עכשיו נכנס לתחום ומלבד חברות מפוצצות שם אין לי הרבה מושג, אני רק יודע קצת מה זה RMS וכו', אלה נתונים שאני כביכול מסתכל עליהם.

אני רוצה לגבש דעה, משום שרוב הסאבים פה הם יד 2, ואתה בטח מתאר לך שלא כולם מהאזור שלי, ולהתחיל לטייל עכשיו בין אנשים ולחבר ולראות זה לא יביא לי כלום מלבד דלק שאני אשרוף.

אוקי חבר'ה אז כביכול הרשימה שלי היא כזו כרגע -

rockford P3

kicker CVR12

hertz es300

xenon PG

פורסם

הקסנון מתעלה על כולם, ועוד תוסיף לזה את המחיר אז בכלל יש חבילה מנצחת (לטעמי שוב, ולא אני לא אומר בגלל שההוא אמר ככה בפורום וכו', אני אומר משמיעה של כל הסאבים שברשימה שלך ולא פעם ולא פעמיים, 3 דגמים שם היו לי ברכב אפילו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבין הרשימה שנתת, הקסנון הוא האיכותי ביותר.

חשוב לוודא מה ההתנגדות הסופית של הסאב, ממה שאני זוכר הוא לא הכי נציל שבעולם, ויש כמה כאלה שהסתובבו אז ביד שניה והם היו בהתנגדות סופית של 4 אוהם.

חשוב גם לבדוק מה המצב שלו, כי הוא יד שניה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שי ,מקריאה ראשונית של התגובה שלך על הidmax, באמת חשבתי שאתה מדבר על הדגם הזה ודיי ברור שבתקציב שלו , idmax לא ייכנס.

היו צריכים "לתקן אותך " כי כנראה לא הבנו מה שאתה ניסית לכתוב, בגלל שזה על דפי פורום., ועל פניו היה נראה שטעית,זאת בכל אופן דעתי.

פותח השרשור- אמרו לך כמה פעמים על PG קסנון, אני אישית הייתי סומך עליהם , אבל חייב ללכת לשמוע , אם להם זה נשמע טוב ולך לא ? מה תעשה ?

תבדוק התנגדויות סופיות בנוגע לכל סאב שתחפש זה מאוד חשוב.

פורסם
מבין הרשימה שנתת, הקסנון הוא האיכותי ביותר.

חשוב לוודא מה ההתנגדות הסופית של הסאב, ממה שאני זוכר הוא לא הכי נציל שבעולם, ויש כמה כאלה שהסתובבו אז ביד שניה והם היו בהתנגדות סופית של 4 אוהם.

חשוב גם לבדוק מה המצב שלו, כי הוא יד שניה.

הוא עבר ממזמן את היד 2, לפי מה שהבנתי, לא מעט חברי פורום "עברו" עליו כבר D:

בכל אופן אני כבר בדרך לצבא ככה שזה יהיה אקטואלי עוד כמה ימים, אני מאמין שאני אגבש דעה כבר!

פורסם

ונראה לך כל סאב שנמכר פה הוא יד 2? הם נקראים ככה כי הם נמכרים פה. אי אפשר לדעת אם הם יד 2 או 9! מה גם שזה לא רכב, זה סאב. אם הוא טוב - לך על זה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...