Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אתה לא יכול לדעת כלום בלי לשאול.

לפני כמה חודשים את חבר שלי שהייתי איתו באותו זמן לתנת משטרה (זבולון) בגלל סיפור דיי מצחיק (היה לו את הרדיו דיסק המקורי של הרכב שלו בבגאז' ורצו לוודא שהוא לא גנוב :lol: ) וראיתי מונדיאו עם נורות קסנון נכנסת לחנייה של התחנה. כמובן שמאוד עצבן אותי הרעיון ש"מה נראה לו שהוא נוסע על אוטו עם קסנון כשזה לא חוקי ועוד מוריד רכבים אחרים כאלה". ברגע שהוא עבר ליידי (ישבתי ליד הכניסה) שאלתי אותו של מי המונדיאו. בתשובה הוא אמר שהיא של הבחור שאמור להכנס בכל רגע באזיקים.

מקסנה: לא תמיד יש זמן לחכות לגרר.

שנית. אם ובאמת הרכבים האלה הם של שוטרים, אני לא מאמין שהם יורידו מהכביש רכבים על דברים לא מוצדקים (בלי קשר לחוק, דברים בטיחותיים אני יכול להבין ומצדיק ב100%). ואם כן, אז שישרפו בגיהנום החארות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שזה פחות או יותר הנקודה שניסיתי להגיע אלייה מקודם , הוא לא בדיוק מכר סמים , יש שוטרים שעושים ל צערנו דברים גרועים פי כמה לא משהו שבכלל אפשר להשוות . אז מצידי שכל שוטר שני יעבור לידי בניתוקים , לא מזיז לי לא מעניין אותי .

פורסם
אני לא אומר שהם לא בני אדם, קצת היגיון אתם שוטרים ואתם מכירים את החוק, אז בשביל מה לשפר?

ולא נראה לי שאלו רכבים מוחרמים כי רכבים מחורמים השוטרים לא נוהגים עליהם בא גרר ולוקח תרכבים.

הרכבים המוחרמים מגיעים על גרר, אבל מישהו צריך להוריד אותם מהגרר ולהחנות אותם מסודר בחניה המיועדת לרכבים מוחרמים.

או בקיצור, אם אין לכם מושג אם מדובר ברכבים מוחרמים או לא, כל הספקולציות שלכם בשרשור על "שוטרים משפרים" הוא קשקוש מיותר.

פורסם

חברים!שוטרים צריכים לשמש לנו כדוגמא! שוטר שעובר על החוק לא ראוי להיות שוטר!

שיחפש לו מקצוע אחר!! אני רואה המון שוטרים במדים שעוברים על החוק

כגון:דיבור פלאפון בזמן נהיגה ,לנהוג ללא חגורה ולצפצף על חוקי התנועה ועוד...:x

SUZUKI JIMNY

פורסם

שנה התנדבתי במשטרה,

ובאחת המשמרות שוטר אחר הרשה לעצמו ללא שום קריאה מיוחדת או כל סיבה למהר לעשות פרסה במקום שאסור לעשות ועוד

לעשות את זה במחיצה של הדוושה, הגלגלים של הסקודה צרחו והוא שיפשף את הטמבון במדרכה.

המוזר בעניין שהוא המשיך לנסוע כרגיל כאילו כלום לא קרה ושוטר אחר אפילו לא סיבב את פניו אליו.

פורסם
כל הניידות הסמויות מושחרות בכל החלונות.

בולשיט.

זה ממש לא נכון,לא חסרות אוקטביות עם השחמה רק מאחורה.

יצא לי לראות ג'טה עם השחמה רק מאחורה.

יצא לי לראות פאסאט עם השחמה רק מאחורה.

וכמובן,אקורד עם השחמה רק מאחורה.

פורסם
חברים!שוטרים צריכים לשמש לנו כדוגמא! שוטר שעובר על החוק לא ראוי להיות שוטר!

שיחפש לו מקצוע אחר!! אני רואה המון שוטרים במדים שעוברים על החוק

כגון:דיבור פלאפון בזמן נהיגה ,לנהוג ללא חגורה ולצפצף על חוקי התנועה ועוד...:x

אני מעדיף שוטר שיש לו פ'גו עם אגזוז וחלונות שחורים...

מאשר שוטר שדופק שורות בניידת ויוצא להרביץ לילדים בני 17 כשהוא דלוק (מקרה אמיתי אגב...)

פורסם

בכלל לא מפתיע אותי, אח של חבר שלי הוא שוטר, שאל אותי כמה המיטו שלי סוגרת, אמרתי שלא בדקתי, אז הוא אמר לי שאם אני ארצה שאני אדבר איתו הוא ינסע איתו ולא יוכלו לעצור אותנו...:?

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

חברה תנו מחיאות כפיים סוערות לבחור שפתח את הנושא, רק עכשיו הוא גילה שיש שחיתות במדינה שלנו.

מדינת שחיתות , אח אחד עוזר לאח השני כדי לדפוק את האח השלישי

• תוכן חדש...