Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הלכתי לאסוף את אחי מתחנת המשטרה בנתניה, תוך כדי שאני מחכה לו אני רואה שמגיעה פיג'ו 306 לבנה עם צמיגים רחבים ,מנורות הקסנון, אגזוז זרימה חופשי וחלונות שחורים בכול הרכב ,פתאום אני רואה שהנהג הוא שוטר על מדים עם רכב בעל שיפוריים לא חוקיים, אמרתי בסדר פתאום מגיעה מאזדה 3 עם חצאיות, חלונות שחורים גם מנורות הקסנון והכול וגם שם בעל הרכב הוא שוטר עם מדים, פשוט לא האמנתי. שוטרים כאלו יעצרו מישהו עם שיפורים לא חוקיים יורידו לו תרכב *** תרכב = את הרכב, בכתיבה של ערסים ***מהכביש אבל הרכב שלהם מוגן בגלל ששום שוטר לא יוריד רכב של שוטר אחר.

רק במשטרת ישראל...:)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

ומה הם לא בני אדם ? אני מכיר שוטר אם אאודי A4 חזקה מאוד , אז ?

בקיצור לא אומר כלום וממש לא מעניין .

פורסם
ומה הם לא בני אדם ? אני מכיר שוטר אם אאודי A4 חזקה מאוד , אז ?

בקיצור לא אומר כלום וממש לא מעניין .

אני לא אומר שהם לא בני אדם, קצת היגיון אתם שוטרים ואתם מכירים את החוק, אז בשביל מה לשפר?

ולא נראה לי שאלו רכבים מוחרמים כי רכבים מחורמים השוטרים לא נוהגים עליהם בא גרר ולוקח תרכבים. *** תרכבים = את הרכבים, בכתיבה של ערסים ***

פורסם

כי אם אותם יעצרו הם אולי יצאו מזה נקיים , " מה קורה אחי , אני גם שוטר במקרה " אחלה עסקה לא ? זה בדיוק הזמן להצטרף למשטרת ישראל .

ושוב לא קשור , הוא שוטר כי זה העבודה שלו , יש לו תחביב ,הוא לא בדיוק מוכר סמים , לא מדבר אליי בשיט האמת ולא מבין מה הבעייה פה .הבעייה בחוק עצמו , אז הוא יעזוב את העבודה שלו , שבו הוא נמצא הרבה שנים , רק בגלל כי למישהו זה לא מסתדר בעיין ?

פורסם
כי אם אותם יעצרו הם אולי יצאו מזה נקיים , " מה קורה אחי , אני גם שוטר במקרה " אחלה עסקה לא ? זה בדיוק הזמן להצטרף למשטרת ישראל .

ושוב לא קשור , הוא שוטר כי זה העבודה שלו , יש לו תחביב ,הוא לא בדיוק מוכר סמים , לא מדבר אליי בשיט האמת ולא מבין מה הבעייה פה .הבעייה בחוק עצמו , אז הוא יעזוב את העבודה שלו , שבו הוא נמצא הרבה שנים , רק בגלל כי למישהו זה לא מסתדר בעיין ?

אין שום בעיה עם התחביב הזה. בכיף. רובנו בפורום חולקים את אותו התחביב עם השוטר ההוא.

הבעיה היא הצביעות. ששוטרים(לא אומר שאותם השוטרים שמתוארים פה, אבל יש מצב שגם הם) עוצרים אנשים בעלי התחביב הזה בגלל הרכבים שיש להם ומביאים להם הורדות ועושים להם בלאגנים.

פורסם

על זה דיברתי, לדוגמה אחד מחברי הפורום יסע עם הרכב ה"משופר" שלו ושוטר כזה יתפוס אותו יעשה לו בלאגנים הורדה מהכביש וכו'.

פורסם

וגם אם כן, מה לעשות העבודה שלו היא להוריד אנשים עם רכבים משופרים מהכביש, שיתפסו אותו גם אותו יורידו מהכביש (לפחות זה מה שאמור להיות), שהוא בתפקיד הוא חייב להוריד רכבים לא חוקיים מהכביש, לא בתפקיד שיהיה בנאדם שונה לגמרי...

אגב אולי הוא אנדרקובר? וזה אוטו שהמשטרה נתנה לו כדי להצטרף למרוצים? ממש כמו מהיר ועצבני נהיה פה :roll:

פורסם

לא הייתי בונה על מאזדה 3 בשביל מירוצים :lol::lol: ממש לא ועוד כזאת מכוערת היא הייתה.

היו מעיפים אותו מהמפגשים.

פורסם

מי שישמע,מרוב שהמדינה הזאת מפגרת שוטר מסוגל לעצור אותך על עברת תנועה,איך שהוא עוזב אותך וניכנס לרכב שלו הרגל חונקת את הדוושה ומול העניים שלך הוא עושה פרסה כמו במירוץ שהרכב עוד שנייה מתהפך מהכביש ומעיף איזה רמזור על הדרך.

• תוכן חדש...