Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים,

אתמול נשרפה לי הנורה הראשית ברכב נגשתי היום להחליף אותה בחנות לחלפי רכב ובקשתי כבר להחליף גם את הנורה של האור ערפל קדמי הוא לא הצליח להחליף ושלח אותי לחשמלאי רכב. החשמלאי ניסה הרבה הרבה זמן (מדובר בסטרואן קסרה שזה קצת מורכב להגיע לנורה) בסופו של דבר בלי להתבלבל דרש ממני 120 ש"ח! מוגזם? יש לציין שהוא עבד ע"ז בערך רבע שעה!

משהו יודע על מקום באיזור המרכז שיודע להתעסק עם סיטרואן? כל פעם יש לי את אותו סרט שאנשים לא יודעים להחליף בה נורה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אף פעם לא יצא לי להחליף נורה בקסארה אבל אני מאמין שזאת אמורה להיות פעולה מספיק פשוטה כך שבעל הרכב יוכל לבצעה בעצמו.

במידה ויש לך ספר רכב,אני ממליץ שתפתח אותו ותראה את ההסבר איך להחליף נורה (לא אמור להיות מסובך).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

120 ש"ח להחלפת 2 נורות כולל הנורות או 120 ש"ח רק על ההחלפה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם כל מוסך פחחות יכול לעזור לך בעניין הזה, תאמין לי הם יודעים בדיוק איפה נמצא כל חלק בענייני נורות ודברים דומים ואני מאמין שתמצא במחיר זול יותר.

פורסם

בדיוק אתמול עשיתי טסט לגולף שלי, אחת הנורות של הפנסים הראשיים הייתה שרופה.

הבוחן אמר לי גש לבחור ההוא הוא יחליף לך את הנורה, החליף לי בעלות של 40 שקל, עברתי טסט והכל דבש.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

אני קניתי את הקסרה שלי שבוע לפני הטסט ונורת החנייה לא עבדה, ניסיתי כמה פעמים להוציא אותה עד ששלקחתי אותה לחשמלאי עם יד מלאה בשריטות וחתכים והוא החליף לי אותה תוך 5 דקות תמורת 30 ש"ח. גם החשמלאי אמר שזה לא כזה פשוט וראיתי איך הוא התפתל בעצמו להוציא אותה.

כאשר נשרפה לי הנורה הראשית, אמרתי שאני לא מוותר, ואכן הצלחתי להוציא אותה, צריך פשוט להרגיש את התפס ולשחרר אותה, כך תוכל להוציא את הנורה.

deltaHF, לי יש ספר רכב ותאמין לי שזאת ממש לא פעולה פשוטה להגיע לנורות, ע"ע מגאן 2.

פורסם

המחיר כולל הנורות, האמת שאני קצת פירגנתי לו כי הוא עבד על זה למעלה מרבע שעה וגמר את הידיים שלו, אני מחפש משהו שלהבא ידע איך להחליף ולא יוציא את העצבים שלו על חשבון כרטיס אשראי שלי.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

יש רכבים(כמו C5 החדשה אם איני טועה) שבשביל להחליף נורה צריך לפרק את כל הפגוש הקדמי ועוד חלקים בתא המנוע, כמה שזה נשמע פשוט להחליף נורה יש רכבים שבהם זה סיוט.

אז החשמלאי קרע את הידיים שלו והתאמץ+נורות 120ש"ח זה מחיר סביר.

המחירים לא זהים בין רכב X לבין Y.

פורסם

אם אני לא טועה יש להכניס את היד כשמסובבים את ההגה פנימה, אל תחתית הפגוש שם יש דלתית. פותחים אותה ומחליפים ושלום על ישראל.

נסו להחליף נורה ראשית במזדה 5 ותדברו על בלגאן. חצי מתא המנוע צריך לפרק ואז צריך חוש הנדסי לפתוח את הקפיץ בלי לראות אותו.(שלא נדבר על זה שהנורה לא נתפסת במשהו וצריך לדחוף גם את היד השניה למסיבה)

• תוכן חדש...