Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל רציתי לעדכן את כולםש אני חדש ישן בפורום

ז"א אני כל הזמן הייתי קורא את הכתבות ותגובות של אנשים ולמדתי הרבה,אבל העצלנות הביאה אותי שלא להירשם,

אז דבר ראשון,אני יכול לאמר לכם שהפורום הזה ממש נפלא ויש פה תשובות פשוט להכל ואפשר ללמוד פה הרבה

אז תודה רבה לכל אלה שמקדישים מזמנם...

אז ככה...

לאחר חיפושים רבים קניתי רכב דיהטסו אפלאוז שנת 97

מרוצה מאוד מהרכב חוץ מדבר אחד

הרכב ממש רועד כשוהא על D,כאשר הוא על P או N הרכב שקט מאוד

הטורים על קצת פחות מ 1

אז לפי מה שקראתי פה בפורום הבנתי שהבעיה היא בתושבות מנוע...

האם יכולה להיות בעיה אחרת לפני שאני נכנס למוסך ומבקש להחליף תושבות מנוע?

לעיתים גם הרכב נכבה,זה קורה בד"כ כשהרכב קר לדעתי,זה לא קורה הרבה מאוד ,אבל קורה לדעתי כשהרכב קר...

כמה אמור לעלות לי תושבות עם עבודה ואיך אני יודע שלא עובדים עלי ובאמת שמים לי תושבות חדשות וכמו שצריך..

ודבר שני מה ההבדל בין כסף בין תושבות מקוריות לחלופיות,ואם אני מחליט בכל זאת לשים תושבות חלופיות,אז איזה כדאי...

מצטער שחפרתי קצת

יש לי הרבה שאלות כי זה הרכב הראשון שלי

מודה לכולכם על הזמן שאתם מקדישים כאן....

פורסם
קודם כל רציתי לעדכן את כולםש אני חדש ישן בפורום

ז"א אני כל הזמן הייתי קורא את הכתבות ותגובות של אנשים ולמדתי הרבה,אבל העצלנות הביאה אותי שלא להירשם,

אז דבר ראשון,אני יכול לאמר לכם שהפורום הזה ממש נפלא ויש פה תשובות פשוט להכל ואפשר ללמוד פה הרבה

אז תודה רבה לכל אלה שמקדישים מזמנם...

אז ככה...

לאחר חיפושים רבים קניתי רכב דיהטסו אפלאוז שנת 97

מרוצה מאוד מהרכב חוץ מדבר אחד

הרכב ממש רועד כשוהא על D,כאשר הוא על P או N הרכב שקט מאוד

הטורים על קצת פחות מ 1

אז לפי מה שקראתי פה בפורום הבנתי שהבעיה היא בתושבות מנוע...

האם יכולה להיות בעיה אחרת לפני שאני נכנס למוסך ומבקש להחליף תושבות מנוע?

לעיתים גם הרכב נכבה,זה קורה בד"כ כשהרכב קר לדעתי,זה לא קורה הרבה מאוד ,אבל קורה לדעתי כשהרכב קר...

כמה אמור לעלות לי תושבות עם עבודה ואיך אני יודע שלא עובדים עלי ובאמת שמים לי תושבות חדשות וכמו שצריך..

ודבר שני מה ההבדל בין כסף בין תושבות מקוריות לחלופיות,ואם אני מחליט בכל זאת לשים תושבות חלופיות,אז איזה כדאי...

מצטער שחפרתי קצת

יש לי הרבה שאלות כי זה הרכב הראשון שלי

מודה לכולכם על הזמן שאתם מקדישים כאן....

ת'שמע ,גוזלן

אנשים כאן בנו שרשור מיוחד לאנשים כמוך,זהו אחד מהשגי הפורום,לגרום לאנשים כמוך לחסוך אלפי שקלים !

תחפש כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2458296#post2458296

או תעבור על כל ספקי מוצרי הגומי,הם מוכרים סופורטים תושבות,קיטים לטיימינג,ועוד...לפעמים בעשירית מחיר ממוסך מורשה.

נצל את העזרה הניתנת בפורום וחסוך אלפי שקלים

כבר ראיתי תושבות מנוע במורשה באלף ומאתיים שקל ואצל הספק במאה וחמישים בלבד,לכן בכדי לחסוך צריך קצת להתאמץ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2458296#post2458296

זו לא עבודה מסובכת להחליף תושבות ואין סיבה מיוחדת שזה יהיה הליך יקר.

לא תסתדר תחזור לכאן ותקבל ממני עוד המלצות למגוון ספקי תושבות מנוע וקיטים נוספים.

פורסם

אם יש חלק ברכב, שאני לא ממליץ להרכיב בשום מצב תחליפי, זה תושבות מנוע. במיוחד לא ברכבים יפניים שגם כך מעבירים את רעידות המנוע לקבינה בעוצמה גבוהה מהרגיל.

פורסם

אני לא יודע אם הבעיה היא תושבות מנוע,כשאני על D לפעמים הסל"S סבבה ואז הרכב לא רועד ודי בסדר,ולפעמים איך שאני מעביר ל D הסלד נופל ל 600-700 זאת אומרת קצת מעל החצי

נ.ב

אני גר באשדוד על מי אתם ממליצים והאם יש ספק שהוא זול באשדוד ומכונאי שאפשר לסמוך עליו

פורסם

הסלד של הרכב צריך להיות כ -800.

שאתה אומר שכל פעם יש לך סל"ד אחר אתה צריך לבדוק כתוצאה ממה ? האם כאשר אתה מדליק את האורות ? או מדליק את המזגן ? או המאוורר של הרדיאטור ?

כאשר הרכב קר הוא צריך להיות על סל"ד של בערך 1500 ותוך כדי התחממות המנוע, הסל"ד צריך לרדת.

לגבי התושבות אתה יכול להעיף מבט ולראות אם הם לא קרועות.

תבדוק.

פורסם

את האמת אני לא יודע לבדוק את תושבות המנוע כי אין לי שום רקע ברכבים (זה הרכב הראשון שלי)

דבר שני שמתי לב שהסלד יורד ב D/R ל 600

שזה טיפה מעל החצי

ולפי מה שהבנתי ממכם זה נמוך

עוד תופעה מעניינת ולא ידוע אם קשור

כאשר אני מעלה 2 חלונות חשמל בו זמנית,אז זה מוריד טיפה מהטורים

ז"T משפיע על הרעידות

האם כדאי להעלות טיפה את הטורים?

או שצריך להחליף משהו אחר שהוא לא התושבות?

פורסם

כשהוא בP הסל"ד 900-1 שזה מעולה והרכב לא רועד

ואיך שאני מעביר ל D או R

מתחילות הרעידות והסלד נופל בין 500-600

קרה גם שהרכב נכבה לי

:(

פורסם

יש פתרון חברה,ועל מנת שנוכל ללמוד מתקלות אחד של השני,החלטתי לכתוב כאן את הפתרון...

פשוט מאוד,המכונאי בא עם ספריי,וניקה את מנוע הצעדים

ופלא,הרכב שקט ומתפקד כמו שצריך!!

תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...