Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לפני כחודשיים קניתי ברלינגו 2005 HDI בקניה הכל היה בסדר ואחרי זמן קצר התגלתה לה בעיה שחוזרת על עצמה בעיקר בבוקר או כשהמנוע קר.

כשמתחילים בנסיעה בהאצות הראשונות פתאום האוטו מעבד סל"ד ואין שום תגובה בדוושת הגז רק אחרי 7-8 לחיצות האוטו כאילו "מתעורר" לפעמים גם נדלקת מנורת CHECK ENGINE והסל"ד לא עובר את ה2500 (כמו מן הגנה של המחשב) רק אחרי שמכבים ומניעים הבעיה עוברת.

ביקרתי כבר שלוש פעמים במוסך השארתי אותו לבדיקה בבוקר אבל הם לא מצליחים לעלות על הבעיה

אם למישהו יש פתרון נשמח!!

תודה

פורסם

אם נורית CHECK ENGINE דלקה סביר להניח שיש קודיי תקלה. תוכל לרשום אותם שיהיה כיוון לפתרון?

הבעיה שלך יכולה להגרם מכיוונים רבים וחבל לבדוק כל כך הרבה רכיבים אם יש אפשרות לקבל מידע מוקדם ולהתמקד.

לפי התיאור הראשוני שלך הייתי בודק קודם כל את משאבת הדלק לחץ גבוה HI PRESSURE FUEL PUMP.

בדגמים אילו של סיטרואן וגם ברנו היו מקרים שמשאבות הדלק נדפקו ויצרו תופעה דומה לשלך.

שוב, זה איבחון ממש ראשוני , הייתי מעדיף שתשלח קודיי תקלה ....

פורסם

שלום ארכדי

ברכב שלך מערכת הסולר היא מסוג מסילה משותפת. המשאבה מייצרת לחץ גבוהה המגיע לכל המזרקים, ומחשב ניהול המנוע מפקד על זמן ההזרקה בכל מזרק ומזרק. התקלה שאתה מתאר נובעת כנראה מלחץ דלק נמוך המתרחש

לעיתים. מאחר וזוהי מסילה משותפת, אפילו מזרק אחד לא תקין יכול לגרום לנפילת לחץ, אבל יכולות להיות לכך

סיבות רבות נוספות, כמו וסת לחץ לא תקין, במקרים רבים מצאנו תקלות בצמת החוטים בבית המנוע. לכן אין לך

ברירה אלא להכנס למוסך המתמחה במכוניות אלה שיש לו דיאגנוזיסט מנוסה, צריך להצטייד בהרבה סבלנות כי לפעמים איתור התקלה לוקח זמן רב.

שבת שלום

פורסם

רק עם מכשיר סורק (SCANNER)

תבקש מהמוסך שטיפל לך באוטו לבדוק שוב.....ותרשום את המספר ואת התיאור

אם לא תסתדר שלח הודעה ואנסהלעזור לך למצוא אחד שיהיה מוכן רק לבדוק

פורסם

היי

אני נתקלתי בתופעה דומה בקסרה hdi שלי

אצלי אמנם זה לא הגיע עם הדלקת מנורה, אבל גם אצלי דוושת תאוצה הפסיקה להגיב ורק אחרי ניתוק מצבר היא הסתדרה.

אם אכן גם אצלך זה קורה אז הבעיה היא אכן בעיית חיישן או יחידה חשמלת אחרת. אצלי זה הסתכם ביחידה שיושבת בסוף כבל הגז שהיתה דפוקה (עדיין בעצם-היא לא הוחלפה התקלה מופיעה אחת להרבה זמן)...

אם נדלקה מנורת "בדוק מנוע" זה אומר שיש רישום של קוד תקלה.

דרך לבדוק אם משאבת הסולר מתפוררת היא בדיקה של המצאות שבבים בפילטר הסולר.

מנורה שנדלקת ונכבת מעידה על תקלה לא קבועה - בדוק חיבורים חשמליים למזרקים. כמובן כשהאוטו מכובה...

בהצלחה ועדכן מה נסגר

פורסם

אהלן, ביצעתי את כל הדברים שאמרו פה בפורום אבל ביינתיים לא עוזר כלום התקלה אומנם התחילה להופיע פחות אבל אחרי בערך שבוע היא חזרה

• תוכן חדש...