Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנסה להעלות תמונות מחר.

הבניה שלי אכן על הרשת שמכסה את הרמקולים האורגינליים של הרכב.

עשו חור בכיסוי ועליו הלבישו את טבעת העץ עם הזויות ובנו פיבר.

הסט שהורכב הוא רוקפורד אולד סקול עם מגנטים ענקיים ומשקל טונה...ואכן,היה צורך לחתוך קצת בפלסטיק הפנימי כולל הכיפה שמכסה ממים.במקום הזאת שמתי יריעת איטום מעל הרמקולים שיחליפו את אותו הפלסטיק שנחתך.

הסט שיש לי מאד ישן אבל דופק חזק יותר מכל ארנב שאני מכיר...8)חוץ מפאזות והרמת הגיין עוד לא עשיתי כלום.בינתיים,זה לא הצליל שאני מחפש אבל הבאסים שהוא מוציא והעוצמה האדירה מכפרים על כך לעת עתה.מי ששמע אצל עידן,יבין על מה אני מדבר,רק שאצלי הם מכוונים ישר לאוזניים.

אני בתהליך של החלפת חיוט חדש(4 ממ :shock:8)),מעבר לאקטיבי והחלפת טויטרים.זה לוקח קצת זמן אבל מאמין שאגיע בסופו אל הארץ המובטחת.

והכי חשוב-מי שיש לו 5 ורבע חייב לנסות הכל כדי לעבור ל6 וחצי.יש לי את הMBQ מסדרת הQ המהוללת וזה עדיין לא מגרד את קצה הציפורן של השינוי לטובה שסט ישן ולא נחשב של 6 וחצי עושה לי ברכב.

פורסם

ליאור קודם כל מה שלומך חבר יקר?

אני שמח שבסוף עברת ל 6.5'', ובהחלט עשית בחירה לא רעה בכלל.

מזמן לא היה מפגש שנוכל לשמוע ולראות את הפרוייקט הוותיק שלך ולשמוע קצת פטרישייה בארבר אצלי ברכב.

מה עוד שינית במערכת שלך?

פורסם

שמח ויותר לראות שאתה כמאמר הפתגם "חי ובועט"..

חוץ מהשינוי של 5 ורבע ל6 וחצי עם סט ישן מאד של רוקפורד-לא בוצע עדיין כל שינוי מהותי מעבר.מציין רק שחוץ מהבניה,אני הוא שעושה את פעולת "פינוי-בינוי" ולכן זה לוקח זמן.

העברתי כבר כבל חדש של 4 מ'מ לצד אחד שעדיין לא חובר ואני מחכה לזמן ומזג אויר נוח להמשך הפרויקט.

כרגע,אין בכלל ספק שהשינוי -גם אם לא מושלם-הוא חד,עצום ורב. הסאב כבר לא דומיננטי כמו שהיה עם הMBQ ,הוא משתלב ומלטף בעדינות יתרה . אבל יובהר שזה עדיין לא זה. אני עדיין בשלבי החיתולים ומקווה להגיע במהרה לזחילה ומשם להליכה וריצה..:lol:

ואגב,טוב לשמוע ממך איש יקר.אתה ממש חסר כאן.

פורסם

תמיד כשיש מפגשים ובעיקר בדרום דווקא ,אני "מת" להגיע אבל השמיים מתכננים לי אחרת.

אני בהחלט מכוון לשישי הבא בדרום אבל כאב לילדים אני תמיד אומר:שעד שישי -אלהים גדול!:wink:

פורסם

האהבה לאודיו, גדולה ככל שתהיה, נשארת אצל רובנו בגדר תחביב ולא ראשונה בסדר העדיפויות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

צודק ישראל.אבל כשאהבה הזאת מפגישה אותך עם מלאכים מהפורום ביער המלאכים סדרי העדיפויות לפעמים מתחלפים...:wink:

למוטי-בשמחה אשמיע לך אבל אל תצפה לגדולות כי אני עדיין בקטנות.:wink:

פורסם

ארזה, מה עם התמונות שהבטחת, וד"א המפגש בדרום לא אמרו להיות ב 19/3?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

ציינתי שאנסה ובאמת ניסיתי וכרטיס הזכרון של המצלמה מלא.חייב להוריד תמונות למחשב על מנת לפנות מקום.

בכל אופן יש כאן בפורום תרד שמיכאל פתח על עבודה יפהפיה שישראל עשה על רנו מגאן.

לי היו דרישות פשוטות לגבי התקנת הרמקולים.שיהיה אפשר לשים 6 וחצי וב-ז-ו-י-ו-ת ישר לאוזניי ובסכום ששווה לכל דיכפין.

שוב,תראה את התמונות של ישראל ג'וניור-שלדעתי צריך כבר להחליף לישראל מסטר-התמונות מדברות בעד עצמן יותר מאלף מילים.

לגבי מפגש דרום-עדיין מוקדם בשבילי אבל זה גם תלוי מאד אבל מאד בידידי הטוב שגיא. :wink::lol:

פורסם

אתה יכול להפנות אותי בבקשה לתרד'? כי אני לא ממש מכיר פה את המשתמשים.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...