Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, בדרך כלל אני מייעץ אבל הפעם אני מבקש את עזרתכם.

אני סטודנט ואני מחזיק במינוס קטן בבנק, וחוץ מזה אני מחזיק היום טויוטה יאריס TS שנת 2004, במצב מעולה, ממש רכב 0 תקלות ו-100% הנאה. היא משמשת אותי ואת החברה שלי לנסיעות של כ-250 ק"מ בשבוע, כולל גם טיול נהיגה אחת לחודש, מחיר הרכב בלוי יצחק 60K והצעתי אותו למכירה ב-55K, ויש קונים. מצד שני מאוד חבל לי למכור את הרכב מהסיבה שאני יודע שקשה למצוא רכב במצב כזה ושיתן לי את אותה רמת ההנאה באותה האמינות. מצד שלישי, הרכב שווה הרבה כסף, ואני יכול למכור אותו ולקנות יונדאי גטס למשל או משהו זול/אמין אחר והמינוס ייסגר ויהיו לי רזרבות לכל תקופת הלימודים.

השאלה מה הייתם עושים במקומי? נשארים עם היאריס וסוחבים "כמו סטודנטים" סביב ה-0, או מחליפים למשהו אחר?

תודה על הסיוע.

ירון.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

לא הייתי מוכר אותה !!

שמע, אתה יודע בדיוק מה יש לה ומה אין לה.

למה "לרדת" ברמת הרכב?

אני הייתי עובד בעוד עבודה ושומר על הרכב.

אם יתחיל לעשות צרות (לא נראה לי שסביר) אז תעיף.

אני מת לטויוטה, בינתיים תקוע עם AX מתחממת (מזל שחורף)...

same beat different tone

פורסם

תראה, אם אתה אוהב את האוטו ולא רוצה לרדת בשנה/באיכות לפי דעתך, הייתי נשאר עם הרכב

אבל, בתקציב שתמכור בעזרת השם תוכל להביא גם רכב שנת 2000-2003 במצב מצויין ושמור,

אם תקפיד לחפש לאט לאט ולא למהר עם הקניה.

בהצלחה .

פורסם

זה מאוד תלוי באופי שלך, אני למשל לא הייתי מעולם במינוס בבנק ואין לי שום כוונה להיות...גם אם זה דורש ויתורים כואבים בתחום המוטורי. לפני מספר שנים כשהתחלתי את התואר מכרתי את ה- 205GTI שמאוד אהבתי למרות שלא הייתי במינוס, פשוט העדפתי להיות "בראש שקט" ושיהיו רזרבות ולכן רכשתי אמצעי תחבורה אחר וזול יותר (קטנוע חדש לגמרי).

באמצע התואר כשראתי שאני יכול לשלב יחסית הרבה שעות עבודה עם הלימודים החלטתי לחזור לרכב ספורטיבי וקניתי את הוולקן. אני חושב שחלק מההנאה מרכב ספורטיבי היא כשהוא לא חונק אותך מבחינה כלכלית, אחרת ההנאה מוטלת בספק.

מצד שני, מאז שמכרתי את הקליאו לפני חודש ועד שאני אמצא רכב אני מתנייד על יונדאי גטס...האמן לי, כיף זה לא. זה אמנם עדיף על רכבת אבל לא בהרבה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...