Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגבר שלי יש אפשרות בחירה בין 2 סלופים מינוס 12 ואו מינוס 24DB.

מה הרעיון מאחורי זה?

יש הרבה מגברים שבנויים כך.למה לא פשוט מפסק בחירה בין פול וסלופ כמו בזד לויתן למשל?

תודה

פורסם

המגבר שלי הרי 5 ערוצים. :roll:(רוקפורד)

הסלופ נמצא ביציאה לקידמיים ולאחוריים.

לערוץ הסאב -אין.(וטוב שכך-כך צריך להיות)

ויש לי HP' LP' FULL-רומק,מה הקשר?

אז?

פורסם

בהודעה הראשונה אמרת שאין אפשרות לפול, ועכשיו אתה אומר שיש.

לכל זוג ערוצים יש לך אפשרות לקבוע את כיוון החיתוך (HP או LP) ואחת מבין שתי דרגות חיתוך.

אתה מוכן לפרט מה בדיוק הבעיה? זה יותר ממה שיש ברוב המגברים, במעטים מאוד יש אפשרות לבחור את דרגת החיתוך.

מתחדשת*

פורסם

ליאור -

הסיבה לעיניי לפחות היא ברורה כשמש.

כנראה שבערוץ של המונו שלך יש סלופ חתוך קבוע - אני מוכן להמר שהסלופ בסאב הוא 24 DB - סאבוופרים לרוב נשמעים טוב יותר כאשר הם חתוכים בצורה תלולה.

אבל נותנים לך לבחור לערוצים הקדמיים בין 12 ל 24 דיבי בשביל שתוכל להמנע מאפקט הביטול בין הסאב למידבאסים שלך או בין הסאב לבין שני הסטים שהמגבר הזה מסוגל להגביר.

לפעמים צריך ליצור הפרשי זמן בין הסאב למידבאסים והיפוך פאזה יוצר את זה ואז הסאב מגיע טיפה לפני או טיפה אחרי המידבאסים, לא נותן את המכה שלו ביחד איתם ולכן לא משתלט ומבטל אותם.

אחלה פיצ'ר ומחשבה יפה מאוד שהושקעה במגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רומק-הצדק עימך.אכן כתבתי פול וכוונתי היתה למצב נורמאל ללא חיתוך.

אין לי בעיה ספציפית רק לידיעה כללית הרעיון שמאחורי זה.

אדי-אני לא בטוח שערוץ הסאב שלי חתוך בסלופ זה או אחר אבל ליתר דיוק ובטחון אבדוק את העניין.

תודה

ליאור

• תוכן חדש...