Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק ניראה לך:-D

אני לא רושם סתם ולא קופי ולא נעליים אז אל תעקוץ סתם,ערכתי השוואה על אותו סט אפ עם שני המגברים ברכב של חבר,לחבר שלי יש מאק האודיו והוא לקח ממישהו את ה JBL,חיבר אותו במקום המאק אודיו שלו ומה אתה יודע התוצאות היו מידיים,חבר שלי העיף את המאק האודיו הזה ועבר מייד ל JBL,בהצלחה ופעם הבאה לפניי שאתה עוקץ תסתפק בלרשום על סמך מה אני קובע זאת ולא להסיק מיד מסקנות:wink:

פורסם

לא מעוניין לעקוץ אותך או משהו, ואם עשית השוואה ושמעת הבדלים משמעותיים, אז כל הכבוד. לי יצא לשמוע את המגברים האלה בכמה סטאפים שונים, ושניהם היו בסדר גמור, סך הכל הם לא רחוקים אחד מהשני ויתכן שהJBL אולי מעט עדיף, פשוט אני לא חושב שההפרש במחיר מציד את עצמו, ואת ההפרש עצמו אפשר להשקיע בקומפוננט, שיש לו חלק מרכזי יותר בצוויון של הסאונד.

עוד משהו: אנחנו צריכים לזכור שבשרשורים שבהם אנשים מבקשים המלצות לציוד, כל תגובה היא קריטית- אנשים הולכים ומוציאים כסף מהכיס שלהם בעקבות המלצות כאלה ואחרות בפורום, לכן כדאי לחשוב טוב טוב לפני שלוחצים על הכפתור: "פרסם תגובה", ועדיף שהיעוץ יהיה כמה שיותר מקצועי, ועל סמך ניסיון אישי, ולא על סמך "שמעתי ש.." "קראתי ש..."

מדי פעם מגיעים משתמשים חדשים לפורום, קוראים קצת את שרשורים ישנים, צוברים מונה הודעות עצום בזמן קצר, ומרשים

לעצמם לתת יעוץ ולבנות סטאפים לאנשים, ולהמליץ או לקטול ציוד שהם מעולם לא התעסקו/שמעו אותו. ובסוף מתברר שאותם אנשים בקושי יש להם רשיון/או שבכלל אין, ובנסוף מעולם לא הייתה להם מערכת.

שי-הפסקה הזאת לא מכוונת אישית אלייך, אלא סתם משהו כללי שאני חושב על השירשורי המלצות בפורום.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אל תדאג אני עוד מעט שנתיים עם רשיון (לא שזה הרבה אבל זה בהחלט מספיק) הסר ספק מליבך.

מי שרוצה לקנות מה שאני ממליץ לו מוזמן, מי שלא שיעשה כרצונו לא מכריח אף אחד. וכמו שהדברים שלי זה לא תורה מסיני כך גם לא הדברים של המנוסים ביותר,אני רק ממליך ממה שהיה לי נסיון איתו כמובן. ומה שנישמע טוב לי לאחרים לא ישמע טוב בכלל.חבר שלי שמע פוקאל ואהב יותר ממורל,אני אהבתי מורל ולא סובל פוקאל כי הם פשוט מחוררים אוזניים,כל אחד ומה שהוא אוהב,אני רק ממליץ ואם מישהו קונה בדיוק מה שאומרים לו זאת כבר לא בעיה שלי,חלק מתנאי הפורום זה שאין שום אחריות על דברים שנעשים לפי ההמלצות פה כי זה רק בגדר המלצה ושום דבר פה לא חובה,כמו שאני גם לא חייב לעזור לאף אחד,אבל זה עושה לי טוב לדעת שאנשים לא נפלו וזרקו את הכסף שלהם על זבל סיני כמו שאני עשיתי בהתחלה!

ובקשר לבדיקה שערכתי-היו הבדלים גדולים שבטח שווים את ההשקעה הנוספת של הכסף,המגבר של ה JBL גם התחמם פחות,זה לא רק משמיעה!ואם אתה אומר שההבדלים זניחים כניראה שעבורך זה משהו אחר כי אתה רגיל לרמה גבוהה יותר של מגברים או להפך,או שבכלל שתינו בעלי שמיעה אחרת-כמו שציינתי כל אחד ומה שהוא אוהב,עבורי הג'י בי אל שווה גם תוספת של 400 שקל לעומת המאק אודיו הזה,אפשר לומר שהמאק אודיו הזה הוא הטופ של הסיניים במובן החיובי,גם אם הוא לא סיני עבורי הוא ברמה שלהם רק שהוא הכי נורמאלי.

פורסם

אני לא בא להתנצח או להביא הוכחות, מותר לי לחשוב הפוך כל עוד אני מסתמך על ניסיון

אם הייתי עומד באותה סיטואציה לא הייתי קונה לא את זה ולא את זה.

לפעמים לא יאמן מה ניתן לעשות עם 1K בשוק היד שניה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מצטרף להמלצה על מגבר מיד שנייה.

לפי איך שאני רואה את זה עדיף להשקיע סכום מכובד על סט קומפוננט טוב + התקנה ראויה ולחפש מגבר שיפיק מהסט את המירב.

מגברים איכותיים באמת חוצים את קו 2500 ש"ח למוצר חדש לכן הקנייה מיד שנייה היא כדאית ביותר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
מצטרף להמלצה על מגבר מיד שנייה.

לפי איך שאני רואה את זה עדיף להשקיע סכום מכובד על סט קומפוננט טוב + התקנה ראויה ולחפש מגבר שיפיק מהסט את המירב.

מגברים איכותיים באמת חוצים את קו 2500 ש"ח למוצר חדש לכן הקנייה מיד שנייה היא כדאית ביותר.

חברים תודה רבה על העזרה.. נראה לי שאלך על ה 1004 ..

אפשר כמה מילים על שאר הרכיבים שאני הולך לקנות?

בחרתי את המורל בגלל שיש לי ניסיון טוב איתם.. היה לי את ה 9*6 שלהם מדגם PULSE

פורסם
אני לא בא להתנצח או להביא הוכחות, מותר לי לחשוב הפוך כל עוד אני מסתמך על ניסיון

אם הייתי עומד באותה סיטואציה לא הייתי קונה לא את זה ולא את זה.

לפעמים לא יאמן מה ניתן לעשות עם 1K בשוק היד שניה.

אם אתה מוכן לקחת את הסיכון אז תהנה,תמיד ביד שנייה אפשר להביא משהו טוב יותר,אך הרבה אנשים חוששים ורוצים שקט נפשי ולכן קונים חדש.וברגע שתיקנה מגבר למרות שהוא תקין ואחרי שבוע הוא ילך,ה2000 שקל ששמתה עליו יזרקו לפח לעומת 2000 שקל על מגבר שיש לך אחריות ואתה לא מפסיד,אז כל אחד והשיקול שלו.

פורסם

פותח השרשור, תתחדש ותהנה!

לגבי ציוד יד שניה-מובן לי שלכל אחד יש את ההעדפות הספציפיות שלו בנושא והחשש שהציוד יתקלקל ואז אין לך אבא ואמא, ויש אנשים שאוהבים חדש מהניילון, ואף אחד לא אמר שזה פסול.להיפך, מי לא אוהב חדש?

אני מאלה שתומכים ברכישת מגברים מיד שניה, כמובן אחרי בדיקת תקינות מקיפה, ולראיה רכשתי מגבר 4 ערוצים+מונו מיד שניה, שטפו טפו עובדים מעולה. יש מגברים שיותר מבוגרים ממני וממך ועדיין עובדים ונותנים בראש.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...