Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בהמשך לנושא הזה, אחרי לבטים החלטתי לפנות למוסך מורשה סוזוקי, מוסך טופז בע"מ באיזור התעשיה בראשון לציון.

התקלה אובנחה כתקלה בממיר הקטליטי (קוד תקלה p0420) ועלות תיקון משוערת בכ-2700 ש"ח לפני מע"מ (מדובר בממיר קטליטי חילופי ולא מקורי).

נאמר לי שיש לקחת את הרכב לבית מלאכה לשתול את הממיר החדש. האם המחיר שהוצע לי מוצדק?

האם יש עדיפות לטיפול במוסך מורשה? אם לא, אשמח לקבל המלצה למוסך אמין המתמחה ברכבים מסוג סוזוקי באיזור ראשל"צ.

תודה

פורסם

אני לא יודע מה המחיר לממיר אצלך ברכב אבל לדעתי זאת שחיטת עופות.המחיר בטוח גבוהה וכדאי שתבדוק אצל אגזוזן,אצלי ממיר חדש לרכב עלה 800 שקל(למרות שאין לי סוזוקי) כולל עבודה ומע"מ עם אחריות לשנה ,לא זוכר אם זה היה תחליפי או מקורי אבל בהחלט לא באזור של 2700 שקל!אם אתה מאזור המרכז אני ממליץ בחום על שבתאי אגזוזים או אגזוזי גדליה.

פורסם

הממיר הקטליטי בסוזוקי איגניס נמצא בתוך סעפת הפליטה ולכן עלות החלק יקרה יותר מברכבים אחרים .

אנו מבצעים את עבודת השתלת הממיר אצלנו במרכז ההתקנות . העבודה היא ברמה גבוהה ביותר , אנו מתקינים ממירים מתוצרת ארה"ב בתקן יורו 4 , תקן מחמיר ביותר על מנת שנורת ה-check engine בלוח המחוונים תיכבה .

את הממירים שלנו אנו מוכרים בין היתר למוסכים מורשים ברחבי הארץ כך שניתן להבין את רמת העבודה .

העלות עבור ממיר כזה כולל התקנה ומע"מ 1500 ש"ח .

כל מוצרינו כוללים שישה חודשי אחריות !

יוסי בדש - אביפרטס בע"מ

רח' אימבר 12 פתח תקוה

טל' : 074-7017071

• תוכן חדש...