Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40K Golf / Ibiza

Shelby
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה , אני מעוניין לרכוש רכב יד שנייה , כנראה איביזה או גולף .

נוטה יותר לכיוון האיביזה היא יותר מושכת אותי , הבעיה שאני מעוניין ברכב אוטומט ולא בידני .

אני מעוניין באיביזות 2003 +

ושמתי לב שאיביזות שנת 2003 ממש חלשות עם 70 כ"ס

השאלה שלי אם אפשר לשפר איביזות אוטומטיות והאם יש להם פוטנציאל שיפורים כמו לאיביזות ידניות ?

והאם אפשר להגיע אם איביזה או גולף או רכב אוטומטי בסיגנון ההאץ'

ל200 כ"ס+ כמובן בתוספת חמוצים ?

אני לא רוצה לרכוש רכב האץ' שישעמם אותי יהיה חלש שלא מספק שום הנאה , שמעתי ביקורות על איביזות 2003 סטוק אוטומטיות .

שהן דיי משעממות כשהן במצב סטוק וחלשות להפליא .

אני פתוח להצעות לגבי רכבים נוספים ,

תודה רבה :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להגיע עם רכב שכוח סוסו המקורי הוא 70 ל200 סוסים , אני חושב שאתה תיצטרך מעט אבל באמת מעט יותר מחמוצים

במילים אחרות קשה מאוד או יותר נכון יקר מאוד להגיע לביצועיים כאלה עם רכב כזה ולפי דעתי אינו כדאי לחלוטין

מה שאתה אולי הייתה רוצה לעשות הוא : לקנות איביזה טורבו 2002 שמורה שנותנת 150 או 160 סוסים ואז לחשוב איך אתה מעלה את כוחו של המנוע בעוד כ40 סוסים אז זה נשמע הרבה יותר הגיוני ויש לך גם בסיס מאוד חזק , אתה יכול לרכוש איביזה טורבו שנת 2002 אם אני לא טועה במחירון של 47 אלף שקל .

מקווה שעזרתי במקצת

בתודה מראש

בן

פורסם
להגיע עם רכב שכוח סוסו המקורי הוא 70 ל200 סוסים , אני חושב שאתה תיצטרך מעט אבל באמת מעט יותר מחמוצים

במילים אחרות קשה מאוד או יותר נכון יקר מאוד להגיע לביצועיים כאלה עם רכב כזה ולפי דעתי אינו כדאי לחלוטין

מה שאתה אולי הייתה רוצה לעשות הוא : לקנות איביזה טורבו 2002 שמורה שנותנת 150 או 160 סוסים ואז לחשוב איך אתה מעלה את כוחו של המנוע בעוד כ40 סוסים אז זה נשמע הרבה יותר הגיוני ויש לך גם בסיס מאוד חזק , אתה יכול לרכוש איביזה טורבו שנת 2002 אם אני לא טועה במחירון של 47 אלף שקל .

מקווה שעזרתי במקצת

בתודה מראש

בן

לא התכוונתי לרכוש איביזה עם 70 סוסים , פשוט אמרתי את דעתי .

הבעיה שאני רוצה איביזה 2003 + בגלל הצורה החדשה .

ולא שמתי לב שיש איביזה אוטומטית עם 150 או 160 סוסים

אני מתכוון אך ורק לאוטומטיות ולא לידניות .

פורסם

אין סיכוי למצוא רכב אוטומטי חזק כמו שאתה מתאר בתקציב שלך (+2003) , אתה חייב לרדת בשנתון ,

וחוץ מזה איך אפשר להנות מרכב אוטומטי (גולף / איביזה) ?! לך אך ורק על ידנית !

פורסם

אני וידני לא הולך טוב ביחד .

השאלה שלי בעיקרון אם יש מבחר שיפורים גדול לרכבי האץ' אוטומטים כמו שיש לידניים ?

ואני מחפש המלצות לרכבי האץ'

שמתי לב שיש גם אופצייה של A3 אוטומטית עם טורבו מה אתם אומרים עלייה ?

תייעצו לי ברכבים נוספים .

פורסם

יש לך גולף 2001 v5 הם אוטומטיות והם יחסית מהירות קצת יותר יקרות מהסיאט אבל לא בשמים יותר פרטים על האוטו אתה מוזמן לברר לבד בגלל שאני לא ממש מבין בגולף

נכון יש גם אוודי 2000 2001 2002 1800 טורבו אוטומטית שנותנת הספק של 160 סוסים אם אני לא טועה אבל פה אנחנו מדברים על אוטו הרבה יותר רציני הרבה יותר יקר וגם הביטוח והטיפול בו הוא יקר מאוד יש לך גם אם אני לא טועה

פג'ו 206 סי סי קבריולט גם היא מהירה 2000 סמ"ק לא יודע בדיוק כמה כוח סוס אבל אתה שוב צריך לשים יותר כסף על האוטו !

בשביל אוטומט מהיר זה יותר יקר ! קח בחשבון את העובדה הזאת ! אם אתה לא אוהב ידני מאיזה סיבה ? בגלל שאתה לא מעביר את ההילוכים חלק ? זה שטויות אולי האוטו שנסעתה עליו לא היה הכי מתאים לך ! תנסה עוד מכוניות ידניות ואתה תראה שהכיף האמיתי תמון בידך הימנית ! וברגלך השמאלית !

פורסם

A3 ,תצטרך לרדת לשנתון 2000 לפחות...

אני גם הייתי ממליץ לך ללכת על איביזה 2001-2002 וללכת על אחת עם 150 סוסים .

ב40K אין לך כל כך אפשרויות לפי הדרישות שלך,

וכמובן אם כבר אז עדיפות גדולה על ידנית בעיקר אם אתה מחליט ללכת עם איביזה.

פורסם

זה נכון האוטומט של הסיאט לא ממש עושה את העבודה כמו שצריך וגם המחיר שאתה רוצה קיצר האוטו בשבילך זה 2001 סיאט איביזה טורבו נקודה ! ידנית כמובן ! שמורה אם אפשר וליהנות חייב !

פורסם

להגיד לכם את האמת חבר'ה באיביזה אני לא מוכן לגעת מתחת לשנתון 2003 .

בגלל שהעיצוב של ה2002- , נוראי לדעתי

העיצוב החדש של ה2003 + ממש מצא חן בעייני , ואם צריך אני גם מוכן לעלות את התקציב

כי זאת ממש הפעם הראשונה שאני קונה לעצמי רכב ולא נוסע ברכב של ההורים

עבדתי מאוד קשה כדי לרכוש לעצמי רכב , ואני לא רוצה למצוא את עצמי קונה משהו שאחרי חודש חודשיים ימאס לי ממנו ואני יצטער שזרקתי את הכסף לפח כי עולם הרכבים מאוד אכזר ,

בואו נתחיל מההתחלה ותפנו גם לרכבים של תקציב עד 60K אני מעדיף משהו בסביבות 50 - 55 אלף ש"ח .

אני בעיקרון רוצה רכב שמתאים לבנאדם צעיר , שהמראה החיצוני שלו יראה מעולה ומושך .

יש לי נטייה לפזול לכיוון רכבים שממש מפנקים במראה הפנימי שלהם , עם מושבים מעור וכו'

ככה זה שאתה מתרגל שאבא שלך מכור לאמריקאיות , אז לא הייתי רוצה להתפשר על רכב שמפנק מבפנים .

מרווח יחסית עם מושבים נוחים ומפנקים ואיבזור ברמה גבוהה .

מבחינת המרכב של הרכב אני מוכן לרכוש רכב עד 2000 סמ"ק ושלא יזלול לי דלק מכיוון שאני גר בת"א רצוי גם שיהיה נוח להתנייד איתו ממקום למקום , אני לא מוכן להתפשר מתחת ל120 כ"ס .

אני רוצה רכב חזק שירביץ במכות גז ושלא תיהיה לו תחושת מחנק ברגעים מסויימים , בוודאי שאני מתכוון עם הזמן לשפר פה לשפר שם ולא להשתגע ובמכה אחת להשקיע כמה עשרות אלפי שקלים אלא להכיר את הרכב ולשפר מה שאני ארגיש לנכון מכאנית וחיצונית , בעיקרון אני פוזל לכיוון רכבי האץ' וגם לרכבי סדאן .

אני לא מוכן לגעת בידני וזה לא בגלל שאני לא מסתדר עם זה אני פשוט אחד שמעדיף אוטומט רכב ידני פשוט דיי מציק לי ולא נוח לי :(

אני מקווה שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה ואחרי כמה חודשים עם הרכב אני אחזור לכאן ורק אשבח אותכם על הבחירה הנבונה ברכב שאני אבחר בעזרת עזרתכם הנפלאה =)

תודה רבה לכם !

פורסם

מצד אחד אתה רוצה רכב חזק שתוכל לשפר

מצד שני אתה רוצה אוטומט.

בהצלחה במציאת רכב כזה, מה שעולה לי לראש זה רק אוודי טורבו 1.8 שאם אני לא טועה באה עם גיר טיפטרוניק.

כמו שאמרו תצטרך אולי להגדיל את התקציב שלך גם מבחינת מחיר מחירון של הרכב וגם הביטוחים.

או שפשוט תקנה איזה גולף V5.

או שתצא מהעדר של כולם קונים אוטומט כי זה יותר נוח, ותקנה איזה ספורטיבית ידנית אני בטוח שתחייך כל היום על ההגה

פורסם

אביתר , זה לא בגלל זה אחי אני פשוט לא אוהב ידני לא יודע אני וידני לא הולך טוב ביחד לא נסעתי הרבה על הילוכים ושנסעתי הרכב נכבה לי וכו' .

אני מעדיף אוטומט אני לא רוצה להתעסק עם זה למרות שאני מודע שזה יותר חסכוני ויותר טוב מאוטומט אבל אין לי ברירה .

פורסם

חבר'ה יש לנו פה קייס קלאסי של הנהג החדש והמפוחד !

הגיר הידני לוקח זמן לשלוט ולהבין וזה נע מרכב לרכב גם אני שאני נוהג על ידני כבר 4 או חמש שנים לא זוכר , אם עכשיו תעביר אותי לרכב אחר סיכוי גבוה מאוד שיכבה לי הרכב מכוון שאני לא יודע מה נקודת המפגש של הקלאץ ולכן הוא יחליק והרכב יכבה ! לומדים ! מתנסים ונהנים תסמוך עליינו שאנחנו אומרים לך שאין על ידני ולא יהיה !

לנסוע באוטומט זו הרגשה של קארטינג , רגל על הגז רגל על הברקס מחזיק הגה שתי ידיים לא מפריע וזהו ולפי דעתי מזה אתה תשתעמם !

סע עוד פעם על ידני תנסה מה יש לך להפסיד אתה צריך להבין גם שאם תרכוש ידני אתה תחסוך לעצמך כמו כלום 5000 שקל ממחירון של אוטומט !

ותודה רבה על המחמאה על הסיאט 2001-2002 חח :wink:

פורסם
חבר'ה יש לנו פה קייס קלאסי של הנהג החדש והמפוחד !

הגיר הידני לוקח זמן לשלוט ולהבין וזה נע מרכב לרכב גם אני שאני נוהג על ידני כבר 4 או חמש שנים לא זוכר , אם עכשיו תעביר אותי לרכב אחר סיכוי גבוה מאוד שיכבה לי הרכב מכוון שאני לא יודע מה נקודת המפגש של הקלאץ ולכן הוא יחליק והרכב יכבה ! לומדים ! מתנסים ונהנים תסמוך עליינו שאנחנו אומרים לך שאין על ידני ולא יהיה !

לנסוע באוטומט זו הרגשה של קארטינג , רגל על הגז רגל על הברקס מחזיק הגה שתי ידיים לא מפריע וזהו ולפי דעתי מזה אתה תשתעמם !

סע עוד פעם על ידני תנסה מה יש לך להפסיד אתה צריך להבין גם שאם תרכוש ידני אתה תחסוך לעצמך כמו כלום 5000 שקל ממחירון של אוטומט !

ותודה רבה על המחמאה על הסיאט 2001-2002 חח :wink:

חח אל תיקח את זה אישית אחי =]

זה עניין של טעם :wink:

לגבי העניין הידני יש מצב שאתה יודע על מה אתה מדבר , אבל זה לא שאני מפוחד או משהו .

אני אומר לעצמי בשביל מה לי להתעסק עם הילוכים כל פעם מאשר כמו שאמרת רגל על הגז ידיים על ההגה , ולדהור לכיוון האופק ?

מה שאני אומר בעצם זה שאם יש רכב אוטומט שעונה לצרכי והוא חזק מספיק עם 120 - 130 כ"ס + עם פוטנציאל רחב מאוד לשיפורים חיצונית ופנימית עם רמת איבזור גבוהה וכו' אז אני כבר אקח אותו , אם אין חיה כזאת עד 40 50 אלף ש"ח .

אני כנראה כבר ינסה את מזלי על ידניות , אודי A3 עם טורבו 150 או 180 כ"ס לא עונות לצרכי ?

שמתי לב שיש שוק דווקא לרכב והוא מאוד מוצלח והרבה צעירים מתעניינים בוא והוא גם ניראה מעולה לטעמי , מבפנים הרכב מרגיש כמו רכב יוקרה ..

השאלות שלי הן אם הביטוח יחסית יקר ? , הטיפולים יקרים ? , החזקה שוטפת ?

האם היא שותה דלק ?

פורסם

מצטער על הדאבל , אבל בכדי הקל עליכם אלה בנתיים הרכבים ששמתי עליהם עין ,

Audi A3 1.8T

Audi A4 1.8T 2002

Seat Ibiza 2003+ Turbo

Golf V5

Golf GTI עדיפות אחרונה מכיוון שהיא ידנית .

איך הטורבו יהיה ? , אם אלה רכבים שהם כבר 8 שנים על הכביש לא יהיה בעיות עם הטורבו ?

כי ממה שהבנתי הטיפולים האלה יקרים מאוד לכיס .

תקציב הועלה ל60K

פורסם

GOLF GTI בלי למצמץ אחרי שתנהג תרגיש

למרות שאני הייתי הולך על אימפרזה טורבו .הרבה יותר מרגש.

לך רק על ידני.

אוטומט נחמד לפקקים בדרך לעבודה לא מעבר לזה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...