Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני זוכר נכון מנתיבות,ההתקנה תלויה מאוד בסוג החיווט שתיקח,סוג הרכב,איזו התקנה אתה רוצה,מורכבות העבודה בהתאם לרכב.בקיצור תפנה אליו ותדבר איתו אני בטוח שהוא ישמח לעזור,אני לא רוצה לפרסם מחירים,הכי טוב שתיתקשר לקבל ממנו הצעת מחיר.קח בחשבון שחיווט וחומרים גם יעלו לך כסף,אז אתה משלם פה בעצם על עבודה מקצועית ,ובמידה ואין לך ידע/כלים/נסיון מומלץ לא לנסות בבית לבד.

אני מחדרה ידידי :) אומנם דלק חינם אבל עד נתיבות?????

תודה בכל מקרה

פורסם

ישראל מאזור המרכז.

צור איתו קשר, לפי השאלות שלך אני לא רואה איך אתה מתקין את המערכת לבד

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
ישראל מאזור המרכז.

צור איתו קשר, לפי השאלות שלך אני לא רואה איך אתה מתקין את המערכת לבד

אמרתי עם עזרה מחברים, חוץ מזה זה לא שאני מתקין את זה מחר, אני יחקור ויקרא פה בפורום ובכלל, ואחריי שאני יהיה מוכן אני יתקין. :)

דרך אגב יש אפשרות לבדוק את הרמקולים לפניי שאני מרכיב הכל?

או לפניי שמרכיבים לי (שלא תלחץ לי)

:)

פורסם

אני חושב שישראל נייד ועושה עבודות מחוץ לנתיבות ואתה לא חייב ליסוע עד אליו,תברר את זה איתו,אם אתה עושה התקנה קומפלט לדעתי הוא יכול להגיע אלייך הביתה.

פורסם
אמרתי עם עזרה מחברים, חוץ מזה זה לא שאני מתקין את זה מחר, אני יחקור ויקרא פה בפורום ובכלל, ואחריי שאני יהיה מוכן אני יתקין. :)

דרך אגב יש אפשרות לבדוק את הרמקולים לפניי שאני מרכיב הכל?

או לפניי שמרכיבים לי (שלא תלחץ לי)

:)

אני התקנתי הכל לבד ולא היה לי ידע קודם בנושא.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=306337

כמו שאמרת, ללמוד על הנושא והרבה לפני שאתה מתחיל עם הסיפור.

אם תצטרך עזרה\שאלות וכל דבר שלח פפרטי ואשמח לעזור במעט שאני יודע :)

אם יש לך זמן, ידיים טובות וסבלנות אני ממליץ לנסות לבד, חוויה מעניינת. קח בחשבון שזה לא יוצא בדיוק כהתקנה של מתקין מנוסה שזה המקצוע שלו. זה שיקול כלכלי בלבד, אם יש לך אפשרות עדיף מתקין מנוסה.

חשוב לדעתי לקחת חבר שיש לו ידע בסיסי בחשמל ולבקש ממנו לעזור ולהיות איתך במהלך ההתקנה.

יום נפלא,

שחר.

• תוכן חדש...