Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך HU ברמה עד כמה שיותר גבוהה עד סכום 5000 ש"ח.

אני שמתי עין על ה 9450 של פיוניר שנראה ממש טוב, כמו כן על דגם רוקפורד 9420.

איזה עוד אופציות אתם מציעים ?

אני צריך מכשיר שיהיה לא רק איכותי אלא עד כמה שיפה שניתן עם אופציות רבות ככל היותר.

בתודה מראש.

עוד שאלה היא האם מישהו כאן ששמע את מערכת ה DVD של NECVOX והמרכזיה של ה DVD יכול לתת לי קצת מידע על איכות הצליל שיוצא ממנה.

פשוט גם על זה אני חושב ואני בהתלבטות קשה לגבי השניים:

DVD או HU עד כמה משוכלל שניתן במגבלות המחיר.

פורסם

ראיתי אלפיין 9813 בבערך 4,000 לפני כמה זמן באתר אינטרנט של חנות בארץ,לא זוכר את המקום המדוייק.

לדעתי שווה לשמור את הסכום לשעה שאתה או מישהו שאתה מכיר יבקר בארה"ב-במחיר כזה אפשר בקלות להביא משהו מסדרת ה F1 של אלפיין,או לחילופין סדרות יוקרה של חברות אחרות (nakamichi,pioneer,rockford וכו')

פורסם

אני חיפשתי גם מכשיר ברמה גבוהה, אני די נדלקתי על ה- 90HDD של פיוניר, יש לו דיסק קשיח בתוכו והוא גם מכשיר מאוד איכותי. (לצערי לא היה לי תקציב מספיק). המקום הכי זול שראיתי אותו בארץ זה ב- SOUNDBLASTERS בפתח תקוה. תתקשר אליהם לבדוק אם עדיין יש להם כאלה. (אם אין לך את הטלפון אני אנסה להשיג לך אותו).

פורסם

במחיר כזה לא ניתן עדיין להביא את הF1 :)

אני במקומך הייתי מייבא אישית את ה9835 החדש של אלפיין. אני לא יודע אם הוא כבר מוצע למכירה באתרים אבל בתקווה הוא יוצע בעתיד הקרוב.

אפשרות נוספת היא ה7998 אבל אי אפשר להפוך בו תדרים (אני לא יודע אם אפשר לבצע כיול בארץ).

פורסם
במחיר כזה לא ניתן עדיין להביא את הF1 :)

אני במקומך הייתי מייבא אישית את ה9835 החדש של אלפיין. אני לא יודע אם הוא כבר מוצע למכירה באתרים אבל בתקווה הוא יוצע בעתיד הקרוב.

אפשרות נוספת היא ה7998 אבל אי אפשר להפוך בו תדרים (אני לא יודע אם אפשר לבצע כיול בארץ).

אתה יכול לחפש פה http://www.ebay.com

והחברה האלה http://www.mustop.co.il ישלחו אותו לארץ וכולל את עניין המכס והכול..

קודם תירשם לMUSTOP ואחרי שתיקבל כתובת בארה"ב תירשם בEBAY עם הכתובת הזו!

פורסם

אין מה להשוות בין הד יוניט איכותי של החברות המובילות לבין NECVOX,בעיקרון NECVOX לא מתמחה בסאונד ,אלא בכל מה שקשור למסכים וכו".כך שאם חובב סאונד מושבע אתה אני מניח NECVOX היא לא התשובה בשבילך.

פורסם

אופציות בתחום הסאונד - אלפיין

אופציות בתחום הדולפינים - פיוניר 9450

פשרה - אלפיין 9835

מחיר ה"רחוב" שלו בארה"ב הוא 550$-500$ כך שבארצנו זאת לא תהיה הפתעה אם ירצו ממך כ-8000 שקלים כולל מע"מ.

:)

פורסם

אני לא מאמין , הפיוניר גם כן עומד על סכום של איזור ה 500$ ורוצים עליו 3500 ש"ח.

ככה שזה יסתדר... השאלה היא האם האלפיין קיים כבר בשוק בישראל ?

ואיפה אפשר לראות נתונים של המכשיר + תמונה.

פורסם

למי שחיפש את הטלפון של סאונד- בלסטרס אז קבל..064-333111 גיא [ותתחדש].

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...