Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך את עזרתכם בקשר לערך פיוז שאני צריך לחבר למעגל ברכב.

אני מתחבר לסוויץ ליציאה של ה A.C.C . ואת החוט הזה אני מחבר להפעלת ממסר,

הממסר הוא הצרכן היחד במעגל.

ממסר קטן שמשתמשים בו בדרך כלל ליצור מיוט לרדיו דיסק שאין לו את האפשרות של המיוט.

איזה פיוז אני צריך לשים לו?

תודה .

ואם מישהו יודע בדיוק את כל הצבעים של הצמת סווויץ, מה זה מה, זה גם יעזור לי מאוד.

יחסוך לי זמן בהתעסקות עם הצמה.

הרכב הוא מיצובישי סופר לאנסר 94

פורסם

צריכת הזרם של ממסר 'רגיל' היא בסביבות 100-200 מיליאמפר (בהגזמה) לכן אני ממליץ לך על פיוז של 250 מיליאמפר מהיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק.

מה הכוונה לפיוז מהיר?

זה פיוז שמתנתק במהירות גבוהה יותר מפיוזים אחרים?

בית פיוז לכזה פיוז, ניתן למצוא בהר ציון?

פורסם

קיימים המון סוגי בתי פיוזים לרכישה בשדרות הר-ציון. תברר אם יש להם פיוז של 250 מיליאמפר באורך של 20 מילימטר (סטנדרטי) מסוג F (מהיר) למתח של 32 וולט.

קיבצתי עבורך מספר תמונות בקובץ המצורף.

136077107-30.jpg

פורסם

אני לא מומחה בתחום התקנת מערכות שמע לכן אני שואל מה בדיוק מטרת התקנת הממסר ? בהרבה מקרים ניתן להחליף את הממסר בממסר אלקטרוני או MOSFET שהינם רכיבים יותר אמינים.

DO06.jpg

255-8-DIP.jpg

• תוכן חדש...