Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מיתכוון להתקין קומפוננט של מורל

יש לי כמה שאלות

1. נגיד המורל 6, המורל 6.25, וכן הלאה, המיספרים האלה מייצגים את המידות של הרמקול נכון ?

2. הציעו לי ללכת על כיוון המורל של Dotech או על הHybrid איזה יותר טוב לפי דעתכם ?

הבנתי שיש עוד כמה רמות מעל הדגמים שנתתי לכם אפשר את השמות שלהם ???

וביכלל מה אתם אומרים על המורל לא שמעתי אותם עוד , יש לכם המלצות או כדאי ללכת על סוג של רמקולים אחרים?

פורסם

1. כן אלו הגדלים של הרמקולים ביחידת מידה של אינצ' ז"א 4" 5.25" 6.5" וכו - אם תציין את הדגם של הרכב שלך נוכל להגיד לך את המידה של הרמקולים בכל מקרה מומלץ לשים 6.5 בגלל כמה פקטורים.

2. לדעתי יותר טוב ה היבריד.

3. MOREL זאת חברה ישראלית שנחשבת לחברה טובה מאוד יש לה הרבה דגמים והכל ביחס לתקציב שברשותך.

4. כשה מאוד להגדיר איך הרמקולים כל אחד והטעם שלו מה גם שמדגם לדגם זה משתנה בכל מקרה אני ממליץ לך לשמוע את כל הרמקולים שאתה מעוניין בהם ולא ליקנות כי אמרו לך (אפילו שלדעתי לא תיפול אם תקנה מהחברה הזאת)

תכתוב תקציב והחברה כאן יוכלו לעזור לך ולכוון אותך לדגמים של רמקולים מומלצים שאותם תוכל לשמוע בחנות.

וגם מאד מומלץ להגיע למפגש של הפורום ולהאזין לרמקולים שונים שיש לאנשים זה יתן לך נקודת מבט יותר אמיתית על רמקולים שמותקנים ברכב מעל רמקולים שמותקנים על סטנד.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

הרכב שלי הוא שברולט לומינה אני יודע שזה רכב איך לומר במילים יפות ? אממ.. קשה מאוד להגיע איתו לאקוסטיקה ולשמיעה נורמאלית

חשוב לי צליל נקי ומדוייק וגם רמקול חזק כמובן אני אוהב לישמוע מאוד מאוד חזק

אני לא ממש רוצה להגיע לתקציב של 3000 שקל כי יהיה מאוד מאוד קשה לרמקול להגיע לצפיות שלי אבל אם אני ישמע שזה יושב לי טוב באוזן אז מעולה

מתי המפגש הקרוב?

פורסם

מה הם שאר הרכיבים ברכב ?

האם התקציב הוא לקופוננט בלבד ?

את תאריך המפגש הקרוב תוכל לברר בדביק.

פורסם

רק קומפוננט איכותי זה לא מספיק

צריך שכל המערכת שלך תהיה באותה רמה-HU,הגברה,חיווט,התקנה,איטום

אז לפני שאתה הולך להשקיע בקומפוננט איכותי-תיקח את הדברים האלו גם בחשבון

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

בנתיים רק קומפוננט את כל השאר יש לי

בקשר לאיטום אין לי בכול זאת מתי שקניתי את המערכת זה היה ליפני 6 שנים שהאוטו היה שווה 60 אלף היום המערכת שלי שווה יותר מהאוטו

הרכב היום עומד על 10 אלף אז איטום לא בא לחשבון

פתחתי כאן שירוש לא מיזמן וזה הקישור

עכשיו מצאתי אותו אחרי הרבה זמן שחיפשתי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=299480 זה הרכיבים של המערכת שלי

פורסם

זה תקציב מאוד מכובד לקומפוננט אבל אל תשכח שקומפוננט טוב צריך גם פלטפורמה טובה להיות עליה משמע שצריך הגברה טובה והתקנה טובה ואם אתה באמת רוצה להנות מהקומפוננט שאתה קונה בהרבה כסף אז אין לך לאן ללכת בלי בידוד.

אני ממליץ לך לנסות קלארוס + בידוד שזה בערך היה המיצויי האופטימלי של התקציב שלך .

מה גם שאני לא מכיר את המגבר שברשותך.

כמובן שאתה יכול ללכת לאלטרנטיבות "זולות" יותר - HERTZ HSK 165 או MOREL HYBRID .

פורסם

לדעתי תוותר,רק בידוד טוב לסט כזה יעלה לך קרוב ל2000 שקל חומרים ועבודה לפניי שעוד הספקתה לשפוך לפחות 2000 שקל על רמקול,והייבריד וקלארוס לדוגמא צריכים רכיבים איכותיים,התקנה,מגבר ברמה,HU.אם אין לך כמה אלפים טובים בכיס תיסתפק בסט טוב שלא "חייב איטום" ושאר הדברים ברמה גבוהה.המצלה שלי ב3000 שקל לקחת מורל דוטק רמה מתחת להייבריד נותן תמורה מעולה למחיר(900ש"ח),ב2000 שקל נוספים לשדרג מה שאפשר,מגבר למשל יהיה נחמד מאוד!

• תוכן חדש...