Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי היום סיטרואן C5 שנת 2005 235,000 ק"מ בנזין. הוחלף גיר.

יש לי אופציה לקנות טראנו 97' טורבו דיזל 240,000 ק"מ עם כל התוספות - מערכת שמע, וו גרירה, קננת עם שלט רחוק ועוד'. נראה במצב מצוין!

את ה-C5 אני יכל למכור ב-32,000 בקושי. על הטראנו רוצים 35-37.

כיום אני בקושי נוסע - אחת לחודש מהצפון למרכז.

תעזרו לי להחליט! להחליף 2005 ב-97' ???

אייל

פורסם

1. שים לב לכותרת. ערכתי לך, להבא הודעות יימחקו. קרא את כללי הפורום (למעלה בסרגל בצהוב).

2. לא רק שאתה רוצה להחליף לרכב ישן יותר משמעותית, אתה רוצה גם לסבול מרכב לא נוח במיוחד, פחות בטיחותי, מיושן ועם עלויות אחזקה גבוהות הרבה יותר? חבל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה.

אני מאד מתלבט, דווקא הרבה אומרים שזה כדאי. אני גר ברמת הגולן. לא נוסע הרבה, מחפש רכב מרווח (לכן קניתי את הסיטרואן) וחשבתי אולי קצת להתפנק ולטייל. אבל אם זה אומר הוצאות - אז לא כדאי.

היום הייתי בטיול של חבר'ה עם טראנו והם אומרים שהוא אוכל 1/10 ושההוצאות עליו הן כמו כל רכב אחר.

ה-C5 אמנם חדשה יותר, אבל אין לה ערך וכל תקלה - משכנתא.

אשמח לעוד תגובות

פורסם

אם אתה לא צריך ג'יפ זו החלטה לא הגיונית כלל

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כדאי מאיזו בחינה? לטיולי שטח - כמובן. לשאר הדברים - ממש לא. כמכונית, הטראנו פחות טוב משמעותית מה-C5. ואל תחשוב שתקלות בו זה לא משכנתא...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פער השנים מהווה פה גורם מאוד קריטי. כמעט 10 שנים הפרש בין השתיים.

אני במקומך? לא הייתי נכנס להרפתקאה הזו.

Twincharger Stratified Injection

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לידיעת כולם.

הלכתי על הצעד הזה, והחלפתי את הרכב שלי לפני שנה.

היתה לי סיטרואן C5 2005, החלפתי בדיוק לפני שנה בטראנו 96'. הוספתי 10,000 ש"ח(!)

היום אני יכל להגיד שזו בהחלט היתה החלטה נבונה, אני שמח שנפתרתי מה-C5, שמח שיש לי את הטראנו, למי ששואל, הוא פחות נח, אבל הגובה שווה את זה. המרחב ברכב מתאים לטיולים ולשבתות. בקיצור - אני מרוצה מאד!

פורסם

אתה באמת חושב שתצליח למכור C5 עם יותר מ230 א' ק"מ ב30 א' ש"ח?!?!?

זה מרגיש לי כמו חלומות באספמיה.

אם אתה לא צריך רכב לשטח, כבר עדיף לך להוציא 30 אלף ש"ח על אלמרה משומשת מאשר טראנו.

פורסם

אפשר לנסות לקחת אותך לרגע לכוון אחר לגמרי?

פיאט פנדה חדשה.

חדשה עם אחריות וכבר בלא מעט מגזיני רכב הרכב הזה מצטייר כבעל יכולות שטח.

אם אתה בקושי נוסע - מה אתה צריך להחזיק ג'יפ ישן ויקר לתחזוקה? מה אתה צריך ספינה צרפתית חסרת ערך ולא אמינה?

אתה יכול לקחת כאן רכב קטן, חדש, חסכוני שיש לו גם יכולת לטייל טיולי שבילים ואולי אפילו קצת מעבר לזה ולהנות מכמה שנים שקטות.

סתם כוון למחשבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...