Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זאת לא בדיחה , למרות שהרכב לא בעל הביצועים הכי טוב ובנוסף לכל הוא אוט' .

הייתי רוצה להתקין ברכב פילטר אוויר פתוח בשביל אולי להוסיף קצת כוח שאבד ואולי עוד קצת בנוסף

יש לציין שהרכב עובר טיפולים שותפים כנדרש .

אז השאלה שלי עד כמה זה אפקטיבי והאם זה שווה את ההשקעה ?

האם ידרש קונס אוויר לרכב ? צריך תמונות מתחת למכסה מנוע ?

אשמח לקבל חוות דעת והצעות נוספות.

פורסם

ברכב שלך אין ממש סיבה להתקין פילטר פתוח וחוץ מרעש לא נראה לי שישפר דבר.

אם אתה באמת רוצה שהרכב ינשום יותר טוב תשקיע בפילטר אינבוקס איכותי מבד של K&N או סימוטה.

דעתי בכל אופן

***Skodillac***

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין פילטר אוויר פתוח / סגור חוץ מהקטע שניראלי שפתוח יקלוט יותר אוויר

ולמה עדיף להרכיב INBOX אצלי ( סגור ) מאשר פתוח ?

תודה לעונים ואשמח לעוד הצעות לשיפור הכוח =\ אני מיואש

אה ותקציב בסביבות ה2K ככה

פורסם

תודה לעונים ואשמח לעוד הצעות לשיפור הכוח =\ אני מיואש חח

תהיה בטוח שמפילטר אוויר הישועה לא תבוא :roll:

הרכב עצמו במקור לא חזק, זה כמו שאי אפשר לעשות מחתול אריה, כמה שלא תחזק את החתול הוא עדיין לא יהיה אריה.

מה שאני מנסה בעצם להגיד זה, רד מזה זה לא אוטו עם פוטנציאל להוצאת כוח ושיפור הספק.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

למה לא? מה זה משנה הרכב?

שמע יהיה לך רעש יניקה נחמד,מה שיוביל בעקיפין לתחושה שהאוטו נוסע יותר טוב... או יותר רע - תלוי איפה תתקין את הפילטר אוויר.

אם תצליח להתקין על הצד הכי טוב,משמע אוויר קר נכנס ולא אוויר שהספיק לעבור חצי תא מנוע ולהתחמם אז בהחלט אתה תהנה יותר מהרכב.

בסופו של דבר,לדעתי מיותר.

אבל,אני נהנה מהמגמה של רכבים ממוצעים שמנסים לשפר... אפילו עם זה פילטר אוויר.

• תוכן חדש...