Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב חדש אשר ילד קטן וחמוד החליט לזרוק עליו אבן (ילדים!), נוצרה פגיעת צבע ופח קטנה בגודל אבל מהותית ועמוקה, ניגשתי למוסך הראשי והבנתי שאני צריך פחחות וצבע של כל הדלת האחורית (של הבאגג') וכן להחליף את הסמלים של הרכב (כיתוב-אותיות) השאלה היא במידה והסמלים בסדר גמור האם זה הגיוני שאני צריך לשלם על חדשים ? יש משהו מיוחד בסמלים חדשים (דבק וכו') שאין לישנים?

דבר נוסף הרכב אצלי 5 חודשים. ואתמול נדלקה הנורה של חום מנוע למרות שהמנוע קר. בדקתי בספר רכב וכך גם היתה התוצאה, המים ברדיאטור הגיעו לסף התחתון. הוספתי מעט מים טיפה מעל לקו המינימום בכדי לוודא שזה אכן יקרה שנית במידה ובאמת יש בעיה במערכת הקירור (יש לציין שהפקק היה סגור בצורה טובה). השאלה היא מה זה יכול להיות ? והאם יש דרך לבדוק את זה ?

תודה מראש

אופיר

פורסם

לתשובות רציניות, נא ציין סוג רכב ושנת ייצור.

כמו כן לגבי הפחחות, לאו דווקא המוסך המורשה ייתן את הפיתרון הטוב ביותר.

ציין את אזור מגורייך ותקבל המלצות למקומות טובים לעשות פחחות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

כן המנורה כבתה לאחר שהוספתי מעט מים למיכל קירור.

שוב, לא המנורה היא הבעיה, המנורה התריע על הבעיה.

הבעיה היא שאחרי 5 חודשים של רכב על הכביש כאשר הפקק של המיכל היה סגור התאדו/נעלמו/נזלו או לא יודע איך נעלמו מים מהמיכל.

השאלה מה יכול או מה בד"כ הבעיה במקרים שכאלה ובעיקר איך אפשר לבדוק את זה ?

פורסם
בגולפים החדשים יש את התופעה הזאת של העלמות מים.

בשלב מסוים העלמות המים אמורה להיפסק.[/quote

פולו/גולף - האם אתה יכול להרחיב קצת על התופעה?

- לפותח השרשור - הרכב באחריות. ניסית לגשת למוסך לבדיקה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

לא מבין את העניין,למה לך לשלם על סמלים חדשים,אתה אומר שהם בסדר גמור,מה בגלל הפחחות?

אני חושב שזה ממש מיותר. תפרק אותם אתה ותדביק אחר כך,למה לך לקנות חדשים :shock:

כעיקרון יש דבק,סוג של דו צדדי חזק שנמצא בסמלים החדשים,וכמו שהיה אצלך

פשוט שמפרקים את הסמלים הדבק יוצא ונהרס,אתה יכול להדביק אחר כך אותם עם דבק אחר.

לא סיפור בכלל,יש מלא סוגים של דבקים טובים שלא משאירים סימנים בפח. אני חושב דבק מגע מהיר הכי טוב

פעם הדבקתי איתו,אני מתכוון לשקוף,הוא גם עמיד במים,חום,ומתי שרוצים להוריד אותו הוא יורד ללא בעיה.

חוץ מזה שקיים דבק דו צדדי חזק כמו שבסמלים יש,פשוט תצטרך להדביק ולחתוך יפה למיקום של הסמלים

אם זה לא מפריע לך,ככה תחסוך כסף מיותר,וכמובן כאב ראש. ואם הרכב עדיין באחריות,אני חושב שהמוסך צריך

לעשות לך את זה ללא תוספת תשלום. הכוונה הסמלים עליהם אם אתה עושה את הפחחות בחברה.

פורסם

אני יכול להמליץ על "אוטופיקס" בהרצליה לטובת התיעצות לגבי תיקון פח.

הם עושים עבודות מקצועיות ( לא זולות ), אבל נראה לי שהם לא ינסו למכור לך סמלים חדשים.

יש עליהם גם הרבה המלצות פה בפורום, אני אישית עשיתי שם עבודת צבע קלה בפסי קישוט ויצאתי מרוצה.

אני בטוח שגם בסגולה יש כמה פחחים מומלצים. תנסה לבצע חיפוש.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

yariv26 - אל תדאג ממש לא מים מהברז

ברמונדו - תודה על ההמלצה, אני באמת אבדוק אותם.

חזיז ורעם - אני לא ממש מבין בתחום הסמלים. גם ההגיון שלי אומר שאם הם לא נפגעו אז ניתן להוריד אותם ולהדביק חזרה. מנגד שוב לא התנסתי אף פעם בזה ולכן שאלתי כאן. בגדול אני חושב כמוך רק שלמרות שלא נראה לי שאני אדביק אותן לבד.

בנוגע למים. בשבוע הבא אני אלך למוסך ויעדכן מה היה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה,

המלצה ממש ממש חמה על מוסך "אוטופיקס" בהרצליה.

לאחר ההמלצה פה וחיפוש בפורום הלכתי לשם היום.

יחס מצויין שכזה לא קיבלתי כבר המון זמן.

קודם כל הצעת תיקון אשר הציעו לי בצ'מפיון 1200 ש"ח "נפלה" למחיר של 200 ש"ח.

ידעתי שהם יקרים אבל זה ממש מוגזם.

בנוסף ההמלצה שלו היתה לא לתקן בכלל, נטען שהמכה היא קטנה ולא צפוי שיתפתח באזור חלודה. זה היה הדבר המרכזי שהפחיד אותי.

גם אחרי שהוא הבין שככל הנראה אני לא אתקן את המכה ברכב הוא המשיך לענות עת כל השאלות, אפילו ששאלתי כמה שאלות שוב בכדי להבין ללא צל של ספק שהבנתי נכון בפעם הראשונה.

ולקינוח הוא ביקש מאחד העובדים שלו להכין מעט צבע ועם מכחול לצבוע את המכה הקטנה שהיתה לי, ולא דרש תשלום כלל!!!!!!!!!!!!!

גם היחס של העובד היה להפליא.

אחרי טיפ קטן לעובד והרבה מילות תודה יצאתי ממש ממש מרוצה.

ממליץ בחום, יחס כזה הרבה זמן לא קיבלתי ולא רק מתחום הרכבים, בכלל בארצנו הקטנה.

כן ירבו

• תוכן חדש...