Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים עשה טעות קשה או שעשה כול מה ששחקן כדורגל היה עושה?

ובסופו של דבר יחזור עכשיו או שהחוזה באמת לא תקף? בכל מקרה עם הקהל של חיפה הוא שרף את עצמו קצת קשה לי להאמין שימחלו לו לפחות לא בזמן הקרוב.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא יהיה לו בעיות גדולות מידי עם השחרור, אז זה צעד מצויין, גם מקצועית וגם כלכלית

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טעות או לא - אני מאחל לו המון בהצלחה.

גולסה גדל בישוב שלי ולמדנו יחד בשכבה בעבר.

כיף לראות אותו מצליח.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

חיפה יצאו חומוס (שלא הכירו את התקנון), ועכשיו מנסים ליחצ"ן את זה כ"בגידה".

לפי ההתאחדות בארץ, בסוף העונה הוא היה אמור לחדש את החוזה שהיה לו שאמא שלו חתמה בשבילו, הוא נסע לאיטליה וחתם על חוזה לשנה הבאה, כלומר - השנה הוא שחקן מכבי, שנה הבאה שחקן לציו.

לאציו עשו לחיפה את הטריק שמנצ'סטר עשו להם עם מקדיה.

מבחינה מקצועית, אני לא בטוח שזה הדבר הנכון לאייל, לאציו ידועה בתור "בית קברות לשחקנים". הם לא קבוצה טובה, הוא לא אגרסיבי מספיק. עדיף היה מתחיל מליגה בסדר גודל אחר כמו הולנד/בלגיה/יוון.

משכנתא זה קל

פורסם

לפי מה שהבנתי מתגובה של עורך דין ספורט באיזה תוכנית ספורט, החתימה תקפה עד לגיל 19.

בנוסך ההתאחדות לכדורגל הישראלית לא העבירה את השחרור הבין לאומי שלו ללאציו ואמרו להם שהוא תחת חוזה בחיפה, אז לפי מה שהבנתי ההכרעה עוברת ל-FIFA.

לגבי הליגות שהצעת לפי דעתי הוא לא צריך לשחק באף אחת מהם, הוא שחקן מספיק טוב בשביל להגיע יש לליגה הספרדית, גרמנית, אנגלית או איטלקית {ולקבוצה יותר טובה} רק חבל שהוא לא חכם מספיק, עוד מה שבאיירן מינכן מעוניינת בו.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני אומר - בואו נשאיר את העניין המשפטי והאתי לקבוצות עצמן - אותנו זה לא צריך לעניין.

זאת למרות, שלדעתי הוא יצא כגנב בלילה לנתב"ג וברח מהארץ (לא פחות מזה) - אז שום דבר לא יכול להיות כשר אחרי מהלך כזה.

מבחינה מקצועית - לדעתי הוא עשה טעות, וטעות ענקית.

הוא עדיין שחקן חלש מכל הבחינות.

זה שהוא כישרון ענק זה די ידוע, אבל הבחור עוד לא עשה כלום. גם בליגה בארץ אף אחד לא "שקשק" כששיחק נגדו, הוא לא הפגין פה ביצועים יוצאי דופן (נכון שיוצאי דופן יחסית לגילו, אבל זה בכלל לא קשור) - ואם הוא רוצה באמת לקבל דקות ושיספרו אותו בתוך לאציו, הוא צריך לקפוץ הרבה רמות למעלה.

מעבר לזה , הוא עבר ל NAZIO ויהיו לו חיים הרבה יותר קשים ממה שאתם רק מנסים לתאר לעצמיכם אחרי שיבינו כי היהודי - ישראלי הזה אמור לשחק בשבילם.

אני אומר - תנו לו חצי שנה והוא חוזר לפה על ארבע.

פורסם

לדפוק ברז לשחר (ואני בכלל לא ירוק, דווקא מהצד השני של העיר...) זה לא הדבר החכם ביותר לעשות, מה גם ששחר דווקא ידוע בתור אחד שהוציא שחקנים לאירופה ועוד כאלה שעשו קריירות יפות בחו"ל - רביבו, ברקוביץ', יעקובו, בניון, קנדאורוב - דוגמאות טובות לכל הדעות. אם גולסה היה מחכה היה מקבל עסקה טובה יותר. כנראה הוא רצה לקבוע לצבא עובדות בשטח. בגדול - אידיוט. הוא לא שחקן שמתאים לליגה איטלקית - לא מספיק מוכשר לאגף וממש לא מספיק חזק או טקטי לאמצע - שחקנים כמו אמברוזיני, סיסוקו, פאלומבו וגאטוזו אפילו לא יסדרו את המגינים לאחר שידרסו אותו. הכושר הטוב שלו במונחי הארץ בקושי יספיק לו לאימונים באיטליה. פשוט טעות מצדו. או שיתייבש ביציע באיטליה (אף אחד לא מבטיח לו להתלבש בליגה, על לפתוח עדיף לא לדבר בכלל) או שייובש במכבי חיפה בבחינת יראו וייראו, או לכל הפחות ישלם קנס מופרך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדעתי אסור לירוק אף פעם לבאר שאתה שותה ממנה ובכל מקום צריך לסיים כמו שצריך.

המעשה שהוא עשה לדעתי מביש, אף אחד לא היה עומד בדרכו במכבי חיפה אם היה מבצע זאת בצינורות הרשמיים.

להיות שרוף אצל בן אדם כמו שחר זה לא משהו של מה בכך. ברור לי שחיפה לא ישחררו אותו כדי לא לחזק קבוצות אחרות בליגה, אבל מצד שני הוא הולך להכיר מקרוב את היציעים לתקופה ארוכה.

הבעיה שלו היא שהוא פרחח (ומי שראה איך הוא איים על נוסעים במטוס בטיסה של חיפה לליגת האלופות יודע על מה אני מדבר)

שיש לו יועצים גרועים, והכי גרוע : אין לו סוכן לכן כל העניין לא נעשה בצורה אלגנטית ולכן גם ייתכן והוא יגלה מוקשים בעתיד בהסכם מול לאציו.

כנראה שהכסף עיוור את עיניו ולדעתי הדבר יחזור אליו כבומרנג.

מבחינה מקצועית, כאוהד ספורט : לדעתי הוא שחקן מוכשר מאוד, אבל חלש מאוד פיזית ולדעתי הוא צריך קודם להגיע למעמד של שחקן הרכב קבוע בליגה הישראלית, לקחת תואר בארץ ,להיות כוכב בארץ ואז לצאת לאירופה וכשזה יקרה- זה יקרה בסכומים גדולים יותר מ350K יורו שזה שכר נמוך יותר ממה שמרוויחים כל אלה שמשחקים בבלגיה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אתייחס לעניין רק בפן המקצועי, כבר לכלכתי עליו במספיק פורומים ברשת.

המעבר הזה הוא הטעות הכי גדולה שהוא יכל לעשות לעצמו, הוא פשוט ירה לעצמו וואחד כדור ברגל.

קודם כל, אם הוא בסוף חוזר לחיפה, הוא יבלה את שאר העונה ביציע\בקבוצת הנוער.

אם הוא יישאר בלאציו, הוא יזכה לקבלת פנים "חמה" מאוהדיה הניאו-נאצים והאנטישמים שתגרום לו להצטער על כל רגע שם.

בנוסף, קבוצות בליגה האיטלקית נוטות (בלשון המעטה) להעדיף שחקנים מבוגרים ומנוסים מאשר צעירים בעלי פוטנציאל, ככה שגם אם הוא יישאר שם, הוא לבטח לא יזכה לראות דקת דשא אחת, וזה עוד במקרה הטוב בו הוא נשאר בקבוצה ולא מושאל לקבוצה מתחתית הליגה\הליגה השניה (מה שקורה בד"כ עם שחקנים צעירים באיטליה), שגם בה הוא יריץ דאחקות עם חבריו על הספסל.

לסיכום, במידה והוא נשאר באיטליה, אני צופה (ומאחל) לו כשלון חרוץ וחזרה לארץ עם הזנב בין הרגליים.

הבעיה שלו היא שהוא פרחח (ומי שראה איך הוא איים על נוסעים במטוס בטיסה של חיפה לליגת האלופות יודע על מה אני מדבר)

אפשר לדעת במה מדובר?

פורסם

היה סרט שמתאר את מסעותיה של חיפה למשחקי החוץ בליגת האלופות.

הראו אותו במטוס מאיים על אחד הנוסעים ואומר : "חכה שנחזור לארץ, אני אשלח אליך אנשים ...." או משהו בסגנון. (ואני עדין בניסוח שלי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה טעות מכמה סיבות:

1. למה ללכת לקבוצה שחלק גדול מהאוהדים שלה נאצים ?
  2. למה לא להישאר בארץ ולעשות צבא ?
  3. למה לא להשתמש בפלטפורמה הזו שנקראת שחר-זהבי ? השחקנים היחידים שהצליחו באירופה יצאו מחיפה.
  4. למה להיות מלוכלך ולתקוע סכינים בגב, ועוד למישהו כמו יענקלה שחר ? איזה מוניטין הוא יוצר לעצמו ?
  5. אתם באמת חושבים שאחיו השיג לו דיל טוב כמו שפיני זהבי היה משיג לו בליגה האנגלית עוד שנתיים ? ליגה שהרבה יותר מתאימה לו מהליגה האיטלקית הטקטית והפחות טכנית ?

פורסם
היה סרט שמתאר את מסעותיה של חיפה למשחקי החוץ בליגת האלופות.

הראו אותו במטוס מאיים על אחד הנוסעים ואומר : "חכה שנחזור לארץ, אני אשלח אליך אנשים ...." או משהו בסגנון. (ואני עדין בניסוח שלי)

מתאים לו :?

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...