Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון בכול החנויות בשדרות הר-ציון מחזיקים את המכשירים של חברת UNI-T וזבל סיני אחר.

אריסטוק מחזיק גם מכשירי FLUKE שונים ואל תשכח לברר בקשר לאחריות וכמובן להתמקח עם שלום (בעל הבית) על הנחה של 10-15 אחוז לפחות.

http://www.aristock.co.il/categories/24423

תבדוק גם פה...

http://www.hlt.co.il/Store/ecomer_viewItem.asp?idProduct=773

האם אתה צריך מכשיר שמודד גם קיבוליות/תדר'השראות ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבוליות והשראות לא חשובים לי (כרגע...).

חשוב לי (מאוד) טמפ' , וגם תדר בעל חשיבות, אבל פחות.

ה-179 יכול להיות תחליף מצויין בשבילי במקום בלונדינית חושנית, אבל במחיר שלו אני יכול להשיג בלונדינית, ברונטית ושחרחורת שתצלם את כל הפעילות :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מה התקציב המקסימלי שלך? אם ה- 179 הוא פלוק החלומות שלך (לדעתי זו הפעם הראשונה בעולם שהמונח הזה נאמר), תנסה לעקוב אחרי איביי ותראה לאיזה סדר גודל מחירים ה- 179 המשומשים מגיעים. אני הפסדתי כמה מכרזים עד שזכיתי בשלי (מדובר על בידינג ברמת הסנייפינג, שאני מאוד לא אוהב). כל זאת בהנחה שאתה יכול להסתדר ללא אחריות.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

התקציב עדיין לא הוגדר סופית, אבל כמה מאות, לכיוון ה- 1K.

האחריות היא באמת דילמה מוזרה קצת, מצד שני פלוק מקורי מקבל אחריות לכל החיים, כלומר הם מספיק מאמינים במוצר שלהם שלא יתקלקל, מצד שני יש את דוד מרפי, שתמיד מגיע מתי שלא צריכים אותו :evil:

ו"פלוק החלומות" זה באמת ביטוי חזק :lol: , אני אאמץ אותו.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם אתה מתכנן למדוד טמפ' אתה צריך לרכוש גם את החיישן החיצוני שמתחבר לפלוק, (אתה לא מודד עם 2 החוטים של ה+ו ה- שאתה מודד איתם מתח)

דרך אגב יש לך מקום שיעשו לך בדיקה וכיול לנכשיר פעם בשנתיים?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני מחפש מכשיר שמגיע מראש עם הפרובים של הטמפ'.

אני עדדין רחוק קצת מחיפוש מקום שיבצע כיול למכשיר :wink: (אני בטוח שבבוא העת למרק תהיה המלצה מתאימה).

פורסם

קיימת מעבדה בארץ שמכיילת את המכשירים של פלוק ועובדת בצמוד לייבואן הראשי בארץ שהינו רדט.

כול המכשירים של פלוק יש להם מצב של בדיקה וגם בדיקה עצמית עם הדלקת המכשיר מה שלא קיים במכשירים הסינים הזולים(לא פלוקים).

בכול מקרה מניסיון שלי ושל גיסי שיש ברשותו כ-5 פלוקים שונים הוא לא נזקק לכיול/תיקון המכשירים שלו גם אחרי 15 שנים. אם אתה צריך לעבוד בדיוק של עשירית המיליוולט או המיקרואמפר ייתכן שתצטרך לבצע כיול.

אני פשוט בודק את הפלוק מול מכשיר אחר וגם יש לי נגדים בדיוק של 0.01 אחוז של ווישי לשם בדיקת דיוק המכשיר במצב בדיקת התנגדות.

תאכל'ס אם אתה לא מעבדה שצריכה לעמוד בתקני ISO/DIN/ANSI לא תזדקק לשירות הכיול.

פורסם

המצב בדיקה עצמית(בכל מכשיר) זה רק לוודא שהמכשיר תקין ולא תקול באחת מהמערכות שלו,

כבר יצא לי להיתקל במכשירים של פלוק (ושל יצרנים נוספים)שהיו תקינים לכאורה ,אבל מזייפים במדידות ברמה שיותר ממה שאומר היצרן.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
המצב בדיקה עצמית(בכל מכשיר) זה רק לוודא שהמכשיר תקין ולא תקול באחת מהמערכות שלו,

כבר יצא לי להיתקל במכשירים של פלוק (ושל יצרנים נוספים)שהיו תקינים לכאורה ,אבל מזייפים במדידות ברמה שיותר ממה שאומר היצרן.

זה מה שאני רשמתי "כול המכשירים של פלוק יש להם מצב של בדיקה וגם בדיקה עצמית עם הדלקת המכשיר מה שלא קיים במכשירים הסינים הזולים(לא פלוקים)."

והתכוונתי למה שרשמת.

פורסם

טוב , קצת מסקנות לאחר מחקר :

ה- fluke 17B הוא אכן פלוק אמיתי, מיוצר אך ורק לשוק הסיני/יפני/חצי הכדור הפחות מעניין :wink:

חברת fluke הוציאה עבורו manual למשתמש, אך לא מציגה אותו באתרה, בו יש מכשירים שמיועדים לשוק US בלבד.

האחריות לכל החיים עליה דובר פה, היא רק למכשירים מסויימים של פלוק (רמז, המכשירים השווים והיקרים סופר), שאר המכשירים מקבלים שנת אחריות אחת.

תתפלאו, אמנם אנחנו לא גרים בשכנות עם סין אבל הפלוק הנ"ל נמכר גם אצלנו בארץ הקודש ! עם תג מחיר מכביד של 1K שקלים.

אני נורא מתלבט, אבל אמשיך לחקור בנושר. אם יתברר לחלוטין שזהו פלוק אמיתי, אני חושב שאנסה אותו.

עידכונים (אם יהיו) בהמשך.

פורסם

אתה מתכוון שהוא יביא אותו בפחות מ-92$ ? כולל משלוח?

אני בספק... או שמא אומר, מסופקני :wink:

פורסם

מרק - תודה תודה, אתה אחלה.

yuvk - הרי זה ברור שאם ארכוש, זה יהיה מ- DX. כשמדובר במוצר זהה לחלוטין נטו, הרי רק המחיר קובע.

• תוכן חדש...