Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה, חלפה שנה.

הזמן טס כשנהנים..

גם השנה עברה הוולבו טסט, והפעם ללא הערות כלשהן.

באותה ההזדמנות עברה הוולבו טיפול קטן שכלל החלפת שמן+מסנן ו 4 מצתים.

יש לנו שנה שקט.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חלפה עברה לה עוד שנה.

גם השנה המכונית עברה "חלק" את מבחן הרישוי השנתי, ותודה לצוות קומפיוטסט ראשל"צ מזרח על השירות האדיב.

מדבקת החלון הודבקה, והפעם היא בצבע וורוד פוקסייה.:-P

לפני הטסט החלפתי את דיסקיות הבלמים בכל 4 הגלגלים, מאחר והרפידות היו מחומר קשה וגם כך היו די בסוף דרכם, ובאותה הזדמנות הוחלף צלב גל ההינע האחורי, מאחר והתגלתה רעידה מעצבנת בזינוק.

תודה רבה לנביל וסלאח ממוסך אמין בשד' הר ציון בת"א, בעלי מקצוע מעולים ואדיבים, והכל במחירים סבירים ביותר.

נפגש שנה הבאה.

פורסם

תודה רבה לנביל וסלאח ממוסך אמין בשד' הר ציון בת"א, בעלי מקצוע מעולים ואדיבים, והכל במחירים סבירים ביותר.

נפגש שנה הבאה.

הם מתעסקים רק עם וולבו?

פורסם
שמח תמיד לעזור ומקווה לראות אותך גם, לא רק את אבא(אלי).

שלום עמית

מה אני יגיד אההההה חן לא מציאה גדולה!

במקרה הנדון התפוח לא נפל רחוק מהעץ הוא נפל "אשכרה" על ראש העץ , ודפק לו סדק קטן "בקופסת החשיבה"

אבל אתה צודק!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
הם מתעסקים רק עם וולבו?

לא, בתקופה האחרונה שיפצו פיאט 124 ספיידר ושתי מרצדס SL, אחת מקומית והשנייה מיובאת.

שתיהן היו במצב מכאני מזעזע.

הם מטפלים גם במרצדס שלנו, והצליחו להשיג מנגנון חלון נהג (חשמלי) ו 4 בולמי זעזועים חדשים, והכל במחירים מגוכחים.

שלום עמית

מה אני יגיד אההההה חן לא מציאה גדולה!

במקרה הנדון התפוח לא נפל רחוק מהעץ הוא נפל "אשכרה" על ראש העץ , ודפק לו סדק קטן "בקופסת החשיבה"

אבל אתה צודק!!!

בברכה בני ל.

ועל משקל התפוח לא נפל רחוק מהעץ, נאמר "החרא לא נפל רחוק מהסוס".

פורסם

רכב בסטטוס אספנות חייב בטסט פעם בשנה, בשונה מרכב בסטטוס מיושן שמבצע טסט פעמיים בשנה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הופ הופ טרללה, גדלנו בשנה..

דווקא השנה היה קצת יותר קשה; נמצא חופש בתפוחי הסרן הקדמיים, בולגויינטים בעברית, ונזילת שמן קלה מהגיר.

הכל תוקן, ויש טסט לשנה.

מה שכן, כבר קשה יותר להשיג חלפים, ונקווה שלא נזדקק לשירותי דואר ישראל ופקידי משרד התחבורה..

וכאן מגיעה תודה גדולה לנאביל וסאלח ממוסך אמין, בעלי מקצוע מצויינים.

תודה לצוות קומפיוטסט מזרח על השירות האדיב והמקצועיות הרבה !

להתראות במבול הבא.:-)

פורסם

מה שכן, כבר קשה יותר להשיג חלפים, ונקווה שלא נזדקק לשירותי דואר ישראל ופקידי משרד התחבורה..

דואר ישראל? בפשיטת רגל. שנים שלא היתה לי אף בעיה עם הדואר, אך דומה שבשנה האחרונה המערכת בקריסה.

-הודעות על דואר רשום שאינו בנמצא

-לא משתלטים על חבילות

-דוורים חצי אנאלפבתים

ולעניין החלפים, גם אני נתקלתי בבעיות בשנתים האחרונות שלי עם הפיז'ו, כשאפילו במגזר הערבי, שם היתה המכונית מאוד פופולרית בעבר, התקשו למצוא חלפים זמינים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...