Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש ברכב שלי יחידה כלשהי שניראת כך :

wgyj5zchvzmv.jpg

אני לא יודע אם זה מרים שמשות או לא אני מתקין אזעקה ברכב שיש לה חיווט אחד למרים חלונות בצבע ירוק רשום[power windows ].

אם זה מרים שמשות לאיזה חיווט [חוט וצבע] אני אמור לחבר את windows power לפי התמונה .

תודה מראש .

פורסם

תודה על התשובה אבל היא חלקית , התשובה שלא נענת לאיזה חוט אני אמור לחבר את החוט באזעקה שרשום עליו power windows

פורסם

אתה צריך לראות האם האזעקה שלך היא פוזיטיב טריגר או נגטיב טריגר (זה רשום על סכמת החיוט באזעקה).

אם פוזיטיב אז לחוט הירוק. אם נגטיב אז לחוט הסגול.

תשתדל לא לחבר הפוך, אתה עלול לשרוף את המרים.

נתקו

עריכה: עכשיו שמתי לב שאתה אותו שואל מהנעילה המרכזית שלא עבדה. (אגב,עובד?)

אם אני מביט בסכימת האזעקה שלך, זה נגטיב טריגר וצבע החוט הוא אדום/שחור. ירוק הוא טריגר פתיחת תא מטען (יש לך כנראה כפתור כזה בשלט). זה לפחות מה שכתוב בסכמה. תבדוק לפני שאתה מחבר אותו למרים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...