Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני עומד לפני החלטה על קניית רכב, רציתי לשאול האם יש חשיבות רבה לבדיקת הרכב המיועד במכון בדיקה המתמחה בכך?

או שאם יש מוסך שאני סומך עליו, במקרה הוא גם מורשה יבואן, לסוג הרכב אותו אני מעוניין לרכוש, אז האם אפשר לוותר על המכון ולהסתפק בבדיקה מעמיקה באותו מוסך, בדיקת הרכב וההיסטוריה שלו, חיבור למחשב איתור תקלות ובדיקת הגיר האוטומטי?

מכיוון שאיתור פגיעות שלדה ותאונות זה בעצם יכול להתבצע ע"י אדם מיומן ובעל נסיון וכנ"ל בדיקת שאר המכללים הלא כן?

או שיש משהו מיוחד שמכון הבדיקה כן מבצע שאותו במוסך רגיל לא ניתן לביצוע? חוץ מכסת"ח כמובן.

תודה וערב טוב.

פורסם

לדעתי הדבר היחיד שמכון בדיקה א-ו-ל-י יכול לבדוק זה הספק מנוע, אבל אם ימצאו הספק נמוך לא ידעו להגיד לך ממה זה נובע.

מוסך יכול לבצע בדיקת קומפרסיה כמו שצריך ובד"כ זה נותן יותר אינדיקציה.

פורסם
חד משמעית מוסך עדיף- נותן בדיקה יותר מקיפה

חזרתי מהמוסך, אחרי בדיקה של פחח את הרכב, מכונאי וחיבור מחשב הרכב והגיר לסורק נמצאו הריג'קטים הבאים: 2 בולמים קדמיים גמורים, חיישן סעפת יניקה סדוק, וצורך בהחלפת טיימינג כיוון שלא ידוע מתי ואם הוחלף, בנוסף אטם דלת נהג קרוע.

עלות תיקון כל הנ"ל 3800 ש"ח. בכל מקרה, בעל הרכב בינתיים אמר שלא מעוניין להוריד ממחיר המחירון.

מבחינתי חסכתי 400-450 ש"ח תשלום למכון בדיקה.

פורסם

כשאני באתי למוסך שבו ההורים שלי מטפלים ברכב שלהם כבר 8 שנים וביקש חוו"ד על רכב מסויים הם בכלל לא היו מוכנים לשמוע על זה, כך שלא כל מוסך מוכן לבצע את הבדיקה הנ"ל

פורסם

לפני שאתה לוקח מכונית למוסך , יש בדיקות שאתה בעצמך או חבר שמבין יכולים לעשות .

אם הרכב יראה לך , אז תקח אותו לבדיקה .

את הפגמים שגילו לך יכולת לראות בעצמך גם בלי מוסך .

• תוכן חדש...