Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאותו חבר קרוב לא נשאר ברירה

על רכב שנקנה ב 2000 דולר ומחושב רמה 5 ובמחירון קראוס הוא שווה 2000

נוסיף 1700 דולר משלוח

הועבר למכס 21000שח תשלום ראשון לפני בדיקת שמאי

ואחרי בדיקת שמאי נדרש תשלום נוסף של 28000 שח

3700$=14060 שח

14060 כפול 350% מכס שווה 49000 שח

איפה הצדק

לא תשלם אין מכונית לא משחררים

ידוע לי על חבר מועדון שהוא גם כותב בעיתון מכובד וכינויו בפורום "cadillac58" שמוכן להרים את הכפפה ולכתוב על השערוריה/גזילה/עונש קולקטיבי של המכס.הוא זקוק לדוגמאות של חברים שנגזלו כדי לבסס את כל הדברים שנאמרים כאן. אני קורא לאותם נפגעי המכס ול "cadillac58" לחבור זה לזה ולהוציא לאור את האמת מאחורי התנהגות המכס והשמאי החדש.

cadillac58- ל ט י פ ו ל ך

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי בנוסף על הרעיון המבורך , על מועדון החמש לפנות בצורה מכובדת אך תקיפה אל הנהלת המכס / רשות המיסים ולדרוש תשובה רישמית לגבי הנושא.

פורסם
לאותו חבר קרוב לא נשאר ברירה

על רכב שנקנה ב 2000 דולר ומחושב רמה 5 ובמחירון קראוס הוא שווה 2000

נוסיף 1700 דולר משלוח

הועבר למכס 21000שח תשלום ראשון לפני בדיקת שמאי

ואחרי בדיקת שמאי נדרש תשלום נוסף של 28000 שח

3700$=14060 שח

14060 כפול 350% מכס שווה 49000 שח

איפה הצדק

לא תשלם אין מכונית לא משחררים

רכב שעלה 3700$ כולל הובלה יצא עם תשלום מכס נוסף ע"ס 49000 ש"ח ?

בכל הכנות, במקרה הספציפי הזה , האופציה ( במידה ואפשרית ) לוותר על הרכב נשמעת הכי הגיונית ..:roll:

פורסם

לדעתי אפשר וצריך לבקש מרפי גינת אספן מכוניות ידוע ובכלל ידוע כאחד שהתחביב קרוב מאד לליבו ומצד שני ידוע כאחד בעל קשרים רבים במקומות הנכונים שיפעל בענין

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ממש כך, יצא לי לראות תמונות של הרכב והוא אכן ניראה מצב 5. (מצב 6 זה גרוטאה שלא ניתן להכניס לארץ) כלומר רכב לפני שיפוץ כולל- צבע פחחות, ריפודים קומפלט. ועל זה קבעו 49000ש"ח מכס.

אריה

פורסם
ממש כך, יצא לי לראות תמונות של הרכב והוא אכן ניראה מצב 5. (מצב 6 זה גרוטאה שלא ניתן להכניס לארץ) כלומר רכב לפני שיפוץ כולל- צבע פחחות, ריפודים קומפלט. ועל זה קבעו 49000ש"ח מכס.

אריה

אריה-אפשר לדעת באיזה רכב מדובר?

פורסם
אריה-אפשר לדעת באיזה רכב מדובר?

זה לא משנה באיזה רכב מדובר זה מביך את הבעלים

המרגיז הוא שהמכס דרש תשלום לפי 3700 דולר 21000 שח

ואחרי שאתה משלם מגיע שמאי להערכה סופית ולפי זה הם מחזירים(הצחיקו אותי)

או שאתה מוסיף

ועכשיו הם רוצים עוד 28000 שח

תשלם אחרי זה תיגש לבית משפט

עלתה אפשרות להחזיר את הרכב לחול אבל המכס לא מחזיר את מה ששולם

לכול זה יש להוסיף 20 או 30 שח חניה ליום 700 שח ועוד כל מיני ממתקים בדרך

למי שהרכב שלו בדרך שיחשוב טוב טוב לפני שהוא משלם אם זה כדאי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

עם כל מי שיוצא לי לדבר בימים אלו והוא רוצה ליבא רכב אני אומר לו שכדי להמתין עד יעבור זעם .

בהחלט הערכות השווי של השמאי המדופולם מתוצרת הארץ שלנו אינן נתפסות.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
ידוע לי על חבר מועדון שהוא גם כותב בעיתון מכובד וכינויו בפורום "cadillac58" שמוכן להרים את הכפפה ולכתוב על השערוריה/גזילה/עונש קולקטיבי של המכס.הוא זקוק לדוגמאות של חברים שנגזלו כדי לבסס את כל הדברים שנאמרים כאן. אני קורא לאותם נפגעי המכס ול "cadillac58" לחבור זה לזה ולהוציא לאור את האמת מאחורי התנהגות המכס והשמאי החדש.

cadillac58- ל ט י פ ו ל ך

הנה התייצבתי...

אני עוקב אחרי הפרסומים והתלונות בפורום על שינוי מדיניות גורף ומדאיג בהערכות המכס מאז מעצר (ושחרור) זיגלבוים ובוחניק. לאחרונה יצא לי לפרסם בגלובס שתי כתבות שנגעו גם למיסוי רכבי אספנות, אך לא טיפלו בבעיה החדשה שנוצרה. אני שואל את עצמי אם באמת מדובר כבר בתופעה, או שבעצם כמו תמיד - יש מאוכזבים שמשמיעים קול (ובצדק), ויש מרוצים שיושבים בצד ושותקים (גם בצדק).

כחבר מועדון ה-5 ברור איפה הלב שלי נמצא, אבל בשביל לבסס כתבה הוגנת ואובייקטיבית צריך עובדות, קבלות, מסמכים ותמונות של הרכבים המדוברים. אני מכיר מצוין את מחירון קראוס ומה הוא אומר, את המחירון האינטרנטי הפתוח שהמכס בודק ומשווה מולו, ומכיר גם את החוק. יש לי את האפשרות גם לבקש תגובה רשמית מרשות המיסים, כשנגיע לשלב הזה.

בינתיים אני אוסף עדויות, ומזמין את כל מי שיש לו מידע ממקור ראשון לפנות אלי - ע"ג הפורום או בפרטי. מי שלא מעוניין להיחשף שיציין זאת מראש ויפרט בכל זאת את המקרה שלו, כדי לבסס את החשד של כולנו.

תודה מראש לעונים.

רון פז

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
נוסיף 1700 דולר משלוח

יש אפשרות חוקית להכניס רכב בדרך היבשתית?

אין תוספת על משלוח. מה איכפת להם איך הרכב הגיע עד למעבר טאבא? נהגתי בו מזלצבורג דרך מדינות הישמאעלים, כל הדרך.

פורסם

אתה תשלם מכס על הדלק לכל אורך הנסיעה.

אני לא יודע אם מותר למכס לדרוש כל כך הרבה כסף על רכב שעלה2000 דולר

אני הייתי תובע אותם, אני בטוח שאחרי תביעה אחת, שבה הם יפסידו, ותפורסם, השמאי כבר לא יעבוד שם.

זה לא בית חולים פה, שם יש תביעות כל הזמן, המנכ"ל האחראי יהיה חייב לתת הסברים לוועדה, והוא פעם הבאה יעדיף למנוע את זה.

פורסם

בוקר טוב לכולם

לא חשבתי שיהיה כול כך מגעיל מצד המכס בהזמנה לחבילה.

אומנם לא הזמנתי רכב אבל עדיין עשו לי את אותו העיקרון כמו שקראתי בתגובות .

הזמנתי 4 גלגלי מגנזיום מידה 12" שאין להשיג בארץ .

שלושה ימים הגלגלים היו בארץ ורק אחרי שבוע הגיעו אלי עם הרבה כאבי ראש ,

עצרו את החבילה בגלל המשקל הגדול לבדיקה .

אחרי שפתחו ביקשו אישור מימני על התכולה של החבילה קיבלו .

אחרי האישור עצרו לבדיקה נוספת וביקשו אישור יבוא קיבלו.

אחרי האישור יבוא עצרו שוב את החבילה לבדיקה פיזית חיכיתי והמתנתי .

אחרי שבדקו העריך הבוחן שהגלגלים יותר יקרים מהמחיר ששילמתי עליהם והוסיפו לי לתשלום למכס עוד 700 שקלים

הוא טען שיש להם גורמים אחרים שאיתן הם בודקים את המחירים למרות שיש להם את הקבלה המקורית מהחברה שהזמנתי .

יש לנו מדינה יפה רק חבל ש120 אנשים הורסים אותה .

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
בוקר טוב לכולם

הזמנתי 4 גלגלי מגנזיום מידה 12" שאין להשיג בארץ .

יש לנו מדינה יפה רק חבל ש120 אנשים הורסים אותה .

טל גלאפו

נכון שיש 120 הורסים , למעשה יש הרבה, אבל הרבה יותר מה- 120 הנ"ל שיושבים בעמדות מפתח שהורסים לנו את התחביב.

שמח על ההחלטה להחליף את גלגלי המיני הקיימים באחרים שהינם מגנזיום - כל הכבוד על ההחלטה ועל הביצוע, צר לי על עגמת הנפש מהתהליך שעברת - בהצלחה בהחלפה

מצא משה

• תוכן חדש...