Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלב זה עד לפיזור הערפל, אנחנו נוריד את שלב ההתלהמות

אני רק מציע שברגע שתגיע תביעה נגדו ונגד המכס ,באותו יום נצבע את רחבת בית המשפט בעשרות רכבים והאולם יהיה מלא ב"נפגעי" זלוטין.

הצרפתים אומרים:

"במלחמה כמו במלחמה"

יוסי

אני מציע לך לכנס בשלב ראשון לישיבה דחופה את אלה שחושבים לערער ולתבוע.

מירוצי מכוניות

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רק מציע שברגע שתגיע תביעה נגדו ונגד המכס ,באותו יום נצבע את רחבת בית המשפט בעשרות רכבים והאולם יהיה מלא ב"נפגעי" זלוטין.

הצרפתים אומרים:

"במלחמה כמו במלחמה"

יוסי

כמו שזה נראה כרגע, זו הברירה היחידה שנותרה.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

הצרפתים אומרים:

"במלחמה כמו במלחמה"

יוסי

קיבלתי יוס

פורסם

הצרפתים אומרים:

"במלחמה כמו במלחמה"

יוסי

אני קורה לכל החברה הנוספים שנפגעו. הגיע השעה וזה הזמן מלבד זאת אני קורה לכל אחד שרכש רכב בשנה האחרונה מבלי קשר אם נפגע או לא. רבותי, השתתפותכם חשובה לכלל האספנים, לא לשבת בחיבוק ידיים, זה להיות או לחדול. יוס 0523-636468

פורסם
עד עכשיו במשך חודשים אנחנו אוכלים את הלב מעוצבנים מחפשים מוצא. והיום נזכרת להגיב בקול ענות חלושה ואולי בגלל שבני זהר מ 6/5 נכנס לעניין?

לא מבין למה אתה מתכוון?

אין אצלי קול ענות חלושה - אני תומך במיליון אחוז במאמצי כולכם לשינוי חיובי בתחום.

פשוט רציתי לייבא רכב נוסף לארץ ( הפתעה ) אבל עצרתי את כל התהליך עד שיתבהר הערפל.:-(

פורסם
אני קורה לכל החברה הנוספים שנפגעו. הגיע השעה וזה הזמן מלבד זאת אני קורה לכל אחד שרכש רכב בשנה האחרונה מבלי קשר אם נפגע או לא. רבותי, השתתפותכם חשובה לכלל האספנים, לא לשבת בחיבוק ידיים, זה להיות או לחדול. יוס 0523-636468

יוס,למה אתה לא מציין "ברייש גלאי" שמתקיימת אסיפה של פורום נפגעי המכס/זלטין ושרבים הבטיחו את השתתפותם.מי שמעוניין להצטרף למאבק כנגד הגזילה ולמען עתיד אספנות הרכב בישראל - נא להתקשר ליוס.

פורסם

דני, הרעיון שלך להגיע לבית המשפט בשירה של רכבי אספנות, ולמלא את אולמות הדיונים בנפגעי זלטין ובכל אלו שעתיד אספנות הרכב יקר ללבם, מאוד מאוד נראה לי. אני משוכנע שהענות תיהיה גבוהה ותעלה את הזעקה לכל עבר(אמצעי התקשורת יעוטו על האטרקציה) אני קורא למועדוני הרכב השונים להביע הזדהות ולאחד כוחות.

פורסם

כמשפטן, אינני רואה כל אפשרות מבחינה משפטית לתבוע את זלטין באופן אישי, אין כל עילת תביעה כנגדו שכן הוא זרוע שלטונית לצורך העניין, וקיימת רק אפשרות לערער על קביעותיו וטו לא.

אין לי מושג מי עורכי הדין שנתנו כביכול חוות דעת כי ניתן לתבוע אותו באופן אישי אך חוות הדעת (אם קיימות)האלה אינן מקצועיות, על כן תפסיקו לאיים לתבוע אותו אישית, זה לא יעזור.

מה שכן יכול לעזור, זה להילחם בקביעותיו מלחמת חורמה ולהתיש את המכס, כי באופן עקרוני הם מעדיפים (העדיפו)פחות להתנגח וכן "להסתדר",כך היה עד לפני שהגיע זלטין בכל אופן.

עדכון

השמאי ה"מומחה" זלוטין החליט שעל הרכב שלי הוא מבקש מכס על סך 16900$ (הרכב עלה לי 4500$)

אני כמובן הולך לערעור ותביעה משפטית נגד השומה.

זלוטין" ידידי" אם אתה קורא את הפורום הזה הפעם נתקלת במישהו שמבין עניין נתראה בבית המשפט

דני לוי

פורסם

אני בהחלט מודע לכך שאין אפשרות לתבוע את השמאי באופן אישי, מעולם לא טענתי זאת.

אני מתכוון לקעקע את קביעותיו השרירותיות שנובעות מחוסר יידע בתחום (האמן לי, ישבתי בהמון וועדות ערר בנושא)

ואת זה אם המכס לא ישכיל להבין בערעור ,נלך לבית המשפט.

מוקדם כרגע לדבר על ערכאות (פרה פרה) מה שכן אמרתי ומנסיון בתחום שאין לזלוטין יידע מספיק (אע"פ שהוא יכתוב קורות חיים מקצועיים כמו בוגר ייל לפחות בשומה)

אני גם חושב שאסור ללכת לתביעה קודם שמיצינו את נושא הערעור (ידיים נקיות).

בערב אעדכן שוב

מירוצי מכוניות

פורסם

כולנו מחזיקים לך אצבעות, אם תצליח לקבל פסק דין שהשומה צריכה להתייחס אף למצב המכני (לדעתי קיים סיכוי יותר מגדול שזה יקרה , על אף הקושי לערוך בדיקות כאלה) זה יהיה תקדים מעולה, ויישרת את יתר החברים, בהצלחה חבר:wink:

אני בהחלט מודע לכך שאין אפשרות לתבוע את השמאי באופן אישי, מעולם לא טענתי זאת.

אני מתכוון לקעקע את קביעותיו השרירותיות שנובעות מחוסר יידע בתחום (האמן לי, ישבתי בהמון וועדות ערר בנושא)

ואת זה אם המכס לא ישכיל להבין בערעור ,נלך לבית המשפט.

מוקדם כרגע לדבר על ערכאות (פרה פרה) מה שכן אמרתי ומנסיון בתחום שאין לזלוטין יידע מספיק (אע"פ שהוא יכתוב קורות חיים מקצועיים כמו בוגר ייל לפחות בשומה)

אני גם חושב שאסור ללכת לתביעה קודם שמיצינו את נושא הערעור (ידיים נקיות).

בערב אעדכן שוב

פורסם

היום הייתי באשדוד עם שמאי פרטי שהזמנתי ועם עוד פגוע זלוטין שהצטרף

הנני להודיעכם שאני מאד רגוע

התברר כי מר זלוטין אינו קובע בשלב זה שומה הצהרתית (זו שעומדת בבית משפט (אלא מיטב שפיטה)

בבדיקה שנעשתה לרכב שלי הורמו שטיחים,פורק גלגל רזרבי,נבדקו כל קצוות השילדה,פחי סף ונמצא הפלא ופלא חלודות.(המון)

השמאי שהבאתי שהוא בעל נסיון רב בתחום קובע במפורש בבדיקה ראשונית שהרכב שלי עומד לפי קראוס בין 4 ל5

תוך ימים ספורים שאקבל את השמאות הכוללת מאות צילומים אגיש ערעור רשמי.

אני מציע לכל אלה שנפגעו,עומדים להפגע מזלוטין לא לוותר!!!!! כל וויתור מצידכם זו הודאה, ככה מסתכלים על זה.

אמשיך לעדכן בערב

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

נישמע ומזכיר משהוא כמו בדיקה רצינית. מה קורה בקשר למצב המכני?? האם יש התיחסות למצב המכני?? מה קורה למשל עם רכב במצב תצוגה, אבל עם מנוע דופק (גמור) ??

אריה

• תוכן חדש...