Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי פרטנר 2001 דיזל. ביום שישי הרכב היה בטיפול אצל מוסכניק שטיפל כבר בעשרות מכוניות בהצלחה . הוא החליף לי מותחן וקפיץ וחיזק את הפולי שרעד (חצי מנוע פורק בשביל הדבר הזה מטעמי גישה ),ניקה את הרדיאטור .

כאשר החזיר לי את האוטו הכל נראה תקין ועבד יפה מאוד. היום יצאתי לנסיעה די ארוכה ב"ש -כ"ס וחזרה והטרטור של המנוע היה בלתי נסבל ,בעוצמות שלא היו זכורות קודם,אם כי אני לא הרגשתי איזושהיא בעיה בסחיבה של האוטו,אך צריכת הדלק עלתה פתאום (חצי מיכל הלוך חזור -די נדיר) ומנורת מים שנדלקה ומד חום של האוטו שהראה טמפרטורה תקינה(מאוד ייתכן שהטרמוסטט דפוק),ליבי מבשר רעות.

האומנם?

האם יש להכין את עצמי נפשית לנזק בזדון או שלא בזדון?

אשמח לתגובתכם

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

יכול להיות שבמהלך הרכבת טיימינג תיזמון של משאבת הזרקה לא בוצע כמו שצריך.

לגבי נורת חום שדולקת ללא סיבה - לדעתי אין קשר, תקלה כזאת בדיוק הייתה בברלינגו הישנה שלי ואצל עוד חבר שלי עם רכב זהה.

אני משער,שיש שני יוניטים נפרדים, אחד לשעון, ואחד לנורה. אולי אחרי פירוקים באיזור נוצרה בעיית מגעים ביונט של הנורה.

פורסם
יכול להיות שבמהלך הרכבת טיימינג תיזמון של משאבת הזרקה לא בוצע כמו שצריך.

לגבי נורת חום שדולקת ללא סיבה - לדעתי אין קשר, תקלה כזאת בדיוק הייתה בברלינגו הישנה שלי ואצל עוד חבר שלי עם רכב זהה.

אני משער,שיש שני יוניטים נפרדים, אחד לשעון, ואחד לנורה. אולי אחרי פירוקים באיזור נוצרה בעיית מגעים ביונט של הנורה.

בוקי שלום

אינני יודע אם היה צורך לפרק רצועות למינהן בעת העבודה האחרונה שעשו (החלפת מותחן והקפיץ הנילווה לו וחיזוק הפולי)

אבל אבקש שיבדקו את זה .

מדבריך אני מבין שאין סיבה לדאגה.

בקשר לנוריות יכול להיות שפיוזים נשרפו והם גורמים לחוסר הדלקת הנוריות?

בכל מקרה אני אבדוק גם את זה ואעדכן

תודה מקרב לב.

שי

פורסם

מה שהתברר לבסוף זה שפיוז נשרף של לוח השעונים וגרם לנתק בנורות.

תושבת מנוע לא תקינה שגורמת לויברציות בנסיעה(השערה) יתוקן מחר-מחרתיים.

פורסם

שלום

גם התושבת שהוחלפה לא פתרה את הבעיה של טרטור המנוע.

אני חושב שאולי יש חור באגזוז .אני אמור להעביר את הרכב למישהו שעבד בעבר במוסכי פיג'ו ואמר שהוא יבדוק את האוטו ויגיד מה דעתו.

מוזר לי מאוד מה שקורה כאן.

פורסם

שום דבר לא מוזר

רצועות ומותחנים בפרטנר\ברלינגו זאת בעיה נפוצה.

לדעתי, כן יש סיבה לדאגה - מבחינתי כל רעש מכיוון של הרצועות או פולי מצריך בדיקה במוסך.

היו הרבה מקרים בהם רצועת אביזרים ניפרמה ונכנסה לאיזור של הטיימינג .

אם זה קורה, במיקרה הטוב צריך להחליף ראש מנוע, במיקרה פחות טוב את כל המנוע קומפלט.

אל תזניח - תפנה במיהרה למוסך שמתמחה ברכבים האלה (לא חייב להיות מורשה יבואן),

אולי תכתוב מהיכן אתה, כדי שתקבל המלצות על מוסך מתאים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום

אני מבאר שבע, החששות שלי עולות מיום ליום ובגלל שאין מישהו שאני מכיר אני לא מתקן כלום מחשש שיעשה יותר גרוע.

האם יש מישהו מומלץ?

פורסם

טוב .

התקלה תוקנה.

התברר שתושבת מנוע תחתונה עמדה על בורג אחד מה שגרם למנוע לרקוד מהויברציות.

יש בתושבת ברגי m-10 שכנראה הבעלים הקודמים של הרכב לא דאג לבטחונו יתר על המידה ופשוט לא החליף תושבת ,חלק מהברגים נשברו בתוך ההברגה בקיצור המכונאי שלי עבד קשה כדי לסדר ועכשיו הכל בסדר( אני מקווה-עד התקלה הבאה).

אני כבר הייתי בטוח שמנוע גמר ,אפילו אגזוז נבדק מחשש שאולי הוא משמיע את הרעשים האלו.

סוף טוב הכל טוב

תודה לכולם

פורסם

שמח שיצאתה מזה בזול,שמתנהגים יפה לדיזלים הם לא אמורים לעשות בעיות,חבל שרוב האנשים קורעים אותם כי זה רכב עבודה.לחבר של אבא שלי יש רנו קנגו עם 200 אלף קילומטר חוץ מטיפולים קבועים בלי עין הרע הרכב לא רעה מוסך כל ימי חייו (שנת 2003 עד כמה שזכור לי).

• תוכן חדש...