Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לדייט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לקחת אותה למתחם הזה של קומ-איל-פו. בנות מתות על הזבל הזה. יקר שם רצח ומלצרית שם ניסתה להתחיל פעם עם חברה שלי. הדייט שלך בטח תרצה גם להסתכל על חנויות הבגדים (שגם הן יקרות רצח, כמובן, כי אם את אישה משוחררת ומודרנית, בטח תוכלי להוציא 300 שקל על גופיה, לא?). אה, וכמובן - יש שם איזו חנות סקס לנשים, לשבור את הקרח... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שוב דייט מחר(חמישי).

הפעם מעוניין לקחת את הבחורה לאזור תל אביב,אזור הנמל.

הצעות יתקבלו בברכה.

מול-ים.

יקר שם רצח ומלצרית שם ניסתה להתחיל פעם עם חברה שלי.

נשמע כמו התחלה של דייט חלומי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אסי, רק במידה ואתה לא מכיר - מול ים מאוד יקרה (אולי הכי יקרה בארץ). גם מאוד טעימה מהפעם היחידה שאכלתי בה...

למה דווקא אזור הנמל? יהיה מפוצץ בכל מיני ערסים טובי לב ואחרים בחמישי בערב, לא? לא רחוק מהנמל, יש בר נחמד בקצה רחוב אבן גבירול. אני לא זוכר את שמו אבל יש רק אחד כזה, ממש לפני הגשר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם יורד גשם אז נראה לי מיותר להסתובב באיזור הנמל.

לא כתבת אם אתה מחפש בית קפה/מסעדה/פאב-בר.

אני ממליץ לחנות בחניון שליד חוף מציצים. על החוף עצמו יש פאב-בר פתוח עם נוף של הים. המוזיקה לא רועשת מידי והמקום נחמד. אחר כך אפשר ללכת קצת ברגל על הדק לכיוון הנמל עצמו ולעלות במדרגות ל"מרפסת" של הרציף.

כל מה שהצעתי תופס למזג אוויר רגוע ולא סוער וגם ים רגוע ולא סוער מידי. אם הים סוער אז תירטבו מהגלים. מומלץ להתלבש ממש חם.

עוד מקום מומלץ לטיול רגלי בערב (וצריך להתלבש ממש חם גם כן בתקופה הזאת) זה הטיילת החדשה (יחסית חדשה) ביפו - ממוקם דרומית לנמל. מחנים באיזור הנמל ומשם הליכה ברגל. יש שם מרחבי דשא עצומים, טיילת עם נוף די מדהים של הים. והמקום די שומם.

אסף.

פורסם

אין כמו אגאדיר ואז מנת טעימות זוגית במקס ברנר.

אולי לא כזה 'איכותי', אבל ממש טעים ואני וחברה שלי תמיד שמחים לבקר שם שוב.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מחזק את זה שמעליי, למרות שלדעתי צריך המון אומץ

ללכת להתחרע על המבורגר, בדייטים הראשונים.

מקס ברנר אנחנו מאוד אוהבים, מה גם שרוב המנות שם זוגיות

וזה שובר קצת את הקרח.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לא כתבת אם אתה מחפש בית קפה/מסעדה/פאב-בר.

אני ממליץ לחנות בחניון שליד חוף מציצים. על החוף עצמו יש פאב-בר פתוח עם נוף של הים. המוזיקה לא רועשת מידי והמקום נחמד. אחר כך אפשר ללכת קצת ברגל על הדק לכיוון הנמל עצמו ולעלות במדרגות ל"מרפסת" של הרציף.

אסף.

הכיוון הוא בין בית קפה לפאב,היום בערב בטח יהיהיו הרבה מבלים בפאבים.

תוכל לפרט לי על הפאב הזה?

פורסם

זה המקום: http://www.layla.co.il/ContentView/ContentView.aspx?cimid=81132&cid=140&a=25&pt=117

הייתי שם פעם אחת לפני כמה חודשים עם משפחה (אחי, בני דודים ואבא שלי). סך הכל אווירה נחמדה מוזיקה לא רועשת מידי. השירות היה נחמד. אנחנו רק שתינו שם כך שלא התיחסתי יותר מידי לגבי התפריט. המקום עצמו נמצא מחוץ למתחם הנמל אבל צמוד אליו.

אם בא לכם על הליכה קצרה אחר כך, אז כדאי ללכת לכיוון הנמל על הדק מעץ ולהנות מהאוויר ומהנוף (למרות שעכשיו קר). אם הים לא סוער מידי מציע לך לעלות על המדרגות שמעלות אותך לקומה השנייה של השובר גלים (מעין מרפסת עם נוף לים). אם הים שטוח אז אפשר גם לטפס על הגדר מבטון ולהמשיך ברגל על השובר גלים עצמו ולשבת שם.

אסף.

פורסם
אתה יכול לקחת אותה למתחם הזה של קומ-איל-פו. בנות מתות על הזבל הזה. יקר שם רצח ומלצרית שם ניסתה להתחיל פעם עם חברה שלי. הדייט שלך בטח תרצה גם להסתכל על חנויות הבגדים (שגם הן יקרות רצח, כמובן, כי אם את אישה משוחררת ומודרנית, בטח תוכלי להוציא 300 שקל על גופיה, לא?). אה, וכמובן - יש שם איזו חנות סקס לנשים, לשבור את הקרח... :-P

WTF ?! איפה זה ?! :D

פורסם
מחזק את זה שמעליי, למרות שלדעתי צריך המון אומץ ללכת להתחרע על המבורגר, בדייטים הראשונים.

המבורגר זה בסדר, ספגטי ברוטב נוזלי יכול להוציא אותך ממש לא טוב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...