Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ללא ניילונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי התשובה המאוד אדיבה של מר דני, אז אני ארגיע אותך שלא הקילומטרז, לא העדר הניילונים, ועוד ממתקים שרשמת.

זה אך ורק לחיות במקום שבו מוכרים רכב פגוע כרכב חדש, שבו, מסתבר (עפ"י איש מקצוע) החברה יכולה למכור רכב עם פגיעה של עד 5% מבלי לדווח ללקוח, שסוחרים מוכרים לאנשים תמימים שני רכבים מחוברים כרכב חדש, מנסים למכור רכב עם שיעבודים ועיקולים וכו'. מה לעשות, זה מצליח להלחיץ אותי.

סוזוקי התגלתה לי כחברה אדיבה, נעימה, בייחוד הסניף המרכזי בת"א ובייחוד סוכן מכירות מסויים שמי שירצה שמו אעביר במייל. ישר ואדיב.

כעת, לאחר שאני בהחלט רגועה יותר לגבי העניין, תודה לכולם על התשובות והברכות.

פורסם

אין לך בכלל מה לדאוג קורה לעיתים קרובות שמסירים הניילון מהמושבים כמו שעומר, ציין בשביל בדיקה שגרתית שהכל קשורה.

אגב איזה סוזוקי רכשת?

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

לפני שנה וחודשיים הוצאנו פביה חדשה, עם 13 ק"מ, ניילונים על הקדמיים בלבד ושני ליטר בנזין.

אתמול הוצאנו פביה חדשה, עם 13 ק"מ, ניילון אחד בלבד ורבע טנק..

סתם לשם השוואה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

כולה ניילונים, אין ממה להילחץ...זה לא שקנית רכב חדש בשביל לקרוע ממנו את הניילונים:)

אנחנו קיבלנו את הרכב עם ניילונים, אבל עם כמה טיפות דלק:(

פורסם

אכן אין לך מה לדאוג,

חבל שהיו פה כמה תגובות ציניות כי זה שאלה נורמטיבית למדי עבור מישהו שרוכש רכב.

אגב, לבחור עם הבמוו.. 35 קילומטר? טיילו קצת עם האוטו? או שמא ביקשתם התקנות מקומיות מרובות דרכם?

פורסם
תתחדשי!

הסוזוקי שלי הגיעה ללא ניילונים על כיסא הנהג, אבל עם ניילונים על כל השאר.

איתמר.

אותו דבר היה גם אצלי.

emotion of motion

פורסם

הטוסון של לפני שנה וחצי הגיעה עם ניילונים "מלאים". הוולבו שקניתי לפני 5 חודשים הגיעה בלי. מה זה אומר? כלום.

רק לשם הידיעה - בחו"ל הסוכן ח-י-י-ב להסיר את הניילונים בטרם המסירה שכן לא בטיחותי ליסוע עימם (דליקים מאוד, מחליקים) ובמיוחד כשיש כריות אוויר במושב.

רק בארץ אם אין ניילונים חושבים ש"בטח דפקו אותי ומכרו לי רכב משוחזר/ממוחזר/מיותר". שטויות. אם הרכב תקין - סעו (בזהירות) ותהנו!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אתמול הוצאנו פביה חדשה, עם 13 ק"מ, ניילון אחד בלבד ורבע טנק..

אסף, לשלי היו 10 ק"מ, ניילונים רק מקדימה והיה מעל רבע טנק.

את הקודמת קיבלתי עם 12 ק"מ בערך, ניילונים סביב סביב ושני ליטר (רק בשביל להגיע לתחנת הדלק הקרובה).

תתחדשו ותהנו :-)

תבוא למרכז - נצלם את האחיות האפורות :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אכן אין לך מה לדאוג,

חבל שהיו פה כמה תגובות ציניות כי זה שאלה נורמטיבית למדי עבור מישהו שרוכש רכב.

אגב, לבחור עם הבמוו.. 35 קילומטר? טיילו קצת עם האוטו? או שמא ביקשתם התקנות מקומיות מרובות דרכם?

העבירו אותו מהסוכנות למקום המסירה בפתח תקווה.

פורסם

אני קיבלתי את הרכבים שלי תמיד מהחברה עם 10-15 ק"מ על השעון ותמיד עם ניילונים מלא.

את הג'יפ קיבלתי אפילו עם ניילונים על הידיות איתותית והמגבים ועל התפסני חגורות גם! אפילו על הסמל בהגה שמו ניילון.

הלכו עם זה רחוק יונדאי :) עבדתי במשך כחצי שעה על שהוצאתי את הניילונים מכל המושבים והמקומות.

בB4 שקניתי היו ניילונים נוחים יותר להסרה כאלה עם גומי בצדדים שיוצאים במשיכה קלה.

מה שכן צל"ש לסובארו שרכבים חדשים מגיעים עם קרטון בצורה עיגול המגן על צלחות הבלמים :)

לגבי דלק אני יודע שמאזדה גובה תשלום בעת ההזמנה של הרכב ע"ח מילוי דלק למיכל מלא.

אני קיבלתי את הרכבים תמיד עם דלק על תחנת הדלק הקרובה וזהו לא משהו להגיע איתו אפילו הביתה.

במסירה של הג'יפ במהלך ההסברים נדלקה כבר נורת האזהרה של הדלק.בד"כ רוב הייבואנים מוסרים את הרכב עם כ5-10 ליטר דלק.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אני קיבלתי את הרכבים שלי תמיד מהחברה עם 10-15 ק"מ על השעון ותמיד עם ניילונים מלא.

את הג'יפ קיבלתי אפילו עם ניילונים על הידיות איתותית והמגבים ועל התפסני חגורות גם! אפילו על הסמל בהגה שמו ניילון.

הלכו עם זה רחוק יונדאי :) עבדתי במשך כחצי שעה על שהוצאתי את הניילונים מכל המושבים והמקומות.

בB4 שקניתי היו ניילונים נוחים יותר להסרה כאלה עם גומי בצדדים שיוצאים במשיכה קלה.

מה שכן צל"ש לסובארו שרכבים חדשים מגיעים עם קרטון בצורה עיגול המגן על צלחות הבלמים :)

אני קיבלתי את הרכבים תמיד עם דלק על תחנת הדלק הקרובה וזהו לא משהו להגיע איתו אפילו הביתה.

במסירה של הג'יפ במהלך ההסברים נדלקה כבר נורת האזהרה של הדלק.בד"כ רוב הייבואנים מוסרים את הרכב עם כ5-10 ליטר דלק.

קישקוש-אתה מתבלבל עם הונדה...

במאזדה הרכבים מגיעים עם מינימום רבע טנק דלק

פורסם

כמו כל המוצרים הסינים הזולים שנשאר עלהם הנילון .

• תוכן חדש...