Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(נערך חיפוש. השאלה מחודדת ואשמח להתייחסות נקודתית)

מדובר ב- 106/205 1.4

כבעלים קודמים של 205 זכורה לטובה ששירתה אותי נאמנה, אני רוחש לה לא מעט חיבה ועם זאת גם הכרה במגבלותיה של הקטנה. לא ראיתי ב-205 אפשרות ראויה כיום לרכישה וחיפשתי גדולות וצעירות ממנה, עד שמצאתי אחת שמורה במיוחד (99'); מולה נמצאה בעמל וסבלנות אין קץ גם 106 (00') שמורה ויקרה בכחמשת אלפים ש"ח. האם הכף נוטה באופן כה מוחלט לכיוונה של ה-106 - על קידמתה הטכנולוגית, תא הנוסעים, נוחות ואיכות הנסיעה - כדי שאוותר על 205 שמורה וזולה?

עוד נקודה מסקרנת: לא מזמן יצאתי עם 106 לנסיעת מבחן שלוותה בתחושת לאות בהאצה; יכול להיות שמדובר במקרה פרטי, אך גם נתוני היצרן מספרים שה-106 מעט אטית יותר בהאצה מאחותה הזקנה. כמה הדבר מורגש? התייחסותכם בבקשה.

פורסם

אוקיי, אני מבין שנמאס להגיב על "אני מחפש רכב עד 15K" או "מה ההבדל בין פחית א' לפחית ב'".

אנסח עצמי מחדש.

אני עני ונחוץ לי רכב מהנה וזול שלא יעורר בי תחושות אבדניות בכל נסיעה בו ולא יחריש אוזניים בנסיעה בכביש מהיר. מצאתי 106 (שנת 2000) ו-205 (שנת 99) שמורות; ה-106 יקרה בכעוד 5K. האם יתרונותיה שווים לדעתכם תוספת שכזאת? היא שקטה יותר? זריזה פחות? משהו? זה אינה שאלה טכנית, אלא שאלה שדורשת מענה שיפוטי וסובייקטיבי לגמרי.

פורסם

מנסיון אישי מאוד אני יכול להגיד לך שהחלקים של ה106 טיפונת יותר יקרים מהאחות הזקנה

[אני באופן אישי מצאתי לא מעט חלקים בפירוקיות ל205 כאשר ל106 מצאתי קצת פחות]

לגבי רכב קח בחשבון ששתי הרכבים לא ממש חדשים ואתה משלם על זה בירידת כח עם השנים.

אני באופן אישי מאוד נהנתי משתיהן אפילו מה205 1.1 :-)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ה205 היתה מכונית טובה בזמנו, אבל הגיל עושה את שלו ואחותה הצעירה במקצת עדיפה על פניה.

היא מציעה תא נוסעים מודרני יותר, אבזור בטיחותי טוב יותר (כרית אוויר!) ועלויות האחזקה שלה לא אמורות להיות שונות משמעותית משל ה205 בשל העובדה שהן חולקות לא מעט מכלולים.

בקיצור, ה106 טובה יותר. אם זאת שמצאת טובה כמו שאתה מספר - לך על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...