Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעבר פרסמתי שרשור ובו שאלתי לגבי תקלה (מנוע לא נותן מספיק כח/מרעיש טיפה יותר מהרגיל/מנוע לא מגיב טוב בלחיצה על הדוושה)

פניתי למוסך מקצועי, מסתבר שיש בעיה כנראה באחד מהאינג'קטורים שלא פועל כראוי. הרכב בסה"כ עבר 120K האם זה סביר שילך אינג'קטור בכמות כזו של קילומטרים? כמה אמור לעלות שיפוץ אחד והאם כדאי כבר לשפץ את כולם או שרק את התקול ??

תודה רבה לעוזרים :D

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

היי, אם אתה שואל אותי, שיפוצ לכל 4 האינג'קטורים, אבל אולי זה רק אני בגלל שהעלות עבורי זניחה.

לגבי סביר או לא סביר.

תראה, האוטו שלך בן 6 או 7 בערך, אינג'קטור מכיל גומיות ודיזות, שיכולות להתייבש ללא כל קשר לכמות הנסועה של האוטו (אף אחד לא מבטיח 120 אלף, אולי שיחקו בשעון, אתה לא יד 1)

מעבר לכך, יתכן והאוטו תודלק פעם בסולר חרא שאולי פגע במזרק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני אולי קצת לדמיין אבל פעם אחרונה שעשיתי ראש מנוע של לנדקרוזר 16 שסתומים היה לו 4 אינג'קטורים.

אגב תתטפל בזה בהקדם כי אם האינג'קטור זורק יותר מידי דלק בסופו של דבר הוא יסדוק את הראש מנוע וכבר ראיתי ראשים עם חורים בגודל של 5 שקל

פורסם

הרכב כנראה יכנס מחר למוסך.

תודה רבה על המידע ואם יש מה להוסיף הרי זה מבורך.

פורסם

במידה ואתה הולך לטפל באינג'קטורים אני ממליץ לך בחום ללכת לחיים יוד חבר הפורום.

הוא ומשה זר עובדים בפתח תקווה, והם המומחים למערכות הזרקה.

קובי

פורסם

קודם תודה לכל המגיבים.

בשעה טובה הרכב יצא הרגע מהמוסך והוחלפו לו כל ארבעת האינג'קטורים באינג'קטורים מקוריים וחדשים של חברת בוש.

הרכב פשוט נוסע מעולה, המנוע קצת יותר שקט וחלק, המנוע פולט קצת פחות עשן למרות שהוא לא פלט באופן חריג, נאמר לי שתצרוכת הדלק תשתפר, וכמובן הבעיות שהיו כמו תגובה איטית לדוושת הגז, חוסר כח זמין והשהייה נפתרו עם תיקון הבעיה.

שבוע טוב.

פורסם

טעות שלי הוחלפו כל המזרקים

אני חושב שיש ארבע מזרקים בסה"כ, לא ?

בכל אופן בעל המוסך(מקצוען וחבר טוב- מוסך מירו במושב ישרש) מטפל ברכב ובשאר הרכבים של המשפחה ונאמר לי ממנו שהוא החליף את כל המזרקים (אני זרקתי 4 כי הייתי בטוח שיש ארבעה..).

בכל אופן גם באייביי כשמוכרים סט מזרקים לרכב הזה נמכרים רק ארבעה :

http://cgi.ebay.com.au/DIESEL-FUEL-INJECTORS---TOYOTA-HILUX-%2FPRADO-1KZ-TE_W0QQitemZ360193719064QQcmdZViewItemQQimsxZ20090929?IMSfp=TL090929139001r12548

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...