Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היה לי קצת קשה לנסח כותרת, מקווה שהיא עיניינית מספיק.

בכל אופן, הינה הבעייה.

הייתי מנוי באורנג' במסלול חיילים דיי הרבה זמן והחלתתי לשדרג למסלול אחר שהיה לי יותר משתלם.

הגעתי לאורנג' שידרגתי חבילה, קיבלתי פאלפון "מתנה", הסוכן מכירות שלהם הסביר לי את התנאים והכל היה טוב ויפה.

עכשיו מתברר שביגלל שהחיוב על הפלאפון הוא עם 0% מע"מ, הם לא מזכים אותי במחיר המלא (20 שקל בחודש כמו שהובטח) אלא רק ב16 שקלים.

אבל זה שטויות. הבעיה המשמעותית היא שהסוכן הבטיח לי 100MB חבילת גלישה. אני בטוח במיליון אחוז שזה מה שהוא הבטיח לי כי אני זוכר שהוא עוד ניסה לשכנע אותי כמה זה הרבה.

עכשיו בחשבונית השניה כבר, שמתי לב שהם מביאים לי רק חבילה בסיסית של 30MB!!!

ואם אני מסתכל בחשבונית הראשונה אני שם לב שגם שם זה מופיע, אבל כניראה לא שמתי לב.

בדקתי בחוזה, ושם ביכלל לא מצויין כלום בנושא האינטרנט.

דיברתי עם הפקידה והיא אמרה לי שאין להם ביכלל חבילה של 100MB.

אני זוכר בבירור שהוא הבטיח לי חבילה של100MB! הבעיה שזה לא רשום בשום מקום.

האם נידפקתי? האם יש מה לעשות?

אשמח לעצות, לא ציפיתי שיעשו לי דבר כזה באורנג'. :-(

I :inlove: MY Mitsubishi

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לי לומר לך, האם נדפקת או לא. אתן לך דוגמה ותקיש מזה, אולי.

הלכתי לקנות לבן שלי מכשיר. גם כן מאורנג'. בררתי פרטים עם אחד הנציגים, וחזרתי הביתה.

חזרתי למחרת ע"מ לבצע את העסקה באותם התנאים של אתמול - ואומר לי (עובד אחר) שהמסלול הזה לא קיים יותר.

טוב, מצאו לי מסלול חליפי, וחתמנו. והנה מייד אחרי זה, היא בודקת במחשב - ואומרת : טעיתי, גם המסלול הזה

לא ישים. סופו של דבר - נתנו לנו זיכוי על ההפרשים במחיר (שהיו כמובן לרעתנו).

ואני אומר - 20 נציגים = 20 דיעות. לא ניתן לסמוך על אף אחד. וזו בעיה.

בדוק מה רשום אצלך בחוזה. גם אם רשום 30M - ייתכן והטעו אותך. לצערי, ומכל מה שמתפרסם, זה דיי

נפוץ בשוק חברות התקשורת.

alfa 156 2.5.

פורסם

הבעיה שלא רשום לו שום דבר בחוזה שקשור לאינטרנט,ניסו שיטת מצליח (והצליחו) :(

חרא חברה :evil:

אופיר - שמסיים את הרומן עם סלכלום עוד 3חודשים,וכוסס ציפורניים לרגע המיוחל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

השירות של אורנג', שפעם היה חרוט על דגלה, הפך גרוע מאוד בשנים האחרונות.

אני מחכה לחודש מאי בשביל לנייד 2 מכשירים לחברה אחרת, העיקר לא לתת לנבלות האלו פרנסה יותר !

קרה לי מקרה דומה לפני קצת יותר משנה (נציג שהצליח לעבוד עליי בגלל שלא ישבתי וקראתי את כל 8 הדפים של החוזה...) וכל האיומים שאתה רק רוצה לא הובילו לשום מקום (בשירות הלקוחות של החברה קיבלו פקס שלי עם איומים מפה ועד להודעה חדשה -ואפילו לא הגיבו חזרה, לא בכתב ולא בטלפון).

יש לציין שעד אותו מקרה הייתי מאוד מרוצה מהשירות ובשדרוג הקודם שלי התנאים שהובטחו לי קויימו ב 100%.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אותו דבר היה אצלי, הייתי מרוצה מאוד! מהשירות שלהם ומהכל, וביגלל זה חשבתי גם לשדרג ולקחת אצלם מכשיר.

ועכשיו מתברר שגם פה יש חרא.

פורסם

שלא תצפה לזרי שושנים בחברות האחרות,כולם עובדים באותם שיטות מכירה.

אתה צריך ללכת לפי הכלל של "כבדהו וחשדהו" שזה אומר לבדוק בחוזה כל סעיף שאמרו לך בעל פה או בכתב,בסופו של דבר ,רק החוזה הוא הוכחה משפטית משמעותית.

בהצלחה.

פורסם
היי

היה לי קצת קשה לנסח כותרת, מקווה שהיא עיניינית מספיק.

בכל אופן, הינה הבעייה.

הייתי מנוי באורנג' במסלול חיילים דיי הרבה זמן והחלתתי לשדרג למסלול אחר שהיה לי יותר משתלם.

הגעתי לאורנג' שידרגתי חבילה, קיבלתי פאלפון "מתנה", הסוכן מכירות שלהם הסביר לי את התנאים והכל היה טוב ויפה.

עכשיו מתברר שביגלל שהחיוב על הפלאפון הוא עם 0% מע"מ, הם לא מזכים אותי במחיר המלא (20 שקל בחודש כמו שהובטח) אלא רק ב16 שקלים.

אבל זה שטויות. הבעיה המשמעותית היא שהסוכן הבטיח לי 100MB חבילת גלישה. אני בטוח במיליון אחוז שזה מה שהוא הבטיח לי כי אני זוכר שהוא עוד ניסה לשכנע אותי כמה זה הרבה.

עכשיו בחשבונית השניה כבר, שמתי לב שהם מביאים לי רק חבילה בסיסית של 30MB!!!

ואם אני מסתכל בחשבונית הראשונה אני שם לב שגם שם זה מופיע, אבל כניראה לא שמתי לב.

בדקתי בחוזה, ושם ביכלל לא מצויין כלום בנושא האינטרנט.

דיברתי עם הפקידה והיא אמרה לי שאין להם ביכלל חבילה של 100MB.

אני זוכר בבירור שהוא הבטיח לי חבילה של100MB! הבעיה שזה לא רשום בשום מקום.

האם נידפקתי? האם יש מה לעשות?

אשמח לעצות, לא ציפיתי שיעשו לי דבר כזה באורנג'. :-(

ווואאווו מדהים!!! זה בידיוק הסיפור שלי! אותה הבעיה עם החבילת גלישה של 100 מגה שסיכמתי איתם בזמן רכישה ולאחר כחודש שמתי לב שזה הפך להיות חבילה בסיסית של 30 מגה.

לאחר אין ספור מיילים של הסברים ופניות למחלקת שימור לקוחות שום דבר לא עזר,לבסוף נתתי הוראה לבטל את כל השירותים הנוספים שיש לי על כל ה-6 קווים שברשותי ושאני רוצה לשלם את המינימום שבמינימום ולא רוצה שום דבר מאורנג' ולא מאמין יותר לשום הבטחות שלהם ומאז איזה פלא החשבון שלי ירד מ 650 שקל ל 300 שקל בלבד! :lol: כמובן שמאז כבר התקשרו אלי מאורנג פעמיים והציעו לי חבילות גלישה וכל מני הטבות וכמובן שלא הסכמתי לשום דבר ואמרתי להם יפה ביי ביי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני חושב שפשוט לא הסבירו לכם טוב מה קרה, גם באורנג' וגם בסלקום היו חבילות 100 מגה בסטנדרט, והם שינו את זה והורידו את זה ל30 מגה. אני בתור לקוח סלקום קיבלתי הודעת SMS שהודיעה לי את זה, וחבר שלי לקוח אורנג' גם קיבל הודעת SMS מאורנג' שמידעת אותו.

פורסם

כמה נחמד.

דבר ראשון אני עדיין משלם כמו על 100מגה.

דבר שני לדעתי זו הפרה של תנאי בחוזה? לא כך?

סלבה, הבעיה היא שאני גם לא כל כך יכול לבטל משהו כי אני מחוייב ל18 חודשים.

פורסם

אתה לא משלם על 100 מגה, אתה משלם על חבילה דור 3 שאמורה לכלול אינטרנט ברוחב 100 מגה, שאני התחברתי אליהם פעם ראשונה זה היה 150 מגה + 3גיגה ב6 שקל נוספים.

אודי A4

דימה.

פורסם

יש להם 30 מגה עכשיו ו-150, שעולה עוד כמה עשרות שקלים בחודש (גניבה...). אני התעצבנתי על זה מאוד כששדרגתי. בסוף זה דווקא לא מפריע לי - השימוש שלי ברשת לא גדול ובהרבה מקרים יש WIFI זמין. גם כשאין - בדיקת מייל, קריאת חדשות או הכוונת GPS ב-WAZE לא לוקחים יותר מדי, ואפילו לא התקרבתי ל-30 מגה.

מה שכן עצבן אותי זה כל החבילות והשטויות שהם דוחפים לך על ההתחלה - חבילת 60 שקלים בשווי של 120 שקלים בחינם בחודש הראשון, חבילת 50 שירים בחינם, חבילת משחקים, מנגינה במקום צליל בשיחה נכנסת ועוד שטויות - כל דבר כזה עולה כסף ברגע שעובר החודש וחייבים להתקשר אליהם לבטל. כשרציתי לבטל את המנגינה במקום צליל חיוג כשמתקשרים אלי (עולה איזה 6 שקלים לחודש!) הנציגה עוד ניסתה למכור לי שמי שמתקשר ושומע מנגינה נשאר יותר זמן על הקו ואז הסיכוי שאצטרך לחזור אליו כי פספסתי את השיחה הוא קטן יותר. נו באמת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הזדמנתי לאחת מרשתות המזון הגדולות ושם תפס אותי נציג שיווק של כרטיסי האשראי שלהם וניסה להסביר לי כמה מעלות טובות יש לכרטיס. כשלא השתכנעתי, הדגיש את כל המתנות והחינמיות וכו' וכו' וכו'.

פתאום נזכרתי שבכיסי נמצא מקליט קטן והחלטתי לנצל את יתרונותיו. הוצאתי את המקליט ואל מול עיני איש השיווק, בקשתי מממנו לחזור על שלל ההבטחות והיתרונות שבמכשיר, כי אני רוצה שהדברים יוקלטו בקולו שלו וכדי שתהיה הוכחה שזה מה שהובטח/סוכם/הוסבר וכד'.

מיותר לציין שהנציג נאלם ונעלם באמתלה שונה, תוך הבטחה שתיכף ישוב, אך כאמור - עקבותיו אבדו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מאז ומעולם יש לי רשת אורנג', האמת אני מאוד מרוצה מהם, אפילו כשקורה תקלה מסויימת או משהו שלא הסתדר לפי רצוני, הם סידרו את זה צ'יק צ'ק, אבל אולי זה רק במקרה שלי, לפני חודשיים קניתי מהם חבילה חדשה של חיילים כולל הכל 99 ש"ח בחודש, ידעתי שתמיד שחותמים איתם על עסקה חדשה יש תקלה של ההוא לא הסביר ההוא לא ציין וככה ככה, ואכן זה מה שקרה בחודש הראשון מאז התוכנית החדשה שחתמתי, במקום לחייב אותי ב-99 ש"ח כולל מע"מ, חייבו אותי ב-448 ש"ח, חשכו עיניי אך עדיין לא דאגתי לרגע כי ידעתי שזה בטוח משהו שלא קרה באשמתי ואני יחזיר כל שקל ושקל לא משנה מה, התקשרתי אליהם והסברתי להם מיליון ואחד דברים למה הם לא היו צריכים לחייב אותי ככה וככה,אחרי כמה דקות שיחה, שלחו אליי צ'ק בדואר רשום על סך 302 ש"ח + 46 ש"ח זיכוי לחודש הבאה בגלל שחייבו אותי על משהו שלא ביקשתי.

עדיין אחרי כל הבלאגן הזה אני מרוצה מהם כי תוך 2 ימים החזירו לי 348 ש"ח + מלא חבילות הורדות במתנה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...