Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ס...

לפני כמה חודשים צץ לי רעיון לבנות מערכת סאב קיקר C12 עם תיבה כפול שבניתי...

המגבר הוא Logitech Z5500 שיש לו "מונו" ו מפיק 1000 וואט כללית \ 505 RMS

הסאב המקורי שלו הוצא והנתונים שלו 10 אינצ' 188 RMS.

התמונה מקורית שלו :

31115626-2-440-overview-1.gif

סה"כ עלות סאב כפול C12 + תיבה + חוטים וכו.. יצא 800+- ש"ח

את התיבה הלכתי לנגר ונתתי לו את המידות וחתך פה ושם..העובי של MDF הוא 18 ס"מ אם אני זוכר לנכון..

למה רציתי לשדרג סאב : הסאב של לוגיטק חלש ,קטן, בקושי מרגישים את הבאס ,מתחמם מהר,סאב ממותג .

כמו תמיד תמונות אומרות אלף מילים אז להנאתכם :wink:...

פה מה שאתם רואים הסאב הוצא מהתיבה מקורית של לוגיטק

gjzokm0j2ujy.jpg

הכילים שאיתו חייבים לעבוד..

zm3nmtvcya4t.jpg

מבט בפנים של המגבר..

jvzqzkmdamw4.jpg

והנה הגענו לפוסט של סאב כפול C12 ובאמצע הסאב מקורי של לוגיטק

woyuwi0mm5um.jpg

מבט שני ,תראו איזה הבדל בגודל בין 10 אינץ לבין 12 אינץ ..

fwmvkjoogjzg.jpg

אין על קיקר C12..

t2dzgmn1yzky.jpg

המשך..

znlzguvnme4g.jpg

תראו גודל מגנט יש לC12 ובא עם מגן מהיתחממות לעומת הסאב המקורי בלי כלום בגלל זה מתחמם מהר..

ynzdkezj4yv2.jpg

סתאם תמונה לוגו של לוגיטק

idimdy20oaom.jpg

התיבה שבניתי ואחרי זה צבעתי לצבע חום פרקט שירגישו כמו קלאסי,ישן

zmi2uj4zlmnz.jpg

מבט שני..

jymnny4jzmk1.jpg

מה שאתם רואים שמתי בתוך התיבה ספוגים על מנת לשפר את האיכות ודיוק..

wwtyjzuzmtmd.jpg

מבט בפנים..

dmuygmnnmj0n.jpg

החור שמוציא אוייר ..

yqken3tzm4yz.jpg

ו....התוצאה :-)

ytmmzwhmjmmm.jpg

מה שאתם רואים ככה החוט מחובר..

qygyemnm0mzw.jpg

סאב בפעולה ..

zdinviddhr5o.jpg

סיום העבודה..:-)

uydioenj4t31.jpg

סה"כ הבנייה לא הייתה קשה, כשהפעלתי את המערכת לא האמנתי מהכוח שיש לסאב באמת מרגישים את הבאס

אבל יש רעשים מעצבנים מארון,חלון.. הסאב באמת מרעיד את כל הבית :shock: ,בשבוע הראשון באו אלי כמה שכנים והתלוננו שכל הדברים אצלם נפלו :hihi: הסאב באמת תותח , לא מתחמם ,נעים לאוזן , טוב שהמגבר מחזיק מעמד אחרת הפסקת חשמל :lol:

וזיהו לסיום..

אם תירצו סירטונים תגידו לי :wink:

פורסם

קודם כל - תמיד כיף לעשות דברים בעצמך.

יפה וסחטיין על הפורייקט הקטן והנחמד הזה.

אבל כשאני מביט בסאב הזה של לוג'יטק הוא נראה לי מוכר רצח, למען האמת כל כך מוכר שאני חושד שלוג'יטק קנו ליין של XLS מפירלס (טימפני - לא האחים נצרת) והחליפו להם את הדאסט קאפ.

אם זה נכון - זה סאב איכותי מאוד ועד כמה שהוא פחות חזק מהקיקרים שלך, הוא יותר טונאלי ומדוייק מהם.

בכל מקרה - המגבר שלך מוציא 188 וואט ולא 1000, הנתון של ה1000 הוא נתון רגעי מאוד.

באיזה התנגדות אתה עובד עם הסאבים האלו מול המגבר הזה?

באיזו התנגדות המגבר הזה יכול לעבוד?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תתחדש וכמו שאדי אמר כיף לעשות דברים בעצמך

אם ל-C12 אתה אומר שיש לו מגנט גדול כניראה שלא ראית סאבים מפלצות :-D

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תתחדש:roll:.

תן לי להבין.

חישבת תיבה כפולה עם סלוט פורט ל 2 קיקרים על מגבר של וואט ורבע עם כבל בעובי של סיכה?

אני מוכן להתערב על זוג סאבים כאלו נוספים, שהסאב המקורי של לוג'יטק נשמע פי מליון יותר טוב.:lol:

יש התערבות?

under construction..

פורסם

יכלתי להחליף חוט במגבר דרך מלחם אך לא היה לי כוח :oops: עדיף שישאר ככה והרי זה עובד בסדר גמור..

כן אתה צודק הסאב מקורי של לוגיטק שומעים טוב אך לא בעוצמה גבוה ובקושי מרגישים את הבאס , בשביל להרגיש את הבאס צריך להגביר עוד יותר מ60% גם בחצי וולים נשמע צריטות שזה המקסימום של סאב של לוגיטק מוציא ..

בשביל זה החלפתי סאב כפול נותן לתמורה שאפילו ב20% מצילח להרעיד את הבית :shock:

לפני כמה ימים ראינו סרט "גיימר" בHD סרט עם הרבה אקשן החברים שלי אמרו לי "אתה בנאדם משוגע אפילו סאב שיש ברכב שלי לא נותן את תוצאות כאילו.."

אם תרצה מבחן שמע ,תקפיץ אלי ותשמע (רק אל תשכח להביא אטמי אוזניים :wink:)

פורסם

תחליף את החוט למשהו עבה יותר - ככה ההתנגדות בין הסאבים למגבר תקטן באופן משמעותי, סביר להניח ש8 אוהם כרגע זה רחוק שנות אור מהמציאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חמוד רצח.

גם אני לפני שבוע בניתי תיבה לסאב GTO1202D

50 ליטר פתוחה.

השאלה שלי היא: מה הוא החומר ששמתה בתוך התיבה? והאם יש הבדל משמעותי בין אם שמת את החומר הנ"ל לבין אם היית משאיר תיבה ריקה?

• תוכן חדש...