Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שנה - בהתאם לתקציב . איזו מהם יותר חסכונית ואמינה ?

אשמח לשמוע המלצות נוספות

שלושתם מאוד אמינות, במיוחד הגרנד לאונה. אם ידני לא חובה אתה יכול גם לחפש קיה ריו, השנתון יהיה גבוה יותר משמעותית אבל קח בחשבון שמדובר ברכב בנאלי מאוד עם אבזור דל ורק 2 כריות אוויר. שים לב שההצעה הבאה שלי לא אובייקטיבית בכלל, אופל אסטרה 00-01.

פורסם

מנסיון רב

סיאט קורדובה 1400 או 1600 בהספק של 100 - 105 כ"ס.

תמורה מצויינת לכסף.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

המלצתי מניסיון: דייהטסו גראן - מוב.

מיניואן קומפקטי דמוי סטיישן, תא מטען ענק ונגיש (400 ליטר), מנוע 1.5 או 1.6, ידני או אוטומטי. אמין, נוח, משפחתי וכיפי גם לעיר וגם בינעירוני. שנתונים 1997 עד 2002, אם כי האחרונים נדירים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בחיפוש בלוח יד2 ראיתי היצע גדול של מאגן . לפי המחירים יש אפשרות ללכת על דגמי 00-02 .

האם מומלץ בכלל ? איזה דגם ? מה הם החסרונות והיתרונות ?

פורסם

מניסיון, מגאן ידני - תמורה הכי גבוהה לכסף.בטיחותי, מרווח, ביחס לאמינות אני לפחות לא יודע על מה מדברים.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לגבי המאגן : ראיתי שיש היצע גדול של המאגן - זה אומר שאין ביקוש גבוה ?

כדאי לבדוק את מאגן דיזל ( מחירים בריצפה ) ?

אשמח לקבל מידע על המאגן מבעלי ניסיון לגבי תקלות צפויות ועלות אחזקה

פורסם

rony שלום.

כבעלים של מגאן שנת 99 1.6 בנזין גיר ידני 4 דלתות(classic) במשך שנה זו ההתרשמות שלי:

1. תא הנוסעים מאד מרווח.

2. תא מטען גדול.

3. בטיחות:שתי כריות אויר ותוצאות טובות במבחני ריסוק.עד כמה שזכור לי בשנתונים הבאים,מ-2001,כבר יש 4 כריות אויר ו ABS,אבל תבדקי את זה,כי אני לא בטוח.

4. אבזור: 4 חלונות חשמל,מראות חשמליות ועוד,בקיצור-מאובזר באופן משביע רצון.

5. נוחות נסיעה גבוהה.

6. אמינות:כל עוד מדובר בגיר ידני,רכב שטופל בזמן ובמוסכים טובים (לא בהכרח מורשה יבואן) ולא הוזנחו תקלות-האמינות תהיה סבירה עד טובה.אני לא נאלצתי להזמין גרר עד היום..

7. עלויות אחזקה:הרכב אינו הזול ביותר לאחזקה.יש צורך להקפיד על חלפים מקוריים או של יצרן OEM (יצרן אשר מייצר את החלפים עבור יצרן הרכב) ועלות החלקים הללו אינה זולה ביחס לרכב מהשנתונים האמורים(תחילת שנות ה-2000) ,ולהקפיד לטפל במוסכים אשר מכירים את הרכב.כנ"ל לגבי נוזלים-שמן ונוזל קירור,כדאי להשתמש בנוזלים מתאימים/איכותיים.בקיצור-לא לזלזל ולא להזניח.

8. בקניה להקפיד,בנוסף לכל העצות האחרות,לקבל היסטוריית טיפולים ולבדוק שהטיפולים הדרושים כולל טיימינג נעשו ונעשו בזמן.

9. תעשי חיפוש בפורום לגבי הדגמים של המגאן בין השנים 01-06(דור I ודור II),הבנתי שדגמים אלו קצת פחות מוצלחים.

10. לגבי הדגשים של מנוע דיזל תמתיני לתגובות של כאלו שמכירים את הנושא.

בסה"כ,לדעתי זו יכולה להיות קניה מוצלחת מאד עבור שימוש למשפחה(נוחות,בטיחות,אמינות סבירה בהחלט ומחיר קניה זול יחסית) תוך הבנה שעלות האחזקה עלולה להיות מעט יותר יקרה מרכבים אחרים,בעיקר יפניים וקוריאנים,שניתן לרכוש בסכום דומה.

מקווה שעזרתי,

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...