Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מכוני טסטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הרשיון לחידוש אתה מקבל כחודשיים לפני פג-תוקף של הרשיון הקיים. אם תיגש לבצע טסט בסמוך לקבלת הרשיון החדש ותכשל, עדיין ישאר לך פרק זמן של כחודש וחצי של רשיון ישן שעדיין בתוקף. חלק לא מבוטל מהנהגים ינצלו את יתרת התוקף וימשיכו לנסוע, מתוך מגמה לתקן בהזדמנות את הטעון תיקון

במקרה זה, עדיין נשאר לך חודש וחצי ולכן תוכל לחכות 30 יום ולגשת לטסט במכון אחר. במכון האחר תצטרך לשלם עבור הבדיקה, כפי ששילמת עבור הבדיקה במכון הקודם. אין צורך לשלם שוב את עבור חידוש רשיון.

עקרונית, אם הרכב נכשל בטסט, משמע משהו לא תקין ע"פ פקודות התעבורה ולכאורה אסור לך להתמש ברכב לפני שיתוקן הליקוי.

אם תיגש לטסט ביום האחרון שבו עדיין יש תוקף לרשיון הנוכחי ויתגלה ליקוי, באפשרותו של מכון הטסטים לתת לנכשל רשיון תנועה זמני עד 7 ימים וזאת לצורך תיקונים בלבד. ישנם ליקויים חמורים שבהם מכון הטסטים לא יתן רשיון תנועה זמני, מה שאומר להעביר את הרכב לתיקון ע"ג גרר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אין לי את החודשיים זמן האלה יש לי כמה ימים.

זאת אומרת שאם הוא נכשל במכון מסוים ואין לי זמן לחכות 30 יום אני לא יוכל לעשות במקום אחר את הטסט?

פורסם

אם הרכב נכשל בטסט, אתה קודם כל צריך לתקן את הליקוי. רוב הליקוייים מתוקנים תוך מס' שעות, כך שלא תהיה לך בעיה לחזור לבדיקה חוזרת באותו המכון.

מדוע אתה חושב שבמכון טסטים אחר, יחפפו את הבדיקה ויעבירו אותך ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...