Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נכנסתי לתחנת דלק באיזור התעשיה רעננה

נכנסתי הפוך עם הפתח של הפיה מהצד ההפוך, אז עשיתי רוורס כדי להסתובב, פתאום בא איזה בחור מבוגר דפק לי בחזקה על החלון האחורי וצעק עלי לצאת מהתחנה ולהכנס מסביב - הוא כנראה חשב שאני בא לחנות ...

על הבוקר אני חצי ישן הוא הצליח להוציא אותי מהשלווה...

אמרתי לו שאם הוא היה מדבר בצורה נורמלית ולא צורח ודופק לי על השמשה אולי הייתי שוקל להקשיב לו...סיימתי את הרוורס וניגשתי למשאבה,

מתברר שהתרנגול הנפוח הזה הוא מנהל התחנה, והוא צעק למתדלק שלא יתדלק לי את הרכב - ואכן המתדלק סירב

האם לדעתכם יש טעם להתלונן על האדיוט הזה?

אם כן איפה?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זה מפריע לך כדאי לעבור תחנת דלק, יהיה יותר פשוט עבורך מאשר להתרוצץ בין משרדים ולהתלונן.

אלא אם כן יש לך זמן פנוי ואתה מעוניין לבזבז אותו על כך.

תוכל לבדוק זאת באתר האינטרנט

www.mot.gov.il

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי כנס ברוורס למשאבה לתידלוק עצמי ותדלק כאוות נפשך.

בהחלט קןרה שבתחנות דלק אנשים באים הפוך אם בגלל תור ארוך לצד שלהם, או בגלל טעות.

אז גם אם לדעת בעל התחנה אתה תוקע את התור או משהו, יש צורה לדבר ולא צריך להשתולל כמו שעשה.

אם היית איזה חמום מוח, יש להניח שאותו מנהל תחנה היה מצטער על שפתח את הפה.

וכמו שאתה כותב, אם היה מבקש יפה, היית עושה זאת.

לכן אין טעם לתגובה Ahbarony שעושה רושם כי מטרתה היא להקניט אותך ולא יותר מזה.

אתה יכול להתלונן, אבל הוא בעל התחנה. אז זה לא יעזור כלום. מי יגיד לו משהו ?

פורסם

אתה יכול לכתוב מכתב + להתקשר למנהל שלו - בטוח שזאת רשת של תחנות דלק ולא תחנה בודדה.

גם לי קרה שהתבלבלתי ועשיתי רוורס וכולם חיו באושר ועושר עד היום הזה.

השאלה היא - מה זה יתן לך כל ההתעסקות הזאת?? אתה תחזור אליו יום למחורת ותעשה דווקא רוורס??

עד היום בערב בכלל תשכח מכל התקרית.

פורסם

אני לא יודע על איזה תחנה מדובר, אבל בשנים האחרונות יש מגמה של חברות הדלק הגדולות לקנות את התחנות מבעליהן.

ככה שסביר להניח (במיוחד אם מדובר על תחנה של "פז") שמנהל התחנה הוא לא הבעלים של התחנה.

במקרה כזה אתה יכול לשלוח תלונה לחברת הדלק, לציין בפניה את המקרה, ולהכריז קבל עם ועדה שמעתה והלאה אתה מחרים את התחנות שלהם (ולא, בפועל אין להם איך לבדוק שאתה באמת עושה את זה).

באשר לשאלה האם התחנה היא שטח פרטי;

התחנה היא שטח פרטי בעל זיקה ציבורית. לצורך העניין, בדיוק כמו קניון.

אבל אין לזה שום קשר למקרה שקרה לך. בין אם מדובר בשטח פרטי או ציבורי - לא נמנעה ממך כניסה לשטח התחנה.

מה שנמנע ממך הוא קבלת שירות. אני לא מודע לחוק הספציפי המתייחס לתחנות דלק, אבל מבחינה עקרונית, בעל עסק יכול לסרב לתת לך שירות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קודם כל "נאה דורש נאה מקיים"

תתנהג כמו בנאדם, תכבד את החוקים ורק אח"כ תצפה ליחס.

קמת בהלם הבוקר, נכנסת הפוך? קורה.

תתישר כמו בנאדם ואח"כ תבוא בטענות לזולת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פותח השרשור סה"כ עשה טעות, והוא לא צעק על אף אחד.

גם אם זה לא לפי "מנהל תקין", לא קרה כלום.

תתנהג כמו בן אדם ?

הוא התנהג כמו בן אדם - שטעה.

ההתלהמות הייתה מצד מנהל / בעל התחנה.

פורסם

אם זאת הייתה תחנה פרטית אז לא נראה לי שיש לך הרבה מה לעשות בנידון. אבל אם זאת אחת מהרשתות, קורה שבאותה תחנה קיים מנהל ממורמר על החיים שלו וחושב שהוא בעל הבית של העולם אז הוא מרשה לעצמו להתנהג(וקרו מקרים) ואם בא לך להמשיך להתעסק עם זה תלך יותר גבוה ותהיה בטוח שזה יטופל.

פורסם

שטח תחנת דלק הוא שטח פרטי. כבעל שטח פרטי, בעל התחנה או מנהלה רשאי לסלק אותך משטח התחנה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
שטח תחנת דלק הוא שטח פרטי. כבעל שטח פרטי, בעל התחנה או מנהלה רשאי לסלק אותך משטח התחנה.

אתה בטוח בזה?

גם קניון הוא שטח פרטי ובעל קניון לא יכול לגרש אותך ממנו או לסרב להכניסך אליו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה צודק!!!!!

ראיתי באמת הרגע בספר החוקים פרק ב פסוק א כתוב (אחרי לא תגנוב):

"לא תחמוד אשת רעיך"

"לא תגנוב"

"לא תבצע רברס בקצה תחנת הדלק"

פורסם
אם זאת הייתה תחנה פרטית אז לא נראה לי שיש לך הרבה מה לעשות בנידון. אבל אם זאת אחת מהרשתות, קורה שבאותה תחנה קיים מנהל ממורמר על החיים שלו וחושב שהוא בעל הבית של העולם אז הוא מרשה לעצמו להתנהג(וקרו מקרים) ואם בא לך להמשיך להתעסק עם זה תלך יותר גבוה ותהיה בטוח שזה יטופל.

זו רשת - דלק

השאלה איך אני יודע אם התרנגול הנפוח וחסר תודעה שירותית שם הוא בעל התחנה (לפי השעון זהב שהיה לו על היד הוא בעל התחנה)

פורסם

לפי דעתי למרות שהוא בעל התחנה הוא כפוף לאחת הרשתות כמו סונול, פז, דלק וכד' ואולי אתה יכול לפנות אליהן בתלונה

שים דגש שאתה לא תחזור לתדלק התחנה הזו ונראה מה תהיה תגובתן

אנא עדכן

בהצלחה

אני המקור בלי שום קשר לציפור......:2gunfire:

פורסם
זו רשת - דלק

השאלה איך אני יודע אם התרנגול הנפוח וחסר תודעה שירותית שם הוא בעל התחנה (לפי השעון זהב שהיה לו על היד הוא בעל התחנה)

לפי הסגנון שלך - נראה שגם לך יש עוד דרך להתבגר.

עצה שלי - למדת לקח, פעם הבאה כנס לתחנת הדלק כמו בן-אדם.

תאר לעצמך סיטואציה - הוא מעיר לך, אתה אומר סבבה, נכנס כמו שצריך - ומתדלק.

לא הרבה יותר פשוט?

במקום זה מה בחרת? להיות גבר, להמשיך ברוורס ולעשות לו דווקא.

אלא שהוא לא אבא שלך ולא אמא שלך, ואולי הוא לא יכול לגרש אותך, אבל הוא יכול לסרב לתת לך שירות - וזה מה שקרה.

סה"כ חלק מתופעה הולכת ומתרחבת בחברה הישראלית של "מגיע לי ומותר לי ואם טעיתי אז בטח יסלחו לי"

בברכת התבגרות נעימה

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני חושב שלפני הכל, מנהל התחנה צריך להתנהג ולהתנהל בצורה הולמת.

לא מבין בכל הצד המשפטי, אבל יכול להיות שאם תתנסח כמו שצריך ותדאג להסביר שאתה והמשפחה שלך מגיעים לתחנה באופן קבוע, ומעתה והלאה אתם מתכוונים להפסיק, אולי זה יעזור.

כמו שאמרו- אם היית מישהו אחר, זה יכול היה להגמר ממש רע.

• תוכן חדש...