Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אחותי עשתה לאוטו שלה טיפול לפני כחודש ובטיפול החליפו סליל מצייב לדבריה(זה מה שהיא אמרה לא הייתי שם) ומאז הטיפול האוטו משמיע רעש של חריקה/ שריקה בזמן הנהיגה ובנוסף כשלוחצים על הבלם יש כמו שיפשוף מכה קלה מכיוונן הברסים.

הייתי הבמוסך ולא יודעים להסביר לי מה זה

פורסם
שלום לכולם אחותי עשתה לאוטו שלה טיפול לפני כחודש ובטיפול החליפו סליל מצייב לדבריה(זה מה שהיא אמרה לא הייתי שם) ומאז הטיפול האוטו משמיע רעש של חריקה/ שריקה בזמן הנהיגה ובנוסף כשלוחצים על הבלם יש כמו שיפשוף מכה קלה מכיוונן הברסים.

הייתי הבמוסך ולא יודעים להסביר לי מה זה

האם כוונתך לסליל הצתה? אם כן אז אין שום קשר לרעש.

האם החליפו ברקסים בטיפול? אם כן אז יכול להיות שיש קשר לרעש.

האם טיפלת במוסך שרות של דייהטסו?

כמו כן האם יש לך קבלה של הטיפול המדובר?

פורסם
האם כוונתך לסליל הצתה? אם כן אז אין שום קשר לרעש.

האם החליפו ברקסים בטיפול? אם כן אז יכול להיות שיש קשר לרעש.

האם טיפלת במוסך שרות של דייהטסו?

כמו כן האם יש לך קבלה של הטיפול המדובר?

לא סליל הצתה החליפו חלק באזור הגלגלים הקדמים חלק שממוקם מאחורי הדיסקים

החליפו ברקסים בטיפול

טיפלתי במוסך מורשה של דייהטסו והרכב עדיין באחריות(החלקים הוחלפו באחריות)

אין לי קבלה

פורסם

האם החליפו לך חיישן ABS?

הרעש כשאתה נותן ברקס יכול להיות שששכחו להרכיב לך קפיץ של הדיסקיות. ואז כשאתה נותן ברקס יש רעש של מכה קלה.

ויכול להיות שהברקסים לא התאימו את עצמם.

עצה שלי גש למוסך שהחליף לך את הברקסים ותן לבוחן רכב שם לעשות סיבוב שישמע את הרעש שיש לך.

• תוכן חדש...