Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fi Q/SI Mag V4/IDMAX?

D.A 91
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכנן לרכוש סאב,רוב הסיכויים שהסאב יירכש משומש או מחו"ל ככה שהמחיר הוא לא הפקטור,

הבנתי שעם הIDMAX יש בעיה שהוא נקרע מהר,על הSI Mag לא מצאתי הרבה השוואות והבנתי שלא מייצרים אותו יותר + קראתי שלא כדאי לשים בתיבת Ported אלה רק Sealed,הFI Q עלה גם כאופציה במיוחד בגלל שהוא יכול להגיע בגודל של 15" אבל אני לא רואה הרבה המלצות בפורום כמו על הIDMAX אבל זה נראה לי יותר כמו "ללכת אחרי העדר" מאשר סאב שבאמת כדאי,

אני מחפש את הביצועים הגבוהים ביותר בין הסאבים (SQL) עוצמה חשובה,דיוק ומהירות.

המוזיקה שאני שומע הכי הרבה זה ראפ דברים מלאים בבאס אז אני מחפש צליל עם בשר אבל גם מדוייק שלא ימרח.

שומע לפעמים גם דאנס,טיפה אלקטרוני (לא פסיכודאלי ודברים שמבלבלים את המוח יותר מיינסטרים של הז'אנר).

אשמח גם לדעת איפה אפשר לשמוע את הסאבים,האם יש מקום שאפשר לשמוע את הSI Mag וה Q?

אין לי בעיה להגביר עם Arc או Sundown יש מצב שאני אוכל להשיג ZPA 0.5(מחיר זה לא ממש בעיה תמליצו על הקומבו שהכי כדאי מבינהם אבל כמובן שלא יגלוש מעבר ל1000$) ד"א הסאב הולך לשבת בCivic Hatchback 00.

תודה.

פורסם

מישהו מוכן לשפוך קצת אור על AA Havoc בהשוואה אליהם? הבנתי שQ אין אפשרות לשמוע,Havoc יש לשמיעה בארץ? (נניח ואני רוצה לחפש משומש) מה המחיר של חדש בארץ? (להתחשב בעובדה שהתא מטען של הסיויק לא גדול ויש פעמים שאני לא יוכל לפרק את הכסא האחורי בגלל חברים

פורסם

יש הרבה להשמעה

תשאל את אליקו הוא יגיד לך כבר אצל מי יש

ל RONI P יש לעוד כמה חברה בפורום תתענין תחפש גם W6 / W7

SPL

SI MAG יש ל nimikipod הוא טוען שזה הסאב הכי SQ שנשמע אז לא יודע כמה זה יתאים לך ל SPL שאתה מנסה להשיג

Q סאב משוגע.

בהצלחה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הq.היה לי את ה15 אינץ, מדוייק וחזק מאוד יורד לתדרים נמוכים בצורה מעולה ובתיבה אטומה ניגן גם גבוהים בצורה טובה. ההאבוק גם סאב מצויין. לאלי יש 2 q למכירה אם אני לא טועה

לא ראית הרבה המלצות בפורום כי יש רק 4 כאלה בארץ(כולם 15)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
היי,

אני מתכנן לרכוש סאב,רוב הסיכויים שהסאב יירכש משומש או מחו"ל ככה שהמחיר הוא לא הפקטור,

הבנתי שעם הIDMAX יש בעיה שהוא נקרע מהר (יש הודעה שלי כאן לגבי הכל מה שקשור לנקרע ולא נקרע)

,על הSI Mag לא מצאתי הרבה השוואות והבנתי שלא מייצרים אותו יותר + קראתי שלא כדאי לשים בתיבת Ported אלה רק Sealed,הFI Q עלה גם כאופציה במיוחד בגלל שהוא יכול להגיע בגודל של 15" אבל אני לא רואה הרבה המלצות בפורום כמו על הIDMAX אבל זה נראה לי יותר כמו "ללכת אחרי העדר" מאשר סאב שבאמת כדאי,

אני מחפש את הביצועים הגבוהים ביותר בין הסאבים (SQL) עוצמה חשובה,דיוק ומהירות. למקרה הזה IDMAX תפור ב-100%.

המוזיקה שאני שומע הכי הרבה זה ראפ דברים מלאים בבאס אז אני מחפש צליל עם בשר אבל גם מדוייק שלא ימרח.

לגבי ראפ היתי ממליץ יותר על Q.

שומע לפעמים גם דאנס,טיפה אלקטרוני (לא פסיכודאלי ודברים שמבלבלים את המוח יותר מיינסטרים של הז'אנר).

אשמח גם לדעת איפה אפשר לשמוע את הסאבים,האם יש מקום שאפשר לשמוע את הSI Mag וה Q?

אין לי בעיה להגביר עם Arc או Sundown יש מצב שאני אוכל להשיג ZPA 0.5(מחיר זה לא ממש בעיה תמליצו על הקומבו שהכי כדאי מבינהם אבל כמובן שלא יגלוש מעבר ל1000$) ד"א הסאב הולך לשבת בCivic Hatchback 00.

תודה.

הכל תלוי בטעם אישי. אני ממליץ לשמוע את כל האפשרויות ואז להחליט.

פורסם

תודה רבה.. כנראה שהMAG ירד מהפרק מכוון שקשה להשיג אותו,נשאר לשמוע את הIDMAX והQ ולהחליט בינהם...

אלא אם למישהו יש קצת מידע על AA Havoc

פורסם

ה Q וIDMAX הם 2 קיצונים שונים

האחד SPL רצחני והשני SQ רצחני.

מה אתה מכוון?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם
ה Q וIDMAX הם 2 קיצונים שונים

האחד SPL רצחני והשני SQ רצחני.

מה אתה מכוון?

לא מדוייק.

שני הסאבים הם SQL.

הQ מוצהר ע"י היצרן כסאב הSQ של המותג וגם נשמע כך. אולי מכאן שמו Q - [quality]

במקביל, הIDMAX סאב חזק וגם נשמע כך.

הם נשמעים שונה - זה נכון, אבל שניהם משמשים לאותה אפליקציה.

פורסם

עצם היותם כמו שהם אני מגדיר אותם ככה

ה IDMAX סאב שנשמע פשוט טוב,מדוייק,יורד נמוך בצורה נפלאה חזק שרוצים אך לא חזק מדי.

ה Q סאב שפשוט נשמע חזק, יורד נמוך ולא מעוות שום צליל גם שמתעללים בו מזכיר לי סוג של רעם

פשוט מפלצת.

אם נשים את שתיהם על הסקאלה אז

רעשאיכות

ה Q באמצע ונוטה לימין

ה IDMAX באמצע ונוטה לשמאל

פורסם

אתה יודע איפה הבעיה במשוואה שלך ?

שאתה מגדיר "אגרסיביות" בסקאלה הנגדית לאיכות

סאב יכול להיות מאוד אגרסיבי ומאוד איכותי באותו זמן

לא כל סאב SQ חייב להיות סאב של "ילדות" שנותן באסים שלא יצליחו להפחיד עכבר

הQ בשום מצב, בשום מקרה לא מייצר רעש

הוא מייצר סאונד, וסאונד מעולה, נכון שהוא הרבה יותר אגרסיבי ו"מכסח" מאשר IDMAX, לטוב ולרע,

אבל בסקאלת הרעש כמו שאתה אומר, IDMAX וQ נמצאים באותו מקום בדיוק

פורסם

מי כמוני יודע שהאולטימו שלי הוא סאב SQ אבל עדיין אגרסבי.

או IDMAX אותו דבר.

ה Q הוא שונה משתיהם הוא מאוד אגרסיבי אך עדיין איכותי.

יש הבדלים בין שני הסאבים אתה לא מסכים?

פורסם

בהחלט שיש הבדלים

אופי הצליל שונה

הIDMAX מאוד מאוד לוקה בחסר בכל הנוגע לנפח

למולו ה-Q סוגר את הפינה מעולה,

הוא קצת פחות חד בדקירות מהMAX, הוא יותר נותן סטירות שמפרקות את הלסת

פה בדיוק לדעתי הכאוס יודע להתייצב בדיוק בין שניהם ולתת בדיוק את מה שאני מחפש

אולטימו

MAX

Q

כאוס

אודיופיל

סיז

ואפשר להכניס עוד הרבה לרשימה הזאת, כולם סאבים לא פחות ממעולים, כולם סאבים מאוד מדוייקים והכל פה זה כבר משחקים של אופי צליל, תיבות, הגברה נכונה יותר, כיוון, האלמנטים איתם הוא משתלב וכו'.

אין פה איכותי יותר ופחות לטעמי

• תוכן חדש...