Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fi Q/SI Mag V4/IDMAX?

D.A 91
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה MAG המשומש שלי נמכר.

בשבוע הבא יותקן החדש בקופסא חדשה, משופרת ומותאמת יותר.

אגב, מכל הרשימה שהובאה פה, לדעתי, הסאב שהכי מתקרב ל MAG ב SQ זה האולטימו. סאב מדהים.

...CASKA for life

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד מאוד חשוב, שיש בארץ רק Q 15 וכולם היו במערכות של אנשים שאוהבים באס חזק. אם מישהו יזמין מאליקו את ה10 או 12 אינץ וישים אותו בתיבה אטומה מתאימה אני מאמין שזה ישנה דעה של המון אנשים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גורל אני די בטוח שהכאוס יותר מקביל לssd לא? בכל מקרה כולם מאותה משפחה ולכולם יש סאונד שקולע לטעם שלי

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי מה שסיפרתם על הQ זה מה שאני מחפש אבל עד שלא שומעים,לא יודעים לא משנה כמה תיאורים יהיו,אני ילך לשמוע את שניהם ויחליט.אולטימו נראה לי יקר.ד"א יהיה אפשר לבנות תיבה שלא תחנוק את הQ ולא תהיה ענקית? ותגנוב לי את כל הבאגז' (אל תשכחו, הסאב ישב בתוך תא המטען של הסיויק האצ'בק EK).

הזכירו פה גם הגברה נכונה.איזה מגבר ישב הכי טוב על הסאבים האלה?

,rockford t1500-bd1

sundown saz1500,

arc audio 1000,

phoenix gold zpa 0.5

אלה המגברים שחשבתי עליהם,אם למישהו יש הצעה אחרת שיציע אני פתוח לכל דעה בכדי ללמוד כמה שיותר.

פורסם

הקיו ישב אצלי בתיבה של 60 ליטר אטומה והיה נפלא. מניסיון סאנדאון 1500 ב2 אום יהיה מצויין על הסאב הזה או סאנדאון 1000 ב1 אום אמור להיות שילוב טוב גם

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני גם ממליץ לך לשמוע את האבוק 15 אם הגברה נכונה וכיוונים נכונים תוצאה מדהימה לפי דעתי תראה מתי המפגש הקרוב ותברר מי מגיע ווכה תתוכל לשמוע את כול הסאבים(רובם) על המגבר שלך ולהחליט מה אתה יותר אוהב ..

• תוכן חדש...