Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נתקלתי באוטו למכירה שהחליפו לו את המנוע למנוע חדש ש"עשה רק 10 אלף קילומטרז'"

אני מתאר לעצמי שקילומטרז' לא מסתמך אך ורק על המנוע, כך שרציתי לשאול במה עוד קילומטרז' פוגע

אם מחליפים מנוע אפשר "לאפס" את מד הקילומטרז' כאילו שהאוטו חדש? לא נשמע לי הגיוני

אשמח למי שיסביר לי במה עוד האוטו יכול להפגע והאם שווה לקנות אוטו בסגנון?

תודה לעוזרים :]

פורסם

בד"כ כאשר מחליפים מנוע מדובר במנוע "חדש" על הרכב ,אבל לא "חדש" מהיצרן.

אם הרכב לא באחריות היבואן ,סביר להניח שהחליפו מנוע מיבוא או במקרה היותר גרוע מפירוק מקומי.

בכל מקרה ברכב יש הרבה מאוד מכלולים שמושפעים מהק"מ שהרכב עבר ,והק"מ לא מתאפס ברגע החלפת מנוע.

פורסם
בד"כ כאשר מחליפים מנוע מדובר במנוע "חדש" על הרכב ,אבל לא "חדש" מהיצרן.

אם הרכב לא באחריות היבואן ,סביר להניח שהחליפו מנוע מיבוא או במקרה היותר גרוע מפירוק מקומי.

בכל מקרה ברכב יש הרבה מאוד מכלולים שמושפעים מהק"מ שהרכב עבר ,והק"מ לא מתאפס ברגע החלפת מנוע.

אני אציין שהמנוע החדש הוא משנת 2007

ואני אודה לך אם תפרט על שאר המכלולים שמושפעים מהק"מ שהרכב עובר

פורסם

אם מדובר ברכב חדש, ושמו לו מנוע אחר, מפרוק / ייבוא - זו לא אורקציה גדולה.

אם מדובר בפיאט אונו משנת 94, אז אולי החלפת המנוע דווקא מעלה את ערך הרכב.

כל מקרה לגופו.

אם לא תמצא מידע במנוע החיפוש של הפורום, אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש, בתנאי שהוא עם סימני פיסוק. אחרת הוא שוב יינעל לך.

אנא עזור לא להרוס את מת הפורום שהגענו אליה. תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...