Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה X-Body בעלי הנעה קדמית יצאו לשוק כדגמי 1980 - אפילו בארץ:

http://en.wikipedia.org/wiki/GM_X_platform

נמרוד

באותה תקופה שנת הדגם בארץ החלה ב-15 באוגוסט.

שנת 1980 היתה חריגה והחלה מאוחר (כנראה במהלך אוקטובר) בשל העובדה (שכנראה) במשרד הרישוי לא הספיקו להערך בזמן לשיטת המספור החדשה בת 7 הספרות.

דוד שלי קנה אז ביואיק סקיילרק חדשה, ונאמר לו בסוכנות שהמכונית במלאי ואם הוא ירצה לקבל אותה כמודל 1980 הוא יצטרך לחכות מס' שבועות בשל המעבר ללוחיות רישוי בנות שבע ספרות.

הדוד החליט לוותר וקיבל את הרכב כשנת 1979 עם מספר בין שש ספרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמתי לב שאין הרבה מכוניות משנת ייצור 1980, 79 ו 81 יש הרבה יותר, למה זה? לא קנו הרבה מכוניות בשנה הזאת?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
ועוד כמה

האלקמינו הייתה בבעלותי בעבר ,ואגב המדבקות בדלתות אני הדבקתי...הרכב בשיפוץ אצל בחור במושב לידי.

פורסם
האלקמינו הייתה בבעלותי בעבר ,ואגב המדבקות בדלתות אני הדבקתי...הרכב בשיפוץ אצל בחור במושב לידי.

אם זו הפיאט 132 מנתניה, אז היא כבר מתה. אני מכיר את הבעלים, רק לא זכור לי מה עלה בגורלה. אבל משהו לא טוב...

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

איך לא חשבתי - עוד 3 שנים ניתן יהיה לייבא טויוטה AE86 עם הגה שמאלי מארה"ב ואירופה (בתנאי שיישאר מהן משהו)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רק ללא מפה או מצפן שהגדירו את יעודה בחיים. ב-1981 היא נפחה את נשמתה סופית.

יתכן ובשנת 2010 אחד מהטנדרים שנולד בשנת 1980 יעבור הנשמה + מס' מכות חשמל שיחזירו אותו לחיים , העניין במשא ומתן ... :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
מס' מכות חשמל שיחזירו אותו לחיים :wink:

לאן תחבר את ההארקה של מכות החשמל ? לפיבר :?

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
כמעט, אבל לא בדיוק. המכוניות האלו יצאו לשוק באפריל 1979 - ואפילו בארץ הספיקו להמכר כדגמי 1979, שיובאו ביבוא סדיר. על השתיים שצינת נוסיף את הפונטיאק פניקס והאולדסמוביל אומגה.

מנוען הבסיסי של המכוניות האלו כונה "דוכס הברזל". 4 צילינדרים ו-2.5 ליטר שהפיקו 90 כ"ס עלובים.

ישנה אחת נוספת והיא - שברולט מונזה עם מנוע וי-6 נפח 3.2 בשתי תצורות גוף - אחת ב- 3 "קופסאות" ואחת בתצורת הצ'באק.

היתה לי כזו - שנת 1979 , נמכרה ונוסעת עד היום אצל מישהו באזור השפלה.

מצא משה

פורסם
שמתי לב שאין הרבה מכוניות משנת ייצור 1980, 79 ו 81 יש הרבה יותר, למה זה? לא קנו הרבה מכוניות בשנה הזאת?

שנת 1980 היתה שנת דגם קצרה יותר מ-1979 ו-1981.

1979 היתה שנת הדגם האורכה ביותר לפני שנת 2008 ונמכרו במהלכה 42000 כלי רכב.

שנת 1980 אכן התאפיינה ברגיעה יחסית בשוק הרכב.

בשנת 1981 שבאה אחריה החלה תקופת פריחה בשוק הרכב בגלל ההטבות של שר האוצר יורם ארידור שהוריד משמעותי את המיסוי על כלי רכב בנפח של עד 1300 סמ"ק, דבר שגרם ליצורים מאוד מוזרים להימכר בארץ כמו:

אודי 80 1.3, קורטינה/סיירה 1.3 סובארו 1.3 אוטומטית, פיאט 131 1.3 אוטומטית וכו'

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
איך שכחתם את הרנו פואגו??? היפה מכולם! שלארץ הגיע ב81

ורק שלי עדיין צריכה לעמוד עוד 5 שנים עד לאספנות...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אפרופו מכוניות משנות ה-80 והלאה- אז, למי שעוד לא יודע- תכנית גריטה ה"מהוללת" יצאה לדרך, אז סביר להניח, שלא רבות מכוניות, שיגיעו לאספנות מתחילת השנה הזו והלאה!:cry: הייתם צריכים לראות את התורים במשרד הרישוי להשבתה!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי, מדובר גם כך במכוניות שלא היה שום סיכוי שישרדו עוד 8-9 שנים.

בעליהן של המכוניות הללו פשוט יקבלו סכום גבוה פי 5 או 6 ממה שהיו מקבלים בגריטה "חופשית".

לסטטוס "אספנות" ניכנסות מעט מאד מכוניות כל שנה, כך זה היה תמיד, כך זה יהיה וכך זה גם צריך להיות !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...