Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אבל אם קודם הייתי יכול ליקנות את האוטו, אפילו במצב "סביר" יחסית בסכום של כ-500-1000 ש"ח- אז היום כנראה שכבר לא, ואני לא יכול לשלם כל כל דבר 3K פלוס, ויש עוד הרבה כמוני!:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה אתם, גנאדי וכל חובבי האוטובוסים?

שכחתם את האוטובוס הקלאסי?

מרצדס 303?

לפני שלושים שנה בא המשלוח הגדול של אגד (למרות שכמה יחידות שרתו עוד קודם...)

(תצלום, אתר אגד)

HZ_107_0303_B_9.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ורק שלי עדיין צריכה לעמוד עוד 5 שנים עד לאספנות...:?

יש לך רנו פואגו?? אם כן אני ישמח מאוד לראות תמונות! זאת האחת המכוניות האהובות עליי! חשבתי שכבר לא שרדו כאלה בארצנו

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אפרופו מכוניות משנות ה-80 והלאה- אז, למי שעוד לא יודע- תכנית גריטה ה"מהוללת" יצאה לדרך, אז סביר להניח, שלא רבות מכוניות, שיגיעו לאספנות מתחילת השנה הזו והלאה!:cry: הייתם צריכים לראות את התורים במשרד הרישוי להשבתה!:evil:

גם אין כבר הרבה מודעות ביד 2 של מכוניות ישנות במחיר של עד 3000 ש"ח, יש הרבה אנשים שמחפשים לעשות מיזה כסף

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=1989&Auto=&fromPrice=500&untilPrice=3000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
יש לך רנו פואגו?? אם כן אני ישמח מאוד לראות תמונות! זאת האחת המכוניות האהובות עליי! חשבתי שכבר לא שרדו כאלה בארצנו

יש עוד כמה בארץ, כולל נוסעות, אבל לא הרבה. שלי לא במצב מדהים, אבל במצב נסיעה, ומחכה לתורה להשתפץ ולחזור לכביש. גם אני מאד אוהב את האוטו הזה, וזו הסיבה, מן הסתם, שיש לי אותו!:-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איפה אתם, גנאדי וכל חובבי האוטובוסים?

שכחתם את האוטובוס הקלאסי?

מרצדס 303?

לפני שלושים שנה בא המשלוח הגדול של אגד (למרות שכמה יחידות שרתו עוד קודם...)

(תצלום, אתר אגד)

לא שכחנו- אבל מבחינתי ה-0303 קיים עוד לפני, במיוחד, שאני עדיין לא איבדתי סופית את התיקווה למצוא אחד מסוף ה-70 עם המזגן מאחורה!:oops:

פורסם

לי היתה פולגסווגן דרבי שנת 80

אחת המכוניות היותר טובת שהיו לי קניתי אותה ב1986 היו לה 10000 קילומטר מעניין מה איתה היום

אני עוד רואה דרבים כאלו פה ושם.

עופר בן צבי

פורסם

אין ספק כי מכוניות רבות משנות השמונים פשוט יעלמו בגלל חוק הגריטה,דבר זה יוביל לצמצום מהיר במצבת השנתונים האלה.בנוסף יעלמו גם רכבים כאלה ממגרשי הברזל והגרוטאות ויהיה קושי להשיג חלקים משומשים בעיקר חלקי פח שהיו נפוצים עד עכשיו במיגרשים.

חן.

פורסם
רוצה לרשום אספנות לרכב 1980 יש לו טסט מה הפרוצדורה...

תודה

לך למשרד הרישוי, ותבקש להעביר לסטטוס "אספנות" (במידה והרכב רשום על שימך) !

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...