Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיג קד(מי) ימ(ני)

חור במערכת פליטה

חופש הגה

תותבים למשולשים

גומיה לציריה שמאל

הייתי היום במוסך הקבוע שלי ויש לי הרגשה שהוא לא בדיוק רוצה אותי בתור לקוח ושהאוטו המסרוח שלי עושה לו שם רע, אז אני מחפש מוסך שיתן לי הצעת מחיר שפויה יותר ממה שהוא נתן לי.

הוא אמר לי שיעלה לי סביבות ב2.5K לליקויים למעט הצמיג (את זה עושים בפנצ'ריה).

הוא אמר שחור במערכת פליטה מחייב אצלו החלפה והוא לא עושה הלחמות למרות שהחור קטן ולא מצדיק החלפה.

תותבים סביבות ה700 שקל

גומיה לציריה סביבות ה500 שקל

וחופש הגה יכול להתחיל מ400 כי הוא לא העלה את האוטו על ליפט בכלל.

מכובדיי, זה הוגן ההצעת מחיר?

אם לא, אני מחפש מוסך באיזור חולון/ת"א שינסה לפחות לתת לי הצעת מחיר שפויה יותר.

בברכה, שביט

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

גומיה לצירית פונטו ב500 ש"ח?? בכסף הזה אפשר לקנות שתי צריות קומפלט...

אני מכיר מוסכים באיזור חיפה, אבל כל מוסך שפוי יחתוך הצעה כזו בחצי, אלעק לא מרתך חור באגזוז, אולי הוא התבלבל בין פונטו S55 למרצדס S500.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

המוסכניק מורח אותך כמו לאבנה על פיתה דרוזית... תברח מהר.

גומיות לציריות, גג 100 שקלים אפשר למצוא ב50 גם.

ריתוך במערכת הפליטה יכול להיות סביב ה150 תלוי איפה.

תלך למוסך אחר ושיהיו הגונים איתך ואני בטוח שתצא בהרגשה טובה ואל תשכח לעדכן בסוף מה היה.

פורסם

הבנתי את הלך הרוח פה וגם כנראה שקיבלתי את האלמנט בכל טיפול שהלכתי אליו.. גם בהתייעצות עם אנשים אחרים.

יש המלצה למוסך אמין באיזור חולון/ת"א?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

בזמנו,כשלדייהו שלי נשר הצינור מהדוד האחורי הפנה אותי ליין-מן למוסך אגזוזים באזור שלכם. דיברתי שם עם בחור בשם אייל. בא נקצר ונאמר שאחרי שקיבלתי מאייל את הצעת המחיר, השתלם לי לבוא מהרצליה עד בת-ים.

השירות שקיבלתי שם היה מעל ומעבר. הם עושים גם הלחמות אם אפשר. אני החלפתי לדוד חדש כולל עבודה בקצת יותר מהמחיר שרשם לך פה מישהו מעלי להלחמת טלאי.

אז חיפשתי קצת בעמוס השרת והנה התשובה המקורית של ליין-מן

יש מפעל טוב לאגזוזים בבת-ים , יש להם גם סניפים .

" אפל - אגזוזים "- יוחנן הסנדלר 9 בת ים

טלפון: 03-5510938

צור אתם קשר , שאל על מחירים , ואם יש להם סניף או ספק באזור שלך.

אייל.

נתקו

עריכה: אגב,אותה הדייהו,שתהיה לי בריאה, נכשלה השנה על גומית ציריה שמאל. התיקון כולל החלק,עבודה וכוון פרונט חובבני משהו (בעזרת סרט מדידה,אמנם עבר טסט אך נבדק מחדש במכון פרונטים של חבר למען השקט הנפשי שלי) עלה לי 200 ש'. לא יודע איזה אינדיקציה זה נותן לך לגבי סוג רכב אחר לגמרי, אבל לידיעתך.

תותבים מאחורה בהונדה שלי עלו לי משהו כמו שרשמת לפני שנה כולל עבודה ומע"מ, רוב הכסף היה עבור עבודת הפירוק. מחיר החלקים היה זניח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לתיקון בעיות המכונאות, גש אל חבר הפורום אורן ב"אורן שרותי רכב" שברח' המרכבה 15 א.ת חולון (בצד שמאל של המבנה),

טל' 03-6540818 או 054-7788242 או 057-2002525 והוא גם יכוונך למקום טוב להחלפת הצמיג.

דרך אגב, צריך להחליף 2 צמיגים (שישהיו שווים על אותו הסרן) ואת החדשים להרכיב מאחור (והאחוריים להעביר קדימה).

לגבי חור במע' הפליטה, גש אל מכון מקצועי אמין והוגן "סלינס" שברח' הפלד 25 א.ת חולון, טל' 03-5508120

או 03-5590319 לאיציק או ברוך.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...