Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חברים - מה עדיף באמת ?

הסבירו שיקולים לכאן או לכאן.

שיהיה יום מקסים לכולם,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני אישית רוחץ בתקופה האחרונה עם כל הבוץ והרפש של החורף- במכונה וותיקה ואמינה שמפעילים אצלי בעיר,ללא סריטות האוטו יוצא ממש נקי!

בימי הקיץ אני שוטף באופן אישי וידני ,שמפו +ווקס של דופון.

אגב רז יש לנו מקום בחדרה שקיבלתי עליו המלצות ממש חמות,מדובר על עסק לשטיפה ידנית.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בכיכר המשטרה כאשר אתה ממשיך ישר לכיוון פסי רכבת,ממש אחרי הכיכר ברמזור מצד ימין שלך [בצמוד למגרש רכבים של סמי] לא זוכר את ההמלצה.יוצא לי מדי פעם לעבור ולראות את התוצאה,חבר בעל יונדאי קופה שהיה וטיפל שם.

מחירים ורמת עבודה מקרוב אני לא יודע כי לא ניסיתי לברר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לקוח מפרק של FIFTH GEAR

הם בוחנים 3 שטיפות - מכונה, ידנית עם לחץ מים וסיבון מטאטא, וידנית לגמרי.

לשטיפות מכניסים מכוניות שהוכנו במיוחד - ברמה של ה "דיטיילר" :D על מנת לזהות נזקים שנעשן לצבע במכסה המנוע.

המסקנה כמה שאני זוכר, מפתיעה - הכי פחות נזק נגרם במכונה האוטומאטית.

אני בכל מקרה מעדיף לשטוף בעצמי - ככה גם לומדים להכיר את כל השריטות המעצבנות באוטו :D. ומה לעשות אני סומך על עצמי יותר מאי אילו בעלי מקצוע, לפחות בקטע הזה. לי יותר אכפת מהאוטו.

על מנת לצמצם נזקים, סיבון בכפפת מיקרופייבר, ניגוב במגבת מייקרופייבר. ושימוש במוצרים איכותיים של קארספלאן.

באזור שהוזכר בחדרה, יש שם גם איזה שטיפה "ירוקה" ללא מים?

יואב

יואב :arrow:

פורסם

יואב מהסרט ניתן להסיק בבירור ששטיפה ידנית בלי מטאטא עם ייבוש בעזרת ג'ילדה (או כל דבר אחר חוץ מהכלי המוזר שהשתמשו שם) היא אכן הטובה ביותר

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אגב מטאטא, פעם החלטתי לצ'פר את האוטו בשטיפה ידנית באחת משטיפות הרכב. ראיתי שהבחור מתקרב לאוטו עם מטאטא מסובן - ובזה נגמרה השטיפה. מטאטא הומצא לכביש, לא לרכב.

פורסם

גם אני זוכר את הקליפ המדובר ושהמסקנה שהייתה שם היא ששטיפה במכונה אוטומטית עשתה פחות נזק.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
יואב מהסרט ניתן להסיק בבירור ששטיפה ידנית בלי מטאטא עם ייבוש בעזרת ג'ילדה (או כל דבר אחר חוץ מהכלי המוזר שהשתמשו שם) היא אכן הטובה ביותר

צודק, הם ציינו כי השטיפה הידנית הייתה הכי פחות מזיקה, עד שנכנס לפעולה מגב הסיליקון ההוא, שמסוגל לגמור על כל המכסה מנוע בעזרת גרגר חול אחד.

התוצאה של המבחן בחנה את התוצאות כמו שהן, כולל השימוש במגב הסיליקון שהיה קטלני.

כל עוד אתה עד לנעשה ורואה באיזה כלים משתמשים, כנראה שלקחת את הרכב לשטיפה ידנית הוא הפיתרון העדיף.

אני בכל מקרה את המסקנות שלי הסקתי :) ורשמתי אותן בתגובתי הקודמת.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

הבעיה היא שבארץ לא מתחזקים את מכונות השטיפה כמו שצריך, אני לא חושב שיש מישהו שמחליף בצורה יזומה תקופתית את הג'ילדות או המברשות , אני בטוח שגם לא מסנכרנים אותה או מנקים אותה ולכן הן לא עובדות בצורה חלקה, המברשות לא נעצרות בזמן והן בלויות ועושות יותר נזק מאשר תועלת.

לדעתי אין תחליף לרחיצה ידנית לגמרי, מטאטא זה להוסיף חטא על פשע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

קניתי קיה פיקנטו 2018 לפני כמה חודשים ויצא לי לשטוף רק ברחיצת מכוניות בקניון רננים שברעננה בשטיפה ידנית מקצועית.

את המכוניות הקודמות הייתי שוטף רק במכונות במכוני שטיפה.

מה עדיף? אני פשוט חושש שבמכונות הרכב יישרט וכו'.

פורסם

בס"ד

אין כמו עבודת יד... (לא לחפש קונוטציות כחולות:)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

עדיף ידנית, הבעיה עם המכונות שהם גורמים לסוורילים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...