Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים, יש לי שאלה.(בעצם 2)

יש לי מגבר mac audio mp8000 - 2x150;1x400 RMS

שתי פיוזים של 25A;800WATT MAX ...

(*)השאלה הראשונה שלי היא, האם הוא באמת מוציא 150 RMS לערוץ כמו שהוא מוצהר, ואם לא , כמה לדעתכם הוא מוציא ?

(*)השאלה השנייה שלי היא ככה. יש לי סט דוטק אוביישן6.5 מקדימה (שמוגבר ע"י המגבר הנ"ל), ועוד סט טמפו 6.5 מאחורה, שמוגבר ע"י JBL1004(חיברתי אותו אתמול). כשחיברתי אותו, הטמפו פשוט הדהימו אותי בעוצמה שלהם ובבסים שלהם

ובאיכות:shock: ונכון לעכשיו הם נשמעים הרבה יותר טוב מהדוטק. חשבתי על להפוך להם את המגברים, אבל אני פוחד שהמגבר

יישרוף את הטמפו( מכאן נובעת השאלה הראשונה , האם לא מסוכן לשדך את הטמפו למאק ?) + האם הדוטק יהיו חלשים יותר על הJBL ?:|

חשוב לי לציין שאני אוהב לשמוע חזק ובגלל זה אני שואל על הפסדי עוצמה ..

דעתכם כרגיל חשובה לי מאוד ,ואני גם לא אתנגד לרעיונות אחרים ( בלי שידרוגים סיימתי לבינתיים !:-P)

תודה רבה לעוזרים ולילה מעולה , רועי

פורסם

אין לך על מה לדאוג TEMPO מקבל 140 MAX 270 WATT

דוטק 140/500WATT

מגבר JBL 1004 נותן ל ארוץ 4*100 או 150*2

יש מצב שתישרוף עם תגביר על פןל ווליום

תחליף ותגיד אך נשמע.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אין לך מה לדאוג המגבר הזה מוציא בלחץ ממערכת חשמל רגילה 120 ואאט רמס,אין סיבה שיישרף לך משהו אם לא תפתח את הגיין עד הסוף...

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

תודה רבה על העזרה אנשים ! :-)עכשיו עדכון ממה שעשיתי ומבקש את עזרתכם בשנית כדי שנוכל לפותר בעיה מסויימת:

החלטתי להגביר את הוופרים של הדוטק אקטיבי כדי לנצל מהם הכל, אז חיברתי אותם על המאק אודיו.

את הטוויטרים של הדוטק חיברתי על הJBL על השני ערוצים הנותרים(חיברתי עם הקרוסים שלהם - זה בסדר ? ).לגבי RCA ושירשורי מגבר אם צריך לא חיברתי כי אין לי מושג :(

***לגבי השאלה שלך , הרכב הוא מאזדה לנטיס 99 הרמקולים האחוריים בדלת ..את ההתקנה של המגברים עשיתי מזמן ועבדו פרפקט.

בעיה !

יש לי שלושה מגברים,איך אני מחווט להם את הרימוט ,מה צריכה להיות דרך החיווט ? אני אסביר למה.

אצלי זה ככה: רימוט מהר"ד נכנס למגבר BA4400, רימוט מהJBL1004נכנס לBA4400 , ורימוט מהמאק אודיו נכנס לBA4400.

שלושת המגברים לא נדלקים ביחד כרגע, בדקתי מתח עם רב מודד ויש להם מתח.

אני יודע שזה מבלבל אבל אני חייב את עזרתכם ,:roll: נסו להבין כך :

פולס אודיו מחובר לבד : עובד

פולס אודיו + מאק אודיו : לא עובד (אגב ככה המערכת עבדה הרבה זמן עד שחיברתי מגבר שלישי)

פולס אודיו +JBL : עובד

פולס אודיו + מאק אודיו + JBL : לא עובד

אנשים גאונים עיזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות !!! :-( המון המון תודה ! רועי

• תוכן חדש...