Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט האם לקנות מגבר (למשל) בארץ או בחו"ל, מבחינת אחריות, ואם המוצר מגיע עם פגמים או משהו כזה.

מי שיודע אולי יוכל לפרוס בפניי את כל הסיכונים והיתרונות/חסרונות (או פתרונות) של לקנות בארץ או בחו"ל?

מבחינת מחיר כבר ברור לי שחו"ל מנצח :D

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

בדקתי את הנושא די בקפידה בימים האחרונים - לא כזה מנצח לקנות בחול...

יש בארץ מבצעים לא רעים ואם אתה מתקין מגבר ועוד משהו תוכל גם להסתדר עם המתקין על מחיר התקנה (סט כבלים +עבודה) כך שפער המחירים די מצטמצם.

מוצר פגום - זבש"ך - אתה יכול לשלוח אותו לבית העסק ממנו קנית - נחש על מי עלויות השילוח?!

תרצה לתקן בארץ - הפסדת את הרווח כמה פעמים...

סאבים לדוגמה ממש לא משתלם אלא אם כן זה איזה דגם שממש אין בארץ ורק עליו אתה נעול - ביננו - המיבחר בארץ אדיר... לסאב משקל רב ועל זה את משלם במשלוח וכתוצאה גם המיסים עולים...

רדיו דיסקים - כאלה שיש לעשות להם כיול בארץ - רק הכיול זה מה שהרווחת אם לא יותר...

לשאלתך מגברים - מצאתי כל כך הרבה מבצעים בארץ כך שממש לא שווה - תמיד יש לך מישהו שאליו אתה יכול לפנות - כמובן יש את כל החאפרים האלה שאלוהים יודע מאיפה הם יצאו - בטח שלא מרחם אישה, ששומר נפשו ירחק... באופן כללי אם יש לך מבצע טוב (ולא חסר) וחברים שקנו וממליצים לך על אדם ספציפי - שווה...

אגב שאלות בפורום כמו האם מישהו מכיר מישהו שמוכר... תצפה לתגובות כנות אך אל תתפלא אם אחד מהממליצים ממליץ על חבר או על עצמו והוא בעצמו נוכל... לכן תשאל רק אנשים שאתה סומך עליהם - המלצה שלי.

ויסלחו לי חברי הפורום אם חשים הם כי אני מדבר בגנותם - חלילה לי - הערכתי המלאה נתונה לכם - לא אחת מוצא אני את עצמי למד דברים חדשים מהרבה חברה מעולים. אין לי כל כוונת זדון - התנצלותי מראש אם פוגע אני במישהו...

סך הכול - אם אתה טס אולי שווה להביא - עלויות משלוח לארץ הופכות את ההעסק ללא כ"כ כדאי...

פורסם

אני מדבר על להביא מחו"ל כאשר מישהו נוסע, זה משתלם?

אם המוצר פגם העלות כולל התיקון גדולה יותר ממחיר מגבר כזה בארץ?

אני מדבר נגיד ספציפית על מגבר...

פורסם
אותו מחיר בערך של מגבר נוסף

אבל באיזה סדר גודל של מחיר מדובר (של מגבר) ?

כלומר תיקון של מגבר עולה בערך כמו מגבר נוסף? מגבר נוסף במחיר של הארץ או שהמחיר בחו"ל פשוט מכפיל את עצמו?

מגבר זול, בסביבות ה - 150$.

פורסם

אם אתה נוסע לחו"ל ומביא את המוצר איתך, זה יכול מאוד להשתלם (אבל תלוי מה אתה רוצה לקנות)

אישית- קניתי בארה"ב מערכת של קנווד ב200 דולר. לא בדקתי בדיוק מחיר שלה בארץ (כי אני לא חושב שהיא נמכרת פה) אבל אני מעריך ששוויה בארץ צריך להיות בסביבות ה2000 ש"ח

פורסם

לי כנראה יביאו עכשיו מארה"ב את הרוקפורד 501X, מחירו בארץ כ 1600 ש"ח +/-,

שם אני קונה אותו ב 190$ שזה 850 ש"ח. ללא עלויות משלוח ובהנחה שהמוצר תקין (דוד שלי הולך לקנות את זה בחנות פיזית לכן אני לא מאמין שצריכה להיות בעיה) זה חצי מחיר בערך.

להביא - משתלם, משלוח - יוצא מחיר אולי פחות ב 100-200 ש"ח מהארץ אבל הסיכונים גדלים.

פורסם

אז לסיכום אם מישהו נמצא שם ויכול להביא זה כדאי, ובמשלוח לא...

כל דבר שם הוא בחצי מחיר...

כמה יכול לעלות תיקון בארץ בהנחה שמשהו פגום?

פורסם

רק לשם המחשת דברי,

בחור בשם Eddy פרסם שרכש מחול מגבר Rockford 501x וזה עלה/יעלה, לא הבנתי כ"כ, בסביבות 1400 שקל ושם 187 דולר...

אתה בעצמך אומר שמגבר כזה בארץ 1600 ש"ח (למרות שהכי זול שמצאתי 1750).

הפרש מקסימלי של 350 ש"ח.

נראה לך הגיוני שאפילו עבור תקלה הקטנה שבקטנות לא יגבה ממך סכום מאוד דומה?

עוד דבר - אם תרכוש Sorce unit מבית עסק כלשהו, עם המצב הכלכלי היום - הם ישמחו לבצע התקנה ויגבו מעט עבור הכבלים (אם בכלל) בעוד שאם תביא מחו"ל תשלם עוד 100-150 ש"ח לסט...

הבאת מחו"ל, בתקנת וגילית שתקול... חישוב מהיר בין 400-450 ש"ח הפסדת... שווה?

ולך, תרוץ, תשלח לתיקון, תתברבר עם טכנאי מתוסכל...בלא בלא בלא...

כמו כן, פה בארץ אתה יכול לפרוש את התשלום לכמה תשלומים - ברכישה מחו"ל קצת יותר בעייתי.

מבלי להכנס למצבך הכלכלי - רוב הישראלים היום עדיין מעדיפים לפרוש בתשלומים... יותר קל לרובנו...

בקיצור - לא כל הנוצץ זהב!

• תוכן חדש...