Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים! רציתי לשאול, נישבר לי היום החלק הזה שנימצא בתוך המכסה מנוע, מדובר בחלק שמווסט את הסגירה והפתיחה של המים שבאים מהמנוע. זה צינור שיוצא מתחת למפלג לכיוון גוף הרכב, יש שם איזה חלק שיש לו חיבור כזה עם כבל. עכשיו לשאלה! השגתי כזה מחבר הוא השאיל לי את זה עד שאני יקנה. רציתי לדעת כמה עולה דבר כזה בערך חדש או מפירוקיה?

פורסם

\את חתיכת פלסטיק, תנסה למצוא אותה בפירוקיה, והמחיר שלה יקבע כבר לפי הבעלים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עדיין ישאר לך קירור כי המזגן לא משתמש בחלק הזה, אבל לא יהיה לל יותר חימום ואפשר לבטל אותו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה בדיוק מה שיש לחבר שלי ביטלו לו את זה כי יש לו איזה נזילה איפה שהוא בפנים. מה שאני יודע שחימום לא יהיה כשמכוונים את הבורר לאוויר מבחוץ ושמים את הווסט על חום, השאלה אם גם כשמפעילים את המדחס לא יהיה חם? ולמה?

פורסם

חבר שלך העדיף לבטל את זה במקום לתקן בגלל שזה המון המון עבודה מה שאומר יעלה הרבה כסף, אז מעדיפים לבטל את זה שזה עולה כמעט חינם.

כאשר תבטל את הרידאור הפנימי אתה יכול לשכוח מחימום ברכב לא משנה על איזה מצב תשים את הבורר, מכיוון שהחימום עובד על נוזל קירור של הרכב, וכאשר הוא חם גם יהיה לך חימום לרכב, אבל כשתבטל אותו לא יהיה מאיפה להביא חום. המזגן לא קשור למערכת החימום זאת מערכת אחרת לגמרי ברכב

פורסם

כשאתה מפעיל מזגן אתה מניע את המדחס שדוחס את הגז ועובר עוד כמה פעולות על מנת לייצר קור

פורסם

המדחס ממש לא מתחיל לעבוד שאתה שם את הבורר על חום, אצלך הבורר של עוצמת איוורר והכפתור שמפעיל את המדחס הוא נפרד, כאשר אתה מפעיל את הבורר מצב איוורר תכבה את המדחס עם הכפתור הדרוש

פורסם

רגע! היסתבכתי לגמרי! אתה אומר שכשהבורר נימצא על חום המדחס לא עושה כלום? אז מה קורה למדחס כשאני מפעיל אותו סתם דוחס להנאתו? ומה קורה בקיץ כשאני שם את הבורר על קור ומזיז אותו טיפה שמאלה לכיוון החום אני מבין שניכנסים מים חמים וככה מווסטים את הקור, אז למה בכל זאת המדחס מפסיק מידי פעם לעבוד? הרי בשבילו הוא עדין לא הגיע להספק של הקרור! נ.ב. תמיד שאלתי את עצמי כשאני שם את הבורר למשל באמצע אז הברז של המים כיביכול פתוח מחציתו, הרי במוקדם או במאוחר הכל בסוף יתחמם כי אין מה שיקרר את המים בפנים אז למה בכל זאת החום הוא פחות?

פורסם

אתה מסבך את עצמך, תכניס לעצמך לראש, קירור תא הנוסעים זאת מערכת אחת, חימום תא הנוסעים זאת מערכת שתיים, אין שום קשר ביניהן.

החברים מהשנים שלך אפשר להפעיל חימום, ויש כפתור נפרד שמפעיל את המדחס, וזה בזבוז כי יש אנשים שלא מבינים בנושא, היום יש רכבים שעם אתה שם את הבורר על חום, ובו זמנית הפעלת את המדחס, המדחס לא יכנס לפעולה על שלא תביר את הבורר בחזרה לאוויר קר.

• תוכן חדש...